mozilla.org 24.06.05, 20:43 ktoś tu jest żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Radni kolędują po mieszkaniach IP: 158.75.211.* 24.06.05, 20:47 Wystarczy spojrzec na oblakane spojrzenia Pana Złotowskiego i Schreibera ... i wyobraźmy sobie rządy PiS ... a to Samoobrona miala byc zagrozeniem dla Polski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:12 ... hahahahhahahahahaah... pekne ze smiechu hahahahhaahah .... dobre ... Świecie się kłania ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uofi Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.icpnet.pl 24.06.05, 21:13 Im się chyba po prostu NUDZI!!! W Poznaniu postawiono Stary Browar i jakoś nikt nie narzeka. Wręcz przeciwnie. Przecież to nie ma być kolejny market-blaszak!!! To ma być nowa "jakość" w naszym mieście. Jestem pewien,że to będzie handlowa wizytówka Bydgoszczy. Mam nadzieję,że budowa ruszy jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek panom juz dziekujemy!! IP: *.brda.net 24.06.05, 21:15 wypaad z miasta buce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ht Re: panom juz dziekujemy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:26 Tych dżentelmenów, mówiąc po młodzieżowemu,po prostu pogięło. Im się coś "porąbało". To nie troska o dobro mieszkańców, tylko ich bardzo chora ambicja. Oni po prostu są załośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: panom juz dziekujemy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:28 ....... a najtragiczniejsze jest to, że jak pewnie to zbuduja /tzn Astorie/ to ci panowie pierwsi polecą tam na zakupy wydawać "ciężko" zarobione pieniądze. Pieniadze na które składamy się wszyscy - by mieli wypasione diety ...... zabiorą zony i polecą konsumować .......... straszna obłuda bije z tego całego "kolendowania" ... smutne i tragiczne ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Radni kolędują - zapraszam: dach mi przecieka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 02:01 Ktoś też zauważył obłęd w oczkach Złotowskiego: gdzie podział się ten ładny chłopak z telewizji? Widzicie Państwo co robi z ludzi polityka: prowadzi do obłędu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 co za brednie - styl etahnaka manipulatora 24.06.05, 21:35 mozilla.org napisał: > ktoś tu jest żałosny... ty jesteś żałosny - jak ethanak mi się ta inicjatywa podoba i wiedzę , że radni tak samo nie ufają "wyższym racjom" gazety i dombrowicza jak ja . sam artykuł jest żałosny i dla głupka tylko - wszyscy z pytanych przez Gazetę mieszkańcy nie mają żadnych obaw i wszyscy nie mogą się doczekać budowy Astorii. co za brednie . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: co za brednie - styl etahnaka manipulatora 24.06.05, 21:41 unsatisfied6 napisał: > mozilla.org napisał: > > > ktoś tu jest żałosny... > > ty jesteś żałosny - jak ethanak > > mi się ta inicjatywa podoba i wiedzę , że radni tak samo > nie ufają "wyższym racjom" gazety i dombrowicza jak ja . > > sam artykuł jest żałosny i dla głupka tylko - wszyscy > z pytanych przez Gazetę mieszkańcy nie mają żadnych > obaw i wszyscy nie mogą się doczekać budowy Astorii. > co za brednie . > > przyjrzeć się odpowiedziom - genialne i żalosne . nawet nie potraficie profesjonalnie bajerować dając jakiś image dyskusji , różnych poglądów - żałosne . takie jak z ławki szkolnej - cytaty i własna opinia tego "co poeta miał na myśli" wg ksiązki - i jak w mordę strzelił , każdy myśli tak samo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek dlaczego zamkneli 8 IP: *.brda.net 24.06.05, 21:58 u...6 jestes zalosny :) Ps i dlaczego zamkneli 8?? Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: co za brednie - styl etahnaka manipulatora 24.06.05, 21:58 unsatisfied6 napisał: > mozilla.org napisał: > > > ktoś tu jest żałosny... > > ty jesteś żałosny - jak ethanak > > mi się ta inicjatywa podoba i wiedzę , że radni tak samo > nie ufają "wyższym racjom" gazety i dombrowicza jak ja . bardzo mnie ciekawi czy ci panowie próbowali wcześniej pomóc mieszkańcom kamienic w okolicy drukarni. to, że hałas był "od zawsze" wiedzą wszyscy. tiry blokujące Jagiellońską (próby skrętu w uliczkę) to też nie był rzadki widok. czy oni próbowali temu zaradzić? nie. dlaczego teraz próbują blokowac powstanie CH Astoria? bo jest okazja do pokazania się w lokalnych mediach i , w ich mniemaniu, zdobycia