Gość: niunia IP: 89.171.111.* 19.11.07, 15:50 witam czy może ktos mi może podać kilka namiarów na sale (ale tylko sale bez jedzenia )w Radomiu i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: szukam sali na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 16:10 hej, ja niedawno zamowilam sale w Kowali, ale to jest duza sala , nawet do 250osob, koszt 3300zl+ media(około700zl). Ogłądalam tez sale w Dąbrówce Nagórnej -koszt okolo 3700zl plus media- tez ladna sala ale w kowali jest wieksza sala do tanczenia. kolejna sala ktora ogladalam jest w Małęczynie, tylko nie wiem dokladnia ile, bo tam jest dwie sale, ul. Lubelska 6 i 60. Nie moglam tam trafic, a jak dojechalam to sala porazka, nie polecam. Duża sala jest tez w kozłowie, tylko to jest jedna sala- razem tanczenie i jedzenie (miejsca do tanczenia malo przy 200osobach). Byłam na weselu na sali w klwatach, tez niezle-okolo 200 osob. Jeśli chodzi o male sale to polecam rajec szlachecki 200, przy trasie na lublin, sala na 140gora osob- moja siostra tam bedzie miala wesele w przyszlym roku. W mniejszych salach nie orientuje sie bardzo, ale jak masz jakies pytania to smialo, troche pojezdzilam i mam spore rozeznanie. Wszystkie podane wyzej sale nie sa "od pary" tylko sama wszystko wstawiasz . Mi brakuje kucharek, wiec jak ty masz namiary na dobre to czekam na odp, pozdrawiam, pa. pisz w sprawie jakichs szczegółów bo pisalam ogolnikowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam sali na wesele IP: 89.171.111.* 20.11.07, 11:17 Dziękuję bardzo :) jak narazie nic nie mam ale napewno dam znać jak coś bede miała. Może znasz też jakies dobre zespoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: szukam sali na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:22 hej, ja pisalam ci o sali w Klwatach, a nie w Klwatce. Sala w Klwatach jest przed Wielogóra (trzeba skrecic w lewo za salonem forda-jadac od Radomia)- bylam tam na weselu i bylo spoko, okolo 200 osob wejdzie spokojnie. Nie jest to nowa sala wiec wystrój niezbyt uroczy ale ogolnie wypada spoko ta sala. Natomiast jesli chodzi o klwatkę to z tego co wiem jedna z sal to Mariaż - ale tam jest od pary, a druga sala to patio, ale nie wiem jak tam jest bo nigdy nie bylam. Zespół który u mnie bedzie gral to Black & White. Bardzo mi sie podoba, ale kazdy lubi cos innego, wiec najlepiej jak umowisz sie na spotkanie, dostaniesz plyte i zobaczysz co i jak. Jesli chcesz wiecej informacji na krorys temat, pisz, zawsze odpisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: szukam sali na wesele IP: *.tkdami.net 04.12.07, 15:02 jesli szukasz ladnej sali to ja ci polecam ta w kowali naprawde bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam sali na wesele IP: 89.171.111.* 20.11.07, 12:41 jesli chodzi o kucharke to mam kontakt do jedej podobno bardzo dobra polecila mi ja koleznka bo u niej gotowała i u jej 2 starszych sióstr wiec chyba musi byc naparawde dobra, na ten rok cena to 14 zł od osoby natomiast na 2009 podobno zdrożeje okło zł. możesz zadzwonic i sobie z nia porozmawiać 613 65 35. pozdrawiam i jesłi mogłabyś mi podać konkrety na ta sale w klwatce (gdzie dokladnie bo wiem ze jest tam kilka) a może jakis zespol mi polecisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniamojegom Re: szukam sali na wesele IP: *.radom.net 20.11.07, 12:43 moge polecic wam kucharki, które zajmowały sie u mnie obsługą wesela p. Piskorz tel. 381-61-03. wszystko było ładnie poukładane na stołach, jedzenie dobre - gościom bardzo smakowało. mogę równiez polecic zespół który grał na naszym weselu - jest to zespół LIBERTA (trzech chłopaków i dziewczyna-wokalistka) tel. 381- 21-83 - goście byli zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: szukam sali na wesele IP: *.tkdami.net 19.11.07, 19:46 Ogladalam dzis sale na Różyckiego za koncowym piatki. Sala duża, czysciutko, nowa więc nie ma sie do czego przyczepic. Pytalam o koszt na 2009 rok - ok 3200-3300zl. tel 048 334 32 58 Wlascicielka bardzo mila:) Jest jeszcze nowa sala na Sołtykowie ul. Główna 36, tez fajna i do 250 osob ale mysle ze to troche za duzo jak na ta sale:)tel, 505 648 098 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: szukam sali na wesele IP: 89.171.111.* 21.11.07, 09:35 dzieki wielkie wczoraj ogladałam te sale i naparwde warto je zobaczyc, a sala na Różyckiego jest naparwde super i chyba mnie uratowałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: szukam sali na wesele IP: *.tkdami.net 21.11.07, 14:47 nie ma za co:) mi tez sie podobala ta na rozyckiego ale dla mnie za duza:( i chyba sie zdecyduje na ta na Sołtykowie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: szukam sali na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:53 hej. polecam salę na Sołtykowie. jest nowa tak do 250 osób. koszt to 2700 + media. mili właściele. tel 512207368. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus00 Re: szukam sali na wesele 29.12.07, 15:02 Zamieść ogłoszenie i czekaj na oferty - same przyjdą :) Link poniżej: Ogłoszenia ślubne Odpowiedz Link Zgłoś