Gość: kajet IP: *.chello.pl 19.05.04, 22:47 nic się nie stało! chłopaki nic się nie stało! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKS FOREVER :) Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:51 I tak uwielbiam ten klub!!! :) Dzieki za sreberko!! :) Panie Schetyna czas budować zespół!! Teraz Pan wie że nie da się grać ciągle tymi samymi zawodnikami przez cały sezon. Jeśli chociaż tego nauczyło Pana to drugie miejsce to warto było dzisiaj przegrać. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Śląska !! :) WKS FOREVER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: 81.219.144.* 20.05.04, 13:43 W PEŁNI POPIERAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sporadyczny Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 23:08 brawa dla zwycięzców chwała dla pokonanych, teraz zobaczymy, ilu prawdziwych kibiców jest we Wrocławiu, zawsze jak nasi przegrywają, niezależnie od dyscypliny to ubywa widowni, mam nadzieję, że w przypadku SREBRNEJ Idei będzie inaczej, gratuluję drugiego miejsca, kolejny finał już za niecały rok, trzymajcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qruq Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 23:29 Faktycznie, teraz sie dowiemy ile Idea ma wiernych kibicow, ktorzy beda chodzic dalej na mecze pomimo ciezkich czasow jakie nastaly, czyli zaledwie wicemistrzostwa Polski. Nie rozmieszajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.os.kn.pl 20.05.04, 01:21 no i co z powrotem króla? gdzie on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 01:42 Jest tam gdzie był!! We Wrocławiu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boop Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 20.05.04, 04:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic oddaj pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 06:50 a gdzie teraz SCHETYNA???????????????????????????????? a nie ma go jakby wygrali to od niego by sie zaczelo a tak to chylkiem chylkiem.. Schetyna nie p......... i oddaj pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruger` Re: oddaj pieniadze IP: *.zewsa.wroc.pl 20.05.04, 08:54 te kibic, a ile ma Ci oddac, ile zainwestowales? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Re: oddaj pieniadze 20.05.04, 14:17 Nie jestem wielkim fanem pana Grzegorza ale sądze że powinniście mu dać spokój . Dał wam Euroligę a teraz walczymy o II ligę . Slyszalem ze jak idea przegrywala 10 punktami siedzieliscie cicho ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamaj Czego się martwice, przecież IP: 62.233.251.* 20.05.04, 07:57 Śląsk i tak osiągnął postęp wobec roku poprzedniego. W następnych finałach będzie już złoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z gliwic Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 08:37 a kto dostał MVP finałow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:09 Brawo dla fanów z Wrocławia! Z drużyną jest się przede wszystkim wtedy, kidey nie idzie! Idea przegrała finał wyraźnie i nie pomogły nieprzemyślane wypowiedzi, choćby Hyżego. Obrażany rywal zawsze jest bardziej umotywowany. Pozdrawiam wszystkich fanów z Wrocławia i życzę już w króce lepszych dni w koszykówce, piłce ręcznej, a przede wszystkim w futbolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Mam kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:11 "Tomas Pacesas ściął siatkę z jednej z obręczy" - ja bym nie dosięgnął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwi Re: Mam kompleksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:54 Bo go podsadzili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 09:19 A właśnie, że się stało:( Drugi sezon z rzędu.. Ja chcę (z powrotem) mistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 09:27 musisz lepiej grac to moze wygrasz sobie tytul mistrza ;-) ja tam sie ciesze z tego co slask pokazal w tym sezonie; wiadomo ze gra sie zawsze o zwyciestwo ale przegrana w jednej konfrontacji (nawet tej najwazniejszej) nie oznacza przegranego sezonu. dla mnie to postep w stosunku do zeszlego roku a wiec jakis tam sukces zreszta v-ce mistrzostwo polski to tez jest sukces ! pozdrawiam i zycze mistrzostwa w przyszlym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicŚLĄSKA Król jeszcze wróci... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 11:53 Nie sztuką jest przegrać,sztuką jest podnieść się i wlczyć dalej i to nie tylko w odniesieniu do zawodników ale i do Schetyny,który musi teraz wymyślić wiekszy budżet i zgromadzić conajmniej o dwóch więcej klasowych koszykarzy.Bez tego jak widać nie da się zdobyć mistrzostwa.Mam nadzieję,że na nastepny sezon pozostanie polska część składu,Greer pewnie odejdzie bo jest za drogi.Ważne,żeby sprowadzić wiecej i do tego lepszych obcokrajowców niż mieliśmy w tym sezonie i rozgrywającego klasy Greera.Jestem za tym żeby wrócił Urlep!Nie jest źle i tak zagramy w Eurolidze razem z Prokomem :) Król jeszcze wróci... HEJ ŚLĄSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Król jeszcze wróci... IP: *.chello.pl 20.05.04, 16:04 Jestem za tym aby Katzurin został!! Jest the best! Zrobił kawał dobrej roboty w tym sezonie (wbrew pozorom), wyciągnął wszystko co najlepsze z tego co miał. A prawda jest taka że nie miał zbyt wiele! Większy budżet i więcej klasowych zawodników to wystarczy na powrót KRÓLA !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 ??? 18.07.04, 20:53 Dlaczego ten artykuł znowu jest na stronie Gazety Dolnośląskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.mm.pl 18.07.04, 21:24 yyyyyyyyyyy?????? czemu w aktualnościach znajduje sie wiadomość sprzed 2 miesiecy??? :/// gratuluje pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna_idea Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.04, 22:47 Lubimy zaskakiwać swoich czytelników, dlatego jutro na pierwszej stronie dajemy ten właśnie tekst. A tak poza tym to - hej Śląski, nie będzie Prokom pluł nam w twarz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: *.cire.pl 19.07.04, 10:27 Coś się komus lekko pomyliło, na gównej stronie artykuł z przed dwóch miesięcy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe PROKOM TREFL!!! IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 19.07.04, 12:53 Hehe, od dzisiaj przez CALE WAKACJE codziennie w kazdej dolnoslaskiej Gazecie bedzie ten artykul na pierwszej stronie. Kazde lokalne wiadomosci beda zaczynac sie od tego newsa!!! :) BO W TYM ROKU TROJMIASTO RZADZI CALA POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIU LALALALA, HEJ!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prokom mistrzem, Idea Śląsk ze srebrem IP: 195.117.149.* 19.07.04, 14:46 News dnia... Odpowiedz Link Zgłoś