www.bedbathandbeyond.com/product.asp?order_num=-1&SKU=11722130&RN=111&xyz=xyz
dyskutowac tak. :S xyz_111 napisał: > Po to jest forum, by na nim dyskutować :) -- www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY
bo Twoj "nowy" dopiero co powstal.....:S xyz_111 napisał: > A dlaczego mam mieć "stary" nick? -- www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY
xyz_111 napisał: > beżowe. Tak podejrzewałem:-/ -- "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego" short4u.pl/DwZLT
xyz_111 napisał: > Mimo wszystkich obaw, czyż nie najlepszą jest energia jądrowa? Chyba tak:-) -- "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego
tez znam troche ang., a Twoj przypadek dowodzi, ze i ja mam szanse:) Gratulacje dla ella111,kot00,xyz i powodzenia Wszystkim!
Gość portalu: xyz napisał(a): > Przeca ich jeszcze nie ma ... Jak nie,jak tak. A 111 to ch...? Co do Norymberg,to ktoś pisał na forum KMK że już jedna jest. -- "Nikt i nic nas nie przekona,że białe to białe,a czarne to czarne!" Jarosław Kaczyński
arwena_111 napisała: > Ej dopisz od razu - włosy to dzięki xyz, twarz dzięki abc. Nie będą musiały cię > zaczepiać, więc zaoszczędzony czas - a może i jakiś kontrakt reklamowy wpadnie > . Dokładnie, oznacz, najlepiej z linkiem jak na instagramie. Można nosić takie Przyczepki
wtedy układ (x+y-z)^2 = 1 (y+z-x)^2 = 1 (z+x-y)^2 = 1 Jego rozwiązaniami są trójki (-1,-1,-1), (1,1,1), (-1,0,0), (1,0,0), (0,-1,0), (0,1,0), (0,0,-1) i (0,0,1).
,b,c) jest rozwiązaniem układu, to trójka (-a,-b,-c) także jest rozwiązaniem układu. Niech (x,y,z) będzie rozwiązaniem tego układu. Rozważam najpierw wiele przypadków. I.1.a) z=-2 Wtedy x^5 - 5y^3 = 8 4x + y^5 = -40 5x^3 – 4y = -32 i) Gdyby x >= 0, to z trzeciego równania -32 = 5x
Wyniki ogólne: 1. Światła...! - plum-plum - 30pkt 2. Wschód - laurusia1 - 24pkt 3. W pętli - 111majka - 12pkt Wyniki bez uwzględnienia klonów nicka jozef48xyz: 1. Wschód - laurusia1 - 24pkt 2. Światła...! - plum-plum - 21pkt 3. W pętli - 111majka - 12pkt Może się i gdzie pomyliłam, ale
fornita111 napisała: > Nie musisz. Dostosujesz sie- to bedzie twoj wybor ja tez tak uwazam, kazdy ma wolny wybor. a w ogole co za problem zapytac dziecko "a dlaczego zyczysz sobie nazywac cie XYZ?" - tak po ludzku. takie prosby to nie sa czeste przypadki przeciez. jakis powod