kilkudziesięciu głosów więcej w najbliższych wyborach. ot taka troska o miasto. i to właśnie jest żałosne. czy zgodzisz się z tym u6? pewnie nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Re: co za brednie - styl etahnaka manipulatora 27.06.05, 08:55 Pomoc? Dzieki za taka pooc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: co za brednie - styl etahnaka manipulatora IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 25.06.05, 12:55 Ale gorąco na dworze, coś niesamowitego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibek Dlaczego stronnicza Wyborcza pisze "próba zahamowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:42 Dlaczego stronnicza Wyborcza od razu pisze "próba zahamowania miasta"? Nie mozna skreslac inicjatywy i od razu do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Radni bezradni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:44 Radni bezradni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.06.05, 21:49 obserwując dłuższy czas Złotowskiego i Schreibera widzę że oni z pełną premedytacją działają na szkodę Bydgoszczy,aby nic tu nie powstało Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 radni nie będą bezradni 24.06.05, 21:54 Gość portalu: przechodzień napisał(a): > obserwując dłuższy czas Złotowskiego i Schreibera widzę że oni z pełną premedyt > acją działają na szkodę Bydgoszczy,aby nic tu nie powstało jeżeli media będą rzetelnie informały o opinii publicznej . nie dziwię się , że się wybrali do prywatnych domów - skąd niby to mają czerpać rzetelne informacje o społeczej ocenie inicjatywy- z gazety wyborczej ? z gaety można jedynie wyczytać o wytycznych a nie poznać opinię społeczną i ocenę społeczną inicjatyw . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: radni nie będą bezradni 24.06.05, 22:01 unsatisfied6 napisał: > > z gaety można jedynie wyczytać o wytycznych a nie poznać opinię > społeczną i ocenę społeczną inicjatyw . o taaaak. wytyczne płyna od tajnego międzynarodowego rządu spod znaku kielni! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jakiś ty płytki-spłycasz temat do samego dna 25.06.05, 08:12 mozilla.org napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > > z gaety można jedynie wyczytać o wytycznych a nie poznać opinię > > społeczną i ocenę społeczną inicjatyw . > > o taaaak. wytyczne płyna od tajnego międzynarodowego rządu spod znaku kielni! jakiś ty płytki i denny - ja nie mam żadnych informacji , skąd są te wytyczne i skąd takie negatywne konsekwencje - zastanwiam się nad tym i werbalizuje swoje przypuszczenia tutaj na forum - myślę że wypłwya to z kultury politycznej i narodowej których nie tworzy się w ciagu 10 lat , doświadczeń Polaków , manipulacji opinią ( ta jest w każdym systemie ) , systemu edukacyjnego , ktory kształci tę kulturę i polityczną i świadomość obywatela i być może innych czynników . zawsze w podejmowaniu każdej decyzji są podmioty bardziej i mniej jawne opini publiczenj , które są zainteresowane realizacji zamierzeń - a ty spłycasz teamt do samego dna w tym konkretnym temacie nie widzę dyskusji na temat , bo w dyskusji są co najmniej dwie opinie - ty wcale nie wypowiedziałeś się na ten argument a spłycasz mój argument do minimum . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: jakiś ty płytki-spłycasz temat do samego dna 25.06.05, 10:59 unsatisfied6 napisał: unsatisfied6 napisał: > mozilla.org napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > > z gaety można jedynie wyczytać o wytycznych a nie poznać opinię > > > społeczną i ocenę społeczną inicjatyw . > > > > o taaaak. wytyczne płyna od tajnego międzynarodowego rządu spod znaku kie > lni! > > jakiś ty płytki i denny - po prostu miałem (mam nadal) dobry humor, którego zdaje się nie podzielasz lub nie rozumiesz. a jeśli brak tobie argumentów to podałem je we wcześniejszym poście. wiadomo, że wybrałeś do skomentowania to, co było wygodne. ot taka dyskusja z toba u6. jak tam biała kiełbaska kupiona przez twoje dziecko? nie smakowała...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjj Czy ktokolwiek z politykow Bczy myśli choc trochę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:52 Czy ktokolwiek z politykow B-czy myśli choc trochę? Czy to ogolne bezhołowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Radni żebrzą (przyszłe głosy)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 02:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 25.06.05, 10:47 Panowie PiS. Udało sie Wam coś na pewno postawić. Dla siebie szubienice wyborcza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Wymierająca Długa, Gdańska, Dworcowa i Śniadeckich IP: *.tvgawex.pl 25.06.05, 12:29 Wystarczy się przejść i zobaczyć jak smutno wyglądają sklepy (a nawet ich brak), elewacje. Jeszcze 10 lat temu tam było pełno tętniących życiem sklepów. Pewnie, bieda, kryzys to na pewno przyczyna. Ale czy na pewno? Czy jedną, a może główną to nie jest ta ilość supermarketów? Czy inną nie jest bezsensowna polityka finansowa państwa i miasta oraz właścicieli posesji. Dlaczego rynki tętnią handlem a sklepy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wymierająca Długa, Gdańska, Dworcowa i Śniade IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 25.06.05, 12:57 Bo handlowcy zamiast przyciagnac na dluga dworcowa niskimi cenami to wola zeby byly takie jakie sa i miec niski obrot!Paranoja!To jest tak jak handlem zajmuja sie niekompetentne osoby. Jak mozna pozwolic, aby PDT tak okazaly budynek sluzyl takiemu fajansiarskiemu EMPIKOWI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo I niech kolędują. Polecam to wszystkim politykom IP: *.tvgawex.pl 25.06.05, 12:30 jako obowiązek. Chociaż bedą wiedzeć czego ludzie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Gazeta próbuje robić wodę z mózgu czytelników! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 18:58 To, że bydgoska Gazeta Wybiórcza poziomem manipulacji i uwikłania w różne gierki i interesy przypomina szambo widać i czuć na odległość. To, że ludzie KonDoma siedzą przy komputerech i waląc w klawiaturkę komputera kupionego za pieniądze publiczne obrażają ludzi którzy nie myślą jak król Szczoty klozetowej i nie są uwikłani w interesiki tego jegomościa bądź jego żonki, też wiemy to nie od dzisiaj. To, że ta inwestycja, którą do ostatniej chwili trzymano w tajemnicy budzi kontrowersje u zdrowych na umyśle obywateli, choćby z racji lokalizacji, pochodzenia kapitału, pozbawienia możliwości przystapienia do inwestycji polskich przedsiębiorców, oraz wpływu na komunikację w centrum miasta, oraz podejrzanej łapówce istytucjonalnej na klubik KonDOmika Astorię, nie pozostawia cienia złudzeń. Dlaczego jednak Gazeta pisząc taki artykuł tak tendencyjnie przedstawia aktywność randnych, zaangażowanie w sprawy miasta? Czyżby prywatne zależności i być może jakieś interesiki??? Czy GW nie jest wszystko jedno? Dlaczego Express i Gazeta Pomorska potrafią na sprawę spojrzeć obiektywnie, a GW zachowuje się tak jakby to ona była tym inwestorem, bądź grant miał iść na jej konto a nie Astorii? Express ujawnił obłudę Kondoma, gdyż w opracowaniu dotyczącym rozwiązań komunikacyjnych założono, że do tego ekskluzywnego Centrum Handlowego "jakiego jeszcze Bydgoszcz nie znała" po wyjatkowej maści ekskluzywne produkty 70% kupujacych dostanie się srodkami komunkiacji zbiorowej, bo w innym przypadku miastu grozi paraliż. Z Osielska po kawior będą się bujać PKS-em ;) Smród wokół Dombrowicza i jego żonki zaczyna wychodzić na ulicę....sprawa Wilgi to przy CH Astoria to pryszczyk coś czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Gazeta próbuje robić wodę z mózgu czytelników IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.05, 19:05 Ostatnio w GP podano, że Dombrowicz powołał zespół ds. obsługi inwestorów, wydaje mi się, że ci młodzi ludzie z tego zespołu klepią przysłowiową biedę na forum Gazety i wyolbrzymiają potencjalne dobra płynące z budowy kolejnych hipermarketów. Niektóre nicki po prostu wypisz wymaluj pasują zarysem psychologicznym do takich jegomości co mają za zadanie zrobic Kondomowi dobrze na forum. Całe szczęście , że ludzie i tak poznali się na DOmbrowiczu i jego sitwie, a wyborcza Gazeta ze swoim znikomym nakładem może tylko poprawić samopoczucie próżnego Dombrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Gazeta próbuje robić wodę z mózgu czytelników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:30 Rozpracowałeś nas. Teraz nam zapłacą nadgodziny z twoich pieniędzy, bo musimy ci odpisywać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Gazeta próbuje robić wodę z mózgu czytelników 25.06.05, 19:32 Gość portalu: nn napisał(a): > To, że bydgoska Gazeta Wybiórcza poziomem manipulacji i uwikłania