Dodaj do ulubionych

Szukam po prostu fajnych znajmoych :)

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.06.06, 15:40
Ot, tak, żeby wyjść na imprezę czy na basen, czy gdziekolwiek. Czy ktoś ma
podobny problem, że nie może zebrać ludzi i czegoś wspólnie zorganizować..?
Pogadajmy trochę na forum, ustalmy co, gdzie, kiedy i jak i w drogę! Czekam
na jakieś posty..:P
Obserwuj wątek
    • Gość: hemina Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 213.25.164.* 26.06.06, 08:06
      no właśnie, mam ten sam problem. A propos basenu, to szukam jakiegos na
      Krzykach może się orientujesz gdzie jest fajna pływalnia?
    • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 62.111.218.* 26.06.06, 09:33
      No, a najbardziej to mnie się marzy taka ekipa! Miałam takową w ogólniaku,
      wieki temu, do dzisiaj za czymś takim tęsknię! Dzwoniło się do takich i szło w
      miasto, w wakacje jechało w Polskę albo w Europę, w zależności od okoliczności.
      Niestety, każdy poszedł własną drogą i teraz spotykamy się z jednymi znajomymi,
      żeby pogadać o jednym, z innymi żeby pogadać o czymś innym... A takie dyskusje,
      rozważania, czasem wręcz kłótnie to tylko wspomnienie! Brakuje mi ludzi, z
      którymi by można te przysłowiowe konie kraść!! Nie tylko pójść na basen... Choć
      wiem, że na początku takie rzeczy tworzy się powolutku, więc kto wie? Może ten
      post to początek wspaniałej przyjaźni:)))
      • Gość: hemina Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 213.25.164.* 26.06.06, 09:45
        to ja moze podam swoje gg: 7912806; we Wrocku jestem od trzech miesięcy i nie
        mam w ogóle tutaj bratnich dusz (poza narzeczonym ;), i też tesknie za ekipą z
        liceum - niestety jedna przyjaciółka w Poznaniu, druga w Wawie, a tzrecia w
        USA - kontakt utrzymujemy cały czas, ale na piwo nie ma z kim wyjść. Piszcie
        jeśli macie ochotę, jak bedize sie nam dobrze rozmawiało to może wyskoczymy
        gzdieś? Pzdr
    • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 26.06.06, 13:25
      czesc. ja tez we wrocławiu jestem dopiero od niedawna i nie mam rowniez z kim
      gdzie wyjsc - wszyscy zapracowani nie maja czasu, a ja polowe zycia przesiedze
      w domu. znajomych mam we wrocławiu ale kazdy ma swoje sprawy i rzadko sie
      spotykamy. pozdrawiam
    • Gość: Mata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.06.06, 17:12
      super! :) własnie o stworzeniu takiej fajnej ekipy myślałam, i jak widać nie
      jestem w tym odosobniona! W takim razie propnuje może na początek (no jakoś tak
      banalnie zabrzmi, ale co poradzić:P) może każdy napisze coś tam o sobie,
      zobaczymy co i jak i niech się zaczyna!!:)
      Tak więc ja również tęsknie za tzw. ekipą, wszystko się jakoś z biegiem czasu
      rozsypuj,e korzystam więc z dobrodziejstwa jakim jest pod tym względem
      internet:) Mam lat 20, więc mało jak narazie, studiuję, mam faceta , ale tylko
      tak jakby na papierze, pracuję (od jutra, pierwsza moja praca!). To tyle.
      Czekam na odzew!:)
    • karolus_1 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 26.06.06, 20:04
      Bardzo fajny pomysł podpisuje sie pod tym w 100%...Mam na imie Karolina wiosen
      25...studia juz skończyłam i pracuje od roku nie znoszę chamstwa i obłudy,
      lubie ludzi szczerych i otwartych...Narazie tyle i moj nr gg 5300383
      Pozdrawiam wszystkich gorąco :)
    • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 62.111.218.* 27.06.06, 09:25
      Łe, ja nie chcę być najstarsza :((( Mam 28 lat (a uczciwie się przyznając -
      prawie 29), studia już skończyłam :/ Mam męża. I psa. I pracuję, chociaż
      wolałabym na emeryturkę przejść i robić jakieś przyjemne rzeczy. No, parę lat
      jeszcze poczekam....
