hebdzia81 22.03.07, 09:39 Będę wdzięczna za wszelie namiary na fajne dale i opinie. Najbardziej interesują mnie takie z miejscami noclegowymi. Miżna pidać na maila gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Szukam sali na wesele IP: *.chello.pl 22.03.07, 12:23 poszukaj dobrze na forum bo jestem pewna że kilka takich watków już było.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia z sosnowca Re: Szukam sali na wesele IP: *.c30.msk.pl 09.04.07, 16:18 polecam sale weselną "stara strzecha" w sosnowcu milowicach, bardzo mila obługa , jedzienia tez nie brakł wrecz przeciwnie zostało, organizatorzy standardowo przywitali nas chlebem i solą po czym dostalismy gołabki na szczescie które wypuscilismy w niebo. :):)jesli chodzi o miejsca do spania dla gosci sa sala super :):)polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Szukam sali na wesele IP: *.softpro2.pl 09.04.07, 16:45 Tu znajdziesz wszystko: forum.e-wesele.pl/viewforum.php?f=30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmin82 Re: Szukam sali na wesele IP: *.chello.pl 19.04.07, 22:51 Polecam salę "Atena" w Sosnowcu Milowicach. Piękna, duzo jedzenia, niespodzianek i td. Wszystko super. Niektórzy psioczą na własciciela ja nie. Szczerze polecam i pozdrawiam. Jeszcze zalezy na kiedy bo tam terminy zajete 2 lata do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a idę do Ateny jako gość 19.04.07, 23:10 ..1 maja do znajomych na wesele , napisze jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmin82 Re: Szukam sali na wesele IP: *.chello.pl 20.04.07, 13:21 jeszcze dodam ze mozna tam wynajac pokoje - bodajze 50 zl od pokoju- okolo 3 łóżka w pokoju. czekamy na opinie o sali "Atena". Odpowiedz Link Zgłoś