w różne > gierki i interesy przypomina szambo widać i czuć na odległość. To, że ludzie > KonDoma siedzą przy komputerech i waląc w klawiaturkę komputera kupionego za > pieniądze publiczne obrażają ludzi którzy nie myślą jak król Szczoty klozetowej > > i nie są uwikłani w interesiki tego jegomościa bądź jego żonki, też wiemy to > nie od dzisiaj. To, że ta inwestycja, którą do ostatniej chwili trzymano w > tajemnicy budzi kontrowersje u zdrowych na umyśle obywateli, choćby z racji > lokalizacji, pochodzenia kapitału, pozbawienia możliwości przystapienia do > inwestycji polskich przedsiębiorców, oraz wpływu na komunikację w centrum > miasta, oraz podejrzanej łapówce istytucjonalnej na klubik KonDOmika Astorię, > nie pozostawia cienia złudzeń. Dlaczego jednak Gazeta pisząc taki artykuł tak > tendencyjnie przedstawia aktywność randnych, zaangażowanie w sprawy miasta? > Czyżby prywatne zależności i być może jakieś interesiki??? Czy GW nie jest > wszystko jedno? Dlaczego Express i Gazeta Pomorska potrafią na sprawę spojrzeć > obiektywnie, a GW zachowuje się tak jakby to ona była tym inwestorem, bądź > grant miał iść na jej konto a nie Astorii? Express ujawnił obłudę Kondoma, gdyż > > w opracowaniu dotyczącym rozwiązań komunikacyjnych założono, że do tego > ekskluzywnego Centrum Handlowego "jakiego jeszcze Bydgoszcz nie znała" po > wyjatkowej maści ekskluzywne produkty 70% kupujacych dostanie się srodkami > komunkiacji zbiorowej, bo w innym przypadku miastu grozi paraliż. Z Osielska > po kawior będą się bujać PKS-em ;) Smród wokół Dombrowicza i jego żonki > zaczyna wychodzić na ulicę....sprawa Wilgi to przy CH Astoria to pryszczyk coś > czuję... zgadzam się z powyższym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Gazeta próbuje robić wodę z mózgu czytelników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:34 Jak tak dalej pójdzie, to będą musieli jeszcze kilka szkół zlikwidować, żeby na nadgodziny dla nas starczyło... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 to nie jest żart - ty jesteś groźnym socjopatą 25.06.05, 19:56 Gość portalu: :-) napisał(a): > Jak tak dalej pójdzie, to będą musieli jeszcze kilka szkół zlikwidować, żeby na > nadgodziny dla nas > starczyło... ;-) to nie jest żart - ty jesteś groźnym dla społeczeństwa socjopatą i twoje poczucie humoru świadczy o twoim socjopatycznym wypaczonym charakterze- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: to nie jest żart - ty jesteś groźnym socjopat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:00 Pewnie dlatego mój pracodawca dał mi takie obowiązki... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubelak Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:24 Z palanów inwestycyjnych na najblizsze lata macie szansę mięc jeszcze więcej marketów, kin i galerii hanldowych. Zazdroszcze wam bo w Lublinie nie powstaje nic takiego, chyba,że podzielicie los mego miasta i wygrają u was oszołomy z PiS-u czy innej prawicowej hołoty..Wtedy nici z tych inwestycji skutecznie je zablokują, wiem coś o tym, u mnie robią to od 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:46 PiS od 8 lat u was rządzi w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.05, 08:57 PIS w większości to jest dawny ZCHN,więc nie dziwię się że w Lublinie głosują na swoich .U was przecież jest dużo "czarnych kartek"wyborczych.Trudna sprawa,współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJ Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.zebyd.com.pl 27.06.05, 09:58 W Warszawie przeciw budowie Złotych Tarasów protestowało "Przyjazne Miasto" Oni chcieli pieniędzy w zamian za odstąpienie od protestów. Podobieństwo poczynań bydgoskiej "Grupy Radnych" jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:17 Coś ci się pokiełbasiło .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Radni kolędują po mieszkaniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:32 Popieram. Na nowych marketach to my raczej gospodarki nie odbudujemy. Trzeba być wyjątkowo głupim, żeby popierać takie inwestycje. No, ale wiadomo o co chodzi - ktoś dostał łapówy, ktoś zarobi na taniej sile roboczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parek Propaganda a rzeczywistosc w Bydgoszczy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 21:57 Propaganda a rzeczywistosc w Bydgoszczy..... Odpowiedz Link Zgłoś