      Uwielbiam organizować różnego rodzaju "imprezy" - wyjazdy na weeekendy, na
      wypady wakacyjne typu spływ kajakowy, wypad w góry.
      Marzy mi się ekipa, choć wiem, że z drugiej strony mogę mieć czasowe problemy,
      żeby ze wszystkim i ze wszystkimi się naspotykać. Bo ja mam zawsze mnóstwo do
      roboty! A jak nie mam to znajdę. Może jak się na tym forum parę osób uzbiera to
      sobie założymy forum prywatne?
      • anaisanais Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 27.06.06, 10:06
        Ej nie jestes najstarsza! Ja mam 30 :)
        Przylaczylam sie do dosc podobnego watku i odezwaly sie do mnie 2 osoby, ktore
        tak jak wy szukaja przyjazni.
        Jedna z nich jest teraz poza Wroclawiem, ale jak wroci, zamierzam zorganizowac
        spotkanie przy piwku. Napisze wtedy tu na forum i mam nadzieje ze przyjdzie pare
        fajnych osob i nawiaza sie nowe znajomosci :)
        • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 62.111.218.* 27.06.06, 10:16
          No to ślicznie, że jest ktoś starszy :P
          O to, to! Z tym piwkiem, spotkaniem, zapoznaniem!
          Staromodne sposoby poznawania znajomych faktycznie odeszły do lamusa, a skoro
          jest net, to niech się przyda - do budowania więzi międzyludzkich :))))
        • Gość: eMka Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:53
          To dołączam do "gromadki" - :)ja też z tych co już nie -dzieścia,ale -
          dzieści... :)Od 2 dni :)Zapowiada się lato w mieście..gorrrrące-więc zimne
          piwko jak najbardziej na miejscu ;).pzdr
    • Gość: Mata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.06.06, 12:00
      w takim razie jestem najmłodsza...:P o mężu to jeszcze mi się nawet nie
      śniło...:)
      Pomysł z forum prywatnym jest dobry, ale zobaczmy jak to sie wszystko
      rozkereci, ile się osób zbierze itp. Piwko też fajna sprawa. Są wakacje
      (przynajmniej dla mnie:) więc chyba większych problemow byc nie powinno z
      organizacją. ;)
      • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 62.111.218.* 27.06.06, 15:11
        Widzę już pierwszy zalążek do potencjalnych sprzeczek... WAKACJE!!!!! Kto to
        widział, żeby mieć WAKACJE~!!! *&^%#@Q($&^%#)(* Urlop, dwutygodniowy, nawet
        trzytygodniowy, to rozumiem, akceptuję i popieram. Ale WAKACJE!!!
        Zamorduję...
        • Gość: daber Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.magma-net.pl 28.06.06, 01:54
          ja tam ekipy na imprezy szukam prawie cale studia i nie moge znalezc, ale tez
          otwarty jestem na wszystko ;]]]]]]]
      • madziaaa2 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 01.07.06, 21:33
        Nie wiem ile masz lat ale ja 19, wiec ja jestem najmlodsza pewnie:)
    • Gość: alka Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.madcomputers.pl 28.06.06, 10:12
      sie przyłączam. jakby co.
    • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 28.06.06, 10:30
      super pomysł - moze w koncu spotkam kogos we wrocławiu i nie bede sie nudzic:)
      mam 25 lat i mieszkam we wrocławiu z ,, narzeczonym", ale prawie wogole sie
      nie widujemy i nie mam z kim wyjsc gdziekolwiek albo pogadac, a wrocław nie
      jest moim rodzinnym miastem. pozdrawiam. mam nadzieje ze uda nam sie
      pogadac:):):)
    • don76 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 29.06.06, 16:41
      a rodowity Wroclawiak tez sie moze przylaczyc? :)
    • Gość: Mata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.06.06, 17:28
      Każdy niech się przyłącza ;)
      avia - bez nerwów :P wakacje to jakoś tak fajniej brzmi niż urlop, to bardziej
      formlane..:P no jak zaznaczyłam wