ww_lodz 13.08.09, 19:27 Biedny pan Zbysio :( Biedni łodzianie. Biedni łodzianie, że muszą czytać takie pierdoły :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozbitek Normalnie nic, tylko płakać.. IP: 195.117.116.* 13.08.09, 19:41 Jakie te dzieci biedne, że popcornu jeść nie mogą.. Ale na szczęście dzielna pani redaktor podjęła walkę o popcorn. Może przy okazji zawalczy o likwidację popcornowych monopoli w Silver Screen i IMAX? Łódzkie dzieci zasługują na smaczny, pożywny i tani popcorn! Do boju, pani Joanno! Odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Popcornu, ani waty cukrowej na Fali nie zjesz IP: *.4web.pl 13.08.09, 20:15 Ten artykuł, to żart, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Potrzeba rzetelnych dziennikarzy IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 23:23 Dla pseudodziennikarzy takich jak Joanna Blewaska czy Aleksandra Hac nie powinno byc miejsca w szanujacej sie gazecie. Ale jak sie ma taka redaktorke naczelna to okazuje sie ze mozna upasc nawet ponizej dna. Kupuje Gazete dla czesci ogolnopolskiej , za lodzka wkladke zwyczajnie mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Popcornu, ani waty cukrowej na Fali nie zjesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:31 Bardzo dobrze, ze nie ma ani waty ani popcornu na Fali! I tak trzymać. Co trzeba zrobic, zeby gazeta wzniosła się na lepszy poziom? Ręce opadają! Redaktorzy wezcie się do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Popcornu, ani waty cukrowej na Fali nie zjesz 13.08.09, 21:08 najpierw bicie piany z kasami, teraz to... szykuje się Pani do ucieczki do Warszawy, że aż takie absurdalne artykuły oczerniające Łódź codziennie smaży? może by Pani zajęła się opisywaniem rzeczy ważnych dla miasta a nie wyścigiem kto pierwszy dotknie dna - Pani czy Henryk Ilustrowany? Buduje się biurowiec Hinesa, buduje się biurowiec na Kopcińskiego i zamiast pisać o tym pisze pani o jakiś gównach. Mam dla pani nowy temat. Na czas wakacji sklep spożywczy na Radogoszczu otwierają o 7 zamiast jak do tej pory o 6. Rezultat deficyt świeżych bułeczek podczas śniadań :(( Mam już tytuł dla pani: "Dramat!!!11 Łodzianom odebrano świeże bułeczki!!!11! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falista bilet rodzinny IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 23:16 Zawsze myślałem, że rodzina to co najmniej 2+1. Tymczasem na Fali rodzina to 1+1. Dzięki temu za 3 osobową rodzinę w weekend na cały dzień trzeba zapłacić ponad 100 PLN. Proponuję, aby Pani Redaktor porozmawiała o tym z Panem Prezydentem JK. Odpowiedz Link Zgłoś