otrzymać tel. od osoby która niby stosowała ale brak mi już cierpliwości wysłuchiwania jak przypuszczam kolejnego słowotoku. Składy - brak konkretnych informacji. Ponieważ Wiktor wcześniej pisał, że po terapii robi się test i po teście jest się czystym oraz , że chodzi o jakąś klinikę naturopatii to
Wiktor na sąsiednim forum pisze "jan440 w korespondencji prywatnej otrzymal odpowiedzi na jakie zaslugiwal , jego kontakt prywatny ze mna byl niuczciwy, nie ujawnil swojej tozsamosci , jego pytania byly raczej z pozycji handlarza , przepraszam ale nie moglem tego tolerowac " Jednak dobrze, że
Wiktor601 wejdź na pocztę
Napisz jakie to zioła poprostu jeśli chcesz pomóc Wiktor601
wiktor601 jak się leczyłeś napisz mi na priv jeśli możesz
No z tego co piszecie lekko nie będzie. Wiktor601 a Ty czym się wyleczyłeś?
wiktor601,,,byłoby miło,gdybys nam pomógł,podajac nazwy ziół i jak sie je stosuje.Jestesmy tu aby dzielic sie informacjami a nie udawadniac ,kto wie lepiej..Kazdy z nas potrzebuje pomocy,,czas sie liczy,Pozdrawiam.
Wiktor601 W czym tkwi ta tajemnica tych skutecznych ziół, że nie chcesz jej wyjawić wprost... Co chwila rzucasz slogany, typu "miałem szczęście że poznałem kogos", po tym jak wydałes fortune na inne nieskuteczne metody... Kazdy jest tutaj zainteresowany nowinkami z tematu ziołolecznictwa, do tej
podam także na forum mgr Mieczysław Wiktor homeopata-irydolog Gdańsk Wrzeszcz, ul Wajdleloty 12/13 tel (058) 344 71 84 lub kom. 0 601 633 856 w tym samym budynku co basen, 3 minutki drogi od dworca SKM/PKP
Newsgroups: pl.comp.lang.delphi Subject: Re: Nowe czcionki edytora Delphi Wiktor S. wrote: > Tak jak w temacie: chciałbym zmienić czcionkę edytora na taką której > nie ma -- Pozdrawiam Miauciek P.S. Na szczęście w końcu jakieś forum, na którym w sygnaturce nie muszę pisać
wiktor601 napisał(a): brak herxow wcale nie musi oznaczac braku postepow w leczeniu , tak jak wystepowanie herxow - co do 1 części się zgadzam, co do 2 to chyba nie bardzo - jak wymierają bakterie (wystąpił herx) to zmniejsza się ich ilość i z czasem mamy postępy w leczeniu.
Dopiero dziś przeczytałam Twoje pytanie a że tydzień temu byłam u homeopaty-irydologa mgr Mieczysława Wiktora- odpisuję że przyjmuje także w Warszawie w Centrum Homeopatycznym przy ul. Miłej 33 tel. 22-838 09 06. Można kontaktować się też na Jego telefon komórkowy który figuruje na recepcie którą
Wiktor601 Mozesz przybliżyc cos na temat jaki sposób leczenia podjąłes? Gdzies wspomniałes o ziołach... Mozesz cos wiecej napisac? czy zamawiałes buhnera czy jakies łatwiej dostępne/ tańsze a również skuteczne? Które suplementy/witaminy dodatkowo właczyłes do diety? Bardzo prosze również o porady
miroslaw Nie bardzo jeszcze jestem rozeznany tutaj na forum, powiedz jak moge sie do ciebie odezwac jakos na PW. wiktor601 ciebie również chciałbym spytać... Pozdrawiam Pozatym ponowie pytanie do Was jako dłużej obcujących z chorobą: Czy zakładając ze mam bolerioze wiele lat (zakładając że moje