Forum   wo

wo

(153 wyniki)
  • Czy możecie polecić w W-wie lub okolicach dobrego, sprawdzonego homeopatę dla dzieci - chodzi mi o wzmocnienie odporności, oraz pomoc w walce z pasożytami i candidią, będę wdzięczna, pozdrawiam
  • Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Niedawno wrocilismy z Polski. Mielismy wizyte u Prosta i ten polecil zastanowienie sie nad soczewkami. Argumenty za do mnie przemawiaja, ale wskazal mi swoja zone jako osobe kompetentna do takiego dobrania. Na forum czytam rozne opinie na jej temat ( z przewaga tych negatywnych, niestety) + wysoki ceny wiec zastanawiam sie kto jeszcze w W-wie dobiera maluchom soczewki? Do Polski lecimy we wrzesniu, ale wolalabym juz wczesniej umowic sie na wizyte. I j...
  • Czy ktoś ma jakieś doswiadczenia z tą panią ? wyszukiwarka niestety nie chce mi pomóc :(
  • Prosze darować sobie rady w stylu: umyj zęby. Przyczyna tkwi prawdopodobnie w chorych migdałkach. W każdym razie strasznie utrudnia mi to życie, nawet w łóżku mi się przez to nie układa, naprawdę mam już dość i jeśli czegoś z tym nie zrobię to się wykończę. Może ktoś z Was miał podobny problem? Szukam laryngologa, który nie zbagatelizuje problemu, tylko zajmie się nim na poważnie. Może być prywatnie, obym zbyt długo nie czekała. Proszę pomóżcie!
  • Możecie polecić kogoś kto jest dobry i ma jakie takie pojęcie o rozwoju dziecka w okularach? Trochę się biję z myślami czy iść czy nie, ale tak na wszelki wypadek... Dziewięciomiesięczny Rekin nie pełza i nie raczkuje, tylko mi się turla po pokoju (jak chce dotrzeć do starszego brata i atrakcyjnej zabawki to zawsze da radę, podobnie jak bezproblemowo wyciera kurz pod łóżkami czy otwiera szuflady). Niemniej jego brat w tym wieku pełzał dziarsko, a są dzieci, które już i siadają i stawiają pie...
  • Szukam godnego polecenia ortodonty na warszawskim Gocławiu, będę wdzięczna za polecenie kogoś.
  • Przepraszam za OT, ale dzisiaj widziałem piękną brunetkę, której zapomnieć nie mogę. Siedzieliśmy sobie obok siebie przez kilka chwil. Przez moment zapomniałem po co tam poszedłem w ogóle ;). Pani była w sukience i sandałkach, ciemną karnację miała i chyba była tam pierwszy raz. Jeśli jakimś wyjątkowym zrządzeniem losu jest tutaj, to niech da znać :). Pozdrawiam i życzę szczęścia w bojach z wszelkimi problemami - mimo zwątpienia, upływającego czasu i wielkiej siły, potrzebnej ...
  • Cześć dziasiaj miałam robione usg w 15 dniu cyklu i pobieraną krew na badanie LH podchodze do I inseminacji leczę się u dr. R w Invimedzie w warszawie powiedział że o 13 zadzwoni i nie dzwonił jeszcze może ktoś z was tez tam się leczy i powie mi jak to wszystko ma wygladać bo już nie mogę na miejscu wysiedzieć.
  • Witam, czy ktoś z Was leczył u dr? w przyszłym tyg. wybieram się na wizytę i jestem ciekawa Waszych opinii
  • Witam Kilka razy opisywałam tutaj przejścia z moim obecnie 2,5 letnim synem. Mały jest ewidentnie nadpobudliwy, chciałabym zrobić mu diagnozę SI. Czy ktoś może mi polecić gabinet SI w tych dzielnicach? Mieszkamy na Białołęce (nie tarchomin), obydwoje pracujemy i nie bardzo możemy wozić młodego na drugi koniec miasta. Na moim osiedlu jest gabinet leksja.pl Czy ktoś może coś o nich powiedzieć?
  • Witam, napiszcie gdzie wykonam tomografię komputerową głowy na NFZ w Warszawie ? Po wpisaniu hasła w wyszukiwarki wyskakują mi tylko jakieś reklamy :( Domyślam się że terminy nie są bliskie, ale nawet nie wiem gdzie się udać :( Poradźcie ...
  • Jestem już bez sił. Szukam lekarza, który nam pomoże. Gabi ma 4lata. AZS. Od 8 miesięcy bardzo rozszalałe.Uczulona jakby na wszystko. Na diecie bez mlecznej, bez jajecznej, bez glutenowej (tu zdarzają sie wpadki). Badania bakteriologiczne z kału wykazują gronkowca złocistego oraz candide (kilka kolonii). Bardzo prosze o polecenie lekarza.
  • Niestety znowu wracam. Tym razem po poronieniu w lipcu 2010 i dłuższej przerwie od leków, zamartwiania się, liczenia itp. postanowiliśmy z mężem udać się do kliniki niepłodności. Mieszkamy w Warszawie więc pewnie Novum lub Invimed. Kogo polecacie? Z jakimi kosztami na początek trzeba się liczyć? Na pewno lekarz będzie chciał powtórzyć wszystkie badania hormonalnie bo te sprzed roku są już nieaktualne więc pewnie pierwszy miesiąc dwa to spory koszt. Dodam, że u mnie do tej pory leczenie odbywa...
  • Witam, Bardzo proszę o interpretację wyników TSH 2,160 (0,270-4,200) 48,09% FT3 3,14 (2,00-4,40) 47,50% FT4 1,00 ( 0,93-1,70) 9,03% P-ciała anty TG 141,6 (<115) USG miałam również robione - wyszło prawidłowe z zaznaczeniem że tarczyca jest niejednorodna. Lekarz potwierdził że wszystko idzie w kierunku hashi, właściwie że jest zapalenie ale dopóki nie mam porządnej niedoczynności na razie bez leczenia tylko kontrola. Już 3 lekarzy w Warszawie odwiedziłam i każdy mówi to samo. ...
  • Witam. Bardzo prosze Was o pomoc, czy ktos słyszał cos n/t tej Pani profesor???? Nie mam juz pomysłu do kogo sie udac z moim guzem tarczycy ... A u mnie w mieście nie ma spacjalistów... Mam gdzie sie zatrzymac w Warszawie i ta opcje biore pod uwage....
  • Czy któraś z Was podchodziła do in vitro w AM na Starynkiewicza w Warszawie? Jeżeli tak to powiedzcie mi jak wygląda tam cała procedura i koszty. Ja jestem po nieudanym in vitro w Invimedzie bez mrozaczków i szukam innego rozwiązania.
  • Witam ponownie, czy możecie mi polecić dobrego chemioterapeutę z CO w Warszawie lub z Szaserów. Chodzimy do dr. Jezierskiego, ale robi na nas fatalne wrażenie... Czy uważacie, że jest na tyle dobrym specjalistą, że warto zacisnąć zęby czy lepiej poszukać innego lekarza? Mama ma raka żołądka (jest po całkowitej resekcji żołądka) i ma przerzuty do wątroby. Była już dwukrotnie na konsultacji u dr i na ostatniej miała dostać chemię, ale dr powiedział, że ma za mało potasu we krwi ...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.