Dodaj do ulubionych

Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 18:56
Wrocławscy Strażnicy Miejscy w okrutny sposób zemścili się za oskarżanie
swoich kolegów o niewywiązywanie się z obowiązków. W Rynku zatrzymali około
tysiąca osób, pobili wielu mężczyzn, a kobiety zgwałcili

Cała historia zaczęła się, gdy obywatele miasta oskarżyli Straż Miejską o
niewywiązywanie się z obowiązków, nieinterweniowanie w bójki, a skupianie się
jedynie na wlepianiu mandatów kierowcom i nękaniu rowerzystów. Następnego dnia
strażnicy miejscy zablokowali centrum miasta, zatrzymując około tysiąca osób.
Funkcjonariusze wyciągali przypadkowych mężczyzn ze sklepów i kawiarni.
Świadkowie mówią o przypadkach bicia i gwałtów na zatrzymanych osobach.

Wydarzenia we Wrocławiu zaszokowały nawet Tomasza Ziembę dziennikarza Gazety
Wyborczej, przyzwyczajonego do krwawych i drastycznych scen. Do miasta
przybyła specjalna grupa prokuratorów z Zygmuntem Kapustą na czele, która ma
znaleźć winnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miast IP: *.amuz.wroc.pl 12.01.05, 17:28
      nachlał sie czy najarał?;).....ależ wyobraźnia ;)
      • Gość: pietiagoraz Re: Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miast IP: *.vdl2.ca 12.01.05, 17:37
        "nachlał sie czy najarał?;).....ależ wyobraźnia ;)"

Dobry zart,raczej.Wydarzenie mialo miejsce przedwczoraj.Tylko bardziej na
        Wschod, tam gdzie cywilizacja.pozdr.p.
    • Gość: nl Kretyn (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:31
    • Gość: nick tutaj <-- nick wpisuje sie w pole autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:37
      • Gość: zuzanna R NIE,NIE,nie zgwałcili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:59
        byłam jedną z ofiar tych strasznych oprawców,tych zbójów,okrutnych!dorwali mnie
        biedną w rynku i NIC nie zgwałcili nawet!chociaż tak prosiłam,bedę się skarżyć
        nie podaruję okrutnikom,pozdrawiam ze łzami,
    • chrust widzialem to!!! 12.01.05, 18:23
      koniecznie trzeba przeprowadzic ankiete w GW "Gdzie i kiedy zgwalcil cie
      Straznik Miejski?". Powinien sie tym zajac red. Murmylo.

Kto jest za
      niechaj tu swoj krzyzyk da.

+++++++++++
    • general.lebiedz ANKIETA: Gwałt przez Strażnika Miejskiego 12.01.05, 18:52
      1. Płeć zgwałconego
      kobieta
      mężczyzna

2. Jakiego rodzaju Strażnik Cię zgwałcił
      publiczny
      niepubliczny
      miejski
      podmiejski
      prywatny (bodyguard)

3. W jakiej miejscowości odbył się gwałt

4. Ile zapłaciłeś za gwałt (cena w złotówkach)

5. Ile zapłaciłeś za miejsce w szpitalu

5b. nazwa szpitala i oddziału

6. Czy próbowałeś opędzić się od natręta

6b. dlaczego nie próbowałeś

7. Dlaczego zostałeś zgwałcony
      na wszelki wypadek
      widziałem, że inni dają
      słyszałem, że bez tego mieszkańcy Wrocławia są źle traktowani
      żeby być lepiej traktowanym (np. dostać pojedynczy pokój)
      żeby lekarze wreszcie się mną zainteresowali
      delikatnie sugerowano mi, że gwałt jest niezbędny
      strażnik wprost zażądał gwałtu i dodatkowej opłaty

8. Dlaczego nie dałeś się zgwałcić
      bałem się afery, gdyby strażnik nie chciał
      nie wiedziałem, jak
      nie wiedziałem, jak to zorganizować, żeby nikt się nie dowiedział
      nie było do tego ani zachęty, ani potrzeby

9. Jak zmieniło się twoje traktowanie po gwałcie?
      zdecydowanie się poprawiło
      zauważalnie się poprawiło
      pozostało bez zmian
      cały czas było dobre

Akceptuję regulamin konkursu. Biorąc udział w konkursie wyrażam zgodę na
      przetwarzanie moich danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia
      1997r. o ochronie danych osobowych (DZ.U. Nr 133, poz. 883) w celach
      prowadzenia Konkursu.

Ankiety można przesyłać też pocztą pod adresem: "Gazeta Wyborcza", pl. Solny
      2/3, 50-060 Wrocław, z dopiskiem: "Gwałt przez Strażnika Miejskiego".
      Informacje przyjmujemy także pod bezpłatnym numerem 0 800 166 024.
      • Gość: zuzanna zaręczam,straznicy nie gwałcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:16
        pisałam już ,strażnicy wcale nie gwałcą,wątek zapoczątkował kłamca wierutny,mój
        boże co za miasto,
    • Gość: Ewiszon Re: Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miast IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.05, 19:56
      Dziękuję mało inteligentnym osobom za rozbawienie mnie waszą głupotą.
      • Gość: straznik mniejski Re: Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miast IP: 211.34.96.* 12.01.05, 23:26
        ja bardzo protestuje przeciw takim oczarnianiom naszy reputeci.nie mialem nic
        przeciwnego,przeciw mnieszkancom, ale teraz mam i bende sie mszczyl.
    • Gość: rzecznik SM Stanowczo zaprzeczam pogłoskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:34
      jakoby w zajściu uczestniczył komendant Straży Miejskiej ubrany cały na czarno w
      lśniący kask, skórzany uniform nabijany ćwiekami i buty z cholewami,
      przekładając złapanych mężczyzn przez kolano i wymierzając karcące klapsy w ich
      obnażone pośladki.
      • Gość: Zembig Z doniesień agencyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:44
        Jak donosi PAP, wczoraj we Wrocławiu grupka rozwydrzonych młodych ludzi głośno
        zachowywała się w zabytkowym centrum miasta. Po zdecydowanej interwencji
        dzielnych strażników skierowano 25 wniosków o ukaranie do Sądu Grodzkiego.
        Dotychczas nie znamy oficjalnego komunikatu na temat zajścia, pani rzecznik
        wciąż poprawia makijaż...
        • Gość: straznik mniejski Re: Z doniesień agencyjnych IP: 211.34.96.* 13.01.05, 00:57
          nasza Pani rzecznik jest wspaniala.Sam jej widok stawia wszystko na bacznosc!
          • Gość: zuzanna Re: życie jest brutalne! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:59
            to niesprawiedliwe na mój widok nikomu nic na baczność nie staje,dla kobiety to
            jak wyrok!za bieruta świętej pamięci było ,oj było,inaczej,pamiętam jak
            dziś,teraz młodzież jakas nijaka,nie reagują na moją powalającą jak cios
            urodę,pozdrawiam zasmucona!
            • tomek845 Czy jesteś żoną Emeryta? 13.01.05, 11:08
              • Gość: zuzanna Re:niestety a żal wielki w mym sercu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:20
                meżów to ja miałam sześciu,wszyscy świętej pamięci,jestem jeszcze
                atrakcyjna,są nadzieje na kolejnych,mogą być emeryci,kasa sie liczy,jak widać
                jestem prawdziwą kobietą a nie podróbką żadną,pozdrawiam pełna nadziei,
                • tomek845 Re:niestety a żal wielki w mym sercu 13.01.05, 11:55
                  Zapytaj Emeryta, on się tu kiedyś wypytywał o agencje towarzyskie, mówił, że
                  pieniądze nie grają roli. Więc kasę ma i witalny jeszcze jest.
                  • Gość: zuzanna Re:emeryta znam z czasów zmp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:24
                    emeryta znam z czasów heroicznych zmpowskich ,to były czasy! odgruzowywaliśmy
                    miasto i te noce w ruinach zapamietałam najbardziej,emeryt był młodym
                    romantykiem,ciągle podziwiał księżyc nad tymi nieszczesnymi ruinami,a ja
                    realistka gdzie mi księżyce w głowie były,przeminęło , emeryt się zestarzał,a
                    ja nadal piękna i pełna pretensji do życia,pozdrawiam staruszka emeryta
                    nostalgicznie
                    • Gość: Emeryt Re:emeryta znam z czasów zmp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:45
                      ekhm... nigdy nie byłem w ZMP, zgodnie z zainteresowaniami przyłączyłem się do
                      UB, a później SB, gdyby komuna prędzej upadła, to pewnie trafiłbym do Straży
                      Miejskiej, mnie tam wszystko jedno, komu trzeba dać po mordzie, ale przeszedłem
                      na wcześniejszą emeryturę, jako, że dobrze i gorliwie służyłem krajowi, dostaję
                      przyzwoitą emeryturę, nie jakiś tam stary portfel, mam czas, środki i dynamikę,
                      polecam się
                      • Gość: zuzanna Re:to ty nie jesteś kaziu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:14
                        boże mój jedyny czyżby mnie dopadła skleroza ?to z kim ja w tych ruinach,itd
                        itp ,kaziu ty się mnie nie wypierasz czasami co? meżczyzni to tacy są,jak
                        motylki boże mój jedyny,pozdrawiam zdenerwowana,
                        • Gość: Emeryt Re:to ty nie jesteś kaziu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:23
                          Kazimierz to nie moje imię. Trzymam w domu kozę, bo lubię od czasu do czasu
                          wypić świeże mleko. Zapraszam na szklaneczkę.
                          • Gość: zuzanna Re:kozie mleko jest dla starszych kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:37
                            ja za to lubie bąbkę piwka ,bywam w piwnicy świdnickiej,znają mnie tam wszyscy
                            stali bywalcy,jestem w końcu piękną kobietą,bąbka albo najlepiej trzy swietnie
                            konserwują urodę , pozdrawiam lekko zniesmaczona,
      • Gość: kurator Re: Stanowczo zaprzeczam pogłoskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:36
        to nie był komendant straży miejskiej, to był dyrektor jednego z liceów we wrocławiu
    • Gość: pub-opinia Czy to prawda, że większość strażników to byli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:36
      harcerze?!?
      • Gość: straznik mniejski Re: Czy to prawda, że większość strażników to byl IP: *.ujf.cas.cz 13.01.05, 17:41
        "harcerze!?"
        jestem "Zuchem" i zuchem pozostane!
        • zembig Re: Czy to prawda, że większość strażników to byl 18.01.05, 23:09
          Chyba z uchem? Bo inaczej czapka spada... I uważaj u fryzjera, bo jak mu się
          brzytew omsknie, to po robocie, a taka spokojna.
      • Gość: harcmiszcz ZHR Re: Czy to prawda, że większość strażników to byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:29
        tak, większość to zwyrodnialcy z ZHP
    • Gość: marylin Re: Zemsta Straży Miejskiej na mieszkańcach miast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:24
      To straszne! Czy nie można nic w tej sprawie zrobić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka