72 wyników w czasie 92 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Małopolska:Powiat Nowosądecki

Pochodzenie nazwisk-korekta 601.Słabaszewski:150-małopolskie 602.Sławecki:290-malopolskie 603.Słomka:410-małopolskie 604.Słowik:1360-ukraińskie 605.Słowiński:240-ogólnopolskie 606.Smoleń:1470-małopolskie 607.Smołkowski:80-malopolskie 608.Smoroń:430-małopolskie 609.(Smyda):360-niemieckie 610

Re: Nazwiska Polaków

501.Wiącek:8820 502.Wiater:3370 503.Wiatr:5650 504.Widawski:2420 505.Widomski:2350 506.Więcek:9650 507.Więcław:3010 508.Wielgosz:6160 509.Wielgus:7250 510.Wiencek:2880 511.Wiercioch:2270 512.Wiewióra:3000 513.Wiktor:4280 514.Wilczak:4580 515.Wilk:108 020 516.Wilkosz:3550 517.Winiarczyk:3960 518

Re: Tropem manganu

adrian_fenig napisał: > Witam, > Nie mam bladego pojęcia jakim sposobem wyleczył się Wiktor601, ale zapytam o to > mailowo, bo mnie to ciekawi. mnie też to baaaaaaaardzo ciekawi. Proszę napisz na forum czy otrzymałeś odpowiedź

Re: Tropem manganu

Witam, Nie mam bladego pojęcia jakim sposobem wyleczył się Wiktor601, ale zapytam o to mailowo, bo mnie to ciekawi. Natomiast trzeba wiedzieć jedną rzecz - to, że ktoś się wyleczył jakąś tam metodą, to nie znaczy, że ktoś inny też się wyleczy w ten sam sposób. To się nie przekłada z chorego na

Re: Sklep z ziłami na borelizoe . Prosze o radę :

wiktor601,,,byłoby miło,gdybys nam pomógł,podajac nazwy ziół i jak sie je stosuje.Jestesmy tu aby dzielic sie informacjami a nie udawadniac ,kto wie lepiej..Kazdy z nas potrzebuje pomocy,,czas sie liczy,Pozdrawiam.

Re: Sklep z ziłami na borelizoe . Prosze o radę :

Wiktor601 W czym tkwi ta tajemnica tych skutecznych ziół, że nie chcesz jej wyjawić wprost... Co chwila rzucasz slogany, typu "miałem szczęście że poznałem kogos", po tym jak wydałes fortune na inne nieskuteczne metody... Kazdy jest tutaj zainteresowany nowinkami z tematu ziołolecznictwa, do tej

Re: Czy herxy mogą wystąpić bez antybiotyków na c

wiktor601 napisał(a): brak herxow wcale nie musi oznaczac braku postepow w leczeniu , tak jak wystepowanie herxow - co do 1 części się zgadzam, co do 2 to chyba nie bardzo - jak wymierają bakterie (wystąpił herx) to zmniejsza się ich ilość i z czasem mamy postępy w leczeniu.

Re: Wiktor601.

Miro. Jaki kant? Chyba Cię straszy, jaka nagonka, duszenie czego? Jakie fakty, jak wiesz więcej to normalnie napisz i z głowy. Ja napisałem to czego się dowiedziałem. Przecież każdy, nawet wyjątkowo mało kumaty zielarz może w każdej chwili stworzyć mieszankę na boreliozę. Od ręki podam

Re: Wiktor601.

jan440 nie przesadzasz z tą nagonką ? chcesz " zdusić w zarodku" ? póki co fakty nie pozwalają stwierdzić że może to okazać się "kantem "

Re: Zioła Buhnera

Wiktor601 wejdź na pocztę

Re: Zioła Buhnera

wiktor601 napisał(a): > raptor ; jesli podam nazwy tych ziol to nie bedzie mialo zadnego znaczenia dla > chorego , to nie jest forma herbatki, nalewki ktora mozna zrobic w domu , to je > st mieszanka ekstraktow uzyskanych za pomoca drogich technologii , zmieszana w/ > g

Re: Nowy chory wita Wszystkich i prosi o poradę..

miroslaw Nie bardzo jeszcze jestem rozeznany tutaj na forum, powiedz jak moge sie do ciebie odezwac jakos na PW. wiktor601 ciebie również chciałbym spytać... Pozdrawiam Pozatym ponowie pytanie do Was jako dłużej obcujących z chorobą: Czy zakładając ze mam bolerioze wiele lat (zakładając że moje

Re: Nowy chory wita Wszystkich i prosi o poradę..

Wiktor601 Mozesz przybliżyc cos na temat jaki sposób leczenia podjąłes? Gdzies wspomniałes o ziołach... Mozesz cos wiecej napisac? czy zamawiałes buhnera czy jakies łatwiej dostępne/ tańsze a również skuteczne? Które suplementy/witaminy dodatkowo właczyłes do diety? Bardzo prosze również o porady

Re: Komary i borelioza

wiktor601 jak się leczyłeś napisz mi na priv jeśli możesz

Re: Drętwienia kończyn a stwierdzona borelioza

No z tego co piszecie lekko nie będzie. Wiktor601 a Ty czym się wyleczyłeś?

1 2 3 4 5