49 wyników w czasie 674 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wezwanie do zapłaty ze Wspólnoty Mieszkaniowej (początek wątku)

. Zapewniano mnie, że w najbliższym czasie dostanę odpowiedź. Niestety, nie doczekałam się. Na początku czerwca dostałam ze wspólnoty wezwanie do zapłaty do dnia 20.06.2014r. kwoty stanowiącej na dzień 31.05.2014r. zaległość w płatnościach na rzecz wspólnoty z tytułu - zaliczek na utrzymanie kosztów części

Re: wezwanie do zapłaty za płatność sprzed 16 lat

Właśnie otrzymałam przeslany list od siostry: kwota do zapłaty 180 zł za publikacje,, Moje ogrody,, której nigdy na oczy nie widzialam wydawnictwa International Masters Publisheres. Płatne do 23.12. 2014 a pismo dotarlo 31. 12 2014. Żadnych danych, kiedy kupiłam rzekome publikacje, ile i za ile

Re: wezwanie do zapłaty za płatność sprzed 16 lat

: pozywam.blogspot.com/2014/10/wzor-pozwu-o-ustalenie-nieistnienia.html

Re: Dom Pełen Kwiatów- imp wezwania do zapłaty

w rozmowie tele3fonicznej w m- lutym po otrzymaniu paczki powitajnej zgosilam rezygnacje zdalszych dosta ze wzgledu na moj wyjazd pracownik zaproponowal przesuniecie terminu. Wyrazilam zgode na pol roku pomimo to przesylki dotarly 2 szt ktore zostaly zwrocone na Panstwa adres 19.3.2014 do komornik

Re: Zebranie garażowe 27.05.2014

krokodile1975 napisał(a): > Nasza administracja nie potrafi ogarnąć tematu z uchwałami i z dłużnikami trzeb > a ją wymienić ZARZĄDZIE WZYWAM CIĘ DO WYMIANY FIRMY!!!! W sprawie dłużników Wspólnota może wykonać w świetle prawa i własnych przepisów 3 kroki: wysyłać wezwania do zapłaty

Zebranie garażowe 27.05.2014 (początek wątku)

wcześniej zostanie przeprowadzony konkurs ofert na wykonanie prac. Dopiero na tej podstawie (kwota) oraz oczywiście uchwały Wspólnoty możnaby się ubiegać o kredyt na finansownie remontu dachów. 1) - Windykacja - prowadzona jest stała kontrola płatności przez właścicieli, ci z zaległościami dostają wezwania

Re: Czesne-kto wygral z KGPN i w jakim okregu sad

Mam dokładnie tak samo, mail , dzis list, niby zaległość za czesne z marca, kwietnia 2009 r. Nigdy nie dostałam żadnego wezwania do zapłaty z uczelni, baa w 2014 r. ukończyłam na niej inny kierunek studiów i nikt nie wspominał o żadnych długach. Masakra jakaś. Co robić?

PXM żąda 475 milionów od GDDKiA, te żąda 325 mili. (początek wątku)

bieżący nr 18 / 2014 Data sporządzenia: 2014-02-01 Wezwania do zapłaty Podstawa prawna Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne Treść raportu: Zarząd Polimex-Mostostal S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Czackiego 15/17 ("Spółka") informuje o złożeniu

Re:oszukany żyrant musi spłacąć kredyt

w lipcu 2014 r dostaliśmy jakieś pismo bank bgż z departamentu odzyskiwania wierzytelności instytucjonalnych .Wezwanie do zapłaty .Jednocześnie informujemy ,że w przypadku nie wywiązania się z obowiązku określonego w niniejszym wezwaniu w wyznaczonym terminie bank będzie uprawniony do podjęcia

Re:oszukany żyrant musi spłacąć kredyt

ania_3318 napisał(a): > w lipcu 2014 r dostaliśmy jakieś pismo bank bgż z departamentu odzyskiwania wi > erzytelności instytucjonalnych .Wezwanie do zapłaty .Jednocześnie informujemy , > że w przypadku nie wywiązania się z obowiązku określonego w niniejszym wezwaniu > w

Re: odpowiem na pytania związane z KRUS :)

Witam. Mam pytanie, w dniu dzisiejszym (28.11.2014 r) rodzice dostali wezwanie do uregulowania składek KRUS z lat 01.07.1992-27.05-1994. I się bardzo zdziwili bo są przekonani ze zawsze opłacali składki, (nie zawsze terminowo ale opłacali). Nie pamiętają aby w tych latach mieli nie zapłacić, i nie

Re: FOR-NET S.A.

Dostałem od nich wezwanie do zapłaty długu, ktory niby miałem względem orange, za datą 15 pazdziernika tego (2015) roku. gdyby to był zeszły rok, to pewnie bym nawet zapłacił (kwota nie była jakas duża i zaraz wytlumacze dlaczego bym zapłacił), ale mieli pecha, bo w grudniu 2014 przeniosłem swoje

Ultimo sprzedało dlug firmie Best S.A. (początek wątku)

Chodzi o bliska mi osobę. Nazwę go Adam. Adam 9 lat temu wziął pożyczkę w Provident. W 2014 roku Adam dostał pismo od Ultimo o kupnie długu i wezwania do zapłaty przychodziły dwa razy. Po roku w 2015 Adam dostał pismo od komornika, Adam wystraszył się i zadzwonił do Ultimo aby zawrzeć ugode

1 2 3 4 5