Dodaj do ulubionych

Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem

IP: *.chello.pl 19.05.04, 22:47
nic się nie stało! chłopaki nic się nie stało!
Obserwuj wątek
    • Gość: WKS FOREVER :) Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:51
      I tak uwielbiam ten klub!!! :)
      Dzieki za sreberko!! :)
      Panie Schetyna czas budować zespół!!
      Teraz Pan wie że nie da się grać ciągle tymi samymi zawodnikami przez cały
      sezon. Jeśli chociaż tego nauczyło Pana to drugie miejsce to warto było
      dzisiaj przegrać.
      Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Śląska !! :)

WKS FOREVER!!!
      • Gość: wuj Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: 81.219.144.* 20.05.04, 13:43
        W PEŁNI POPIERAM!!!!!!!!!!!
    • Gość: sporadyczny Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 23:08
      brawa dla zwycięzców chwała dla pokonanych, teraz zobaczymy, ilu prawdziwych
      kibiców jest we Wrocławiu, zawsze jak nasi przegrywają, niezależnie od
      dyscypliny to ubywa widowni, mam nadzieję, że w przypadku SREBRNEJ Idei będzie
      inaczej, gratuluję drugiego miejsca, kolejny finał już za niecały rok,
      trzymajcie się:)
      • Gość: qruq Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 23:29
        Faktycznie, teraz sie dowiemy ile Idea ma wiernych kibicow, ktorzy beda chodzic
        dalej na mecze pomimo ciezkich czasow jakie nastaly, czyli zaledwie
        wicemistrzostwa Polski.
        Nie rozmieszajcie mnie.
    • Gość: skox Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.os.kn.pl 20.05.04, 01:21
      no i co z powrotem króla? gdzie on jest?
      • Gość: ja Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 01:42
        Jest tam gdzie był!! We Wrocławiu !!!!!!!
        • Gość: boop Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 20.05.04, 04:35
    • Gość: kibic oddaj pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 06:50
      a gdzie teraz SCHETYNA????????????????????????????????
      a nie ma go jakby wygrali to od niego by sie zaczelo a tak to chylkiem
      chylkiem.. Schetyna nie p......... i oddaj pieniadze.
      • Gość: Kruger` Re: oddaj pieniadze IP: *.zewsa.wroc.pl 20.05.04, 08:54
        te kibic, a ile ma Ci oddac, ile zainwestowales?
      • jacek.erazmus Re: oddaj pieniadze 20.05.04, 14:17
        Nie jestem wielkim fanem pana Grzegorza ale sądze że powinniście mu dać spokój
        . Dał wam Euroligę a teraz walczymy o II ligę . Slyszalem ze jak idea
        przegrywala 10 punktami siedzieliscie cicho ...
    • Gość: Jamaj Czego się martwice, przecież IP: 62.233.251.* 20.05.04, 07:57
      Śląsk i tak osiągnął postęp wobec roku poprzedniego. W następnych finałach
      będzie już złoto :)
    • Gość: kibic z gliwic Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 08:37
      a kto dostał MVP finałow ?
      • Gość: Poznaniak Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:09
        Brawo dla fanów z Wrocławia! Z drużyną jest się przede wszystkim wtedy, kidey
        nie idzie! Idea przegrała finał wyraźnie i nie pomogły nieprzemyślane
        wypowiedzi, choćby Hyżego. Obrażany rywal zawsze jest bardziej umotywowany.
        Pozdrawiam wszystkich fanów z Wrocławia i życzę już w króce lepszych dni w
        koszykówce, piłce ręcznej, a przede wszystkim w futbolu!
    • Gość: Rafis Mam kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:11
      "Tomas Pacesas ściął siatkę z jednej z obręczy" - ja bym nie dosięgnął!
      • Gość: rwi Re: Mam kompleksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:54
        Bo go podsadzili ;)
    • Gość: Wrocek Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 09:19
      A właśnie, że się stało:( Drugi sezon z rzędu.. Ja chcę (z powrotem) mistrza!!!
      • Gość: fan Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 09:27
        musisz lepiej grac to moze wygrasz sobie tytul mistrza ;-)

ja tam sie ciesze z tego co slask pokazal w tym sezonie;
        wiadomo ze gra sie zawsze o zwyciestwo ale przegrana w jednej konfrontacji
        (nawet tej najwazniejszej) nie oznacza przegranego sezonu.
        dla mnie to postep w stosunku do zeszlego roku a wiec jakis tam sukces
        zreszta v-ce mistrzostwo polski to tez jest sukces !
        pozdrawiam i zycze mistrzostwa w przyszlym sezonie.
    • Gość: kibicŚLĄSKA Król jeszcze wróci... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 11:53
      Nie sztuką jest przegrać,sztuką jest podnieść się i wlczyć dalej i to nie tylko
      w odniesieniu do zawodników ale i do Schetyny,który musi teraz wymyślić wiekszy
      budżet i zgromadzić conajmniej o dwóch więcej klasowych koszykarzy.Bez tego jak
      widać nie da się zdobyć mistrzostwa.Mam nadzieję,że na nastepny sezon
      pozostanie polska część składu,Greer pewnie odejdzie bo jest za
      drogi.Ważne,żeby sprowadzić wiecej i do tego lepszych obcokrajowców niż
      mieliśmy w tym sezonie i rozgrywającego klasy Greera.Jestem za tym żeby wrócił
      Urlep!Nie jest źle i tak zagramy w Eurolidze razem z Prokomem :) Król jeszcze
      wróci... HEJ ŚLĄSK!!!
      • Gość: xyz Re: Król jeszcze wróci... IP: *.chello.pl 20.05.04, 16:04
        Jestem za tym aby Katzurin został!! Jest the best!
        Zrobił kawał dobrej roboty w tym sezonie (wbrew pozorom), wyciągnął wszystko co
        najlepsze z tego co miał. A prawda jest taka że nie miał zbyt wiele!
        Większy budżet i więcej klasowych zawodników to wystarczy na powrót KRÓLA !! :)
    • piast9 ??? 18.07.04, 20:53
      Dlaczego ten artykuł znowu jest na stronie Gazety Dolnośląskiej?
    • Gość: ae Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.04, 21:24
      yyyyyyyyyyy?????? czemu w aktualnościach znajduje sie wiadomość sprzed 2
      miesiecy??? :/// gratuluje pomysłu
      • Gość: dziwna_idea Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.04, 22:47
        Lubimy zaskakiwać swoich czytelników, dlatego jutro na pierwszej stronie dajemy
        ten właśnie tekst. A tak poza tym to - hej Śląski, nie będzie Prokom pluł nam w
        twarz;))
    • Gość: Ktoś Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.cire.pl 19.07.04, 10:27
      Coś się komus lekko pomyliło, na gównej stronie artykuł z przed dwóch
      miesięcy ???
      • Gość: hehe PROKOM TREFL!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 19.07.04, 12:53
        Hehe, od dzisiaj przez CALE WAKACJE codziennie w kazdej dolnoslaskiej Gazecie
        bedzie ten artykul na pierwszej stronie. Kazde lokalne wiadomosci beda zaczynac
        sie od tego newsa!!! :)
        BO W TYM ROKU TROJMIASTO RZADZI CALA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        SIU LALALALA, HEJ!!! :)
    • Gość: gosc Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: 195.117.149.* 19.07.04, 14:46
      News dnia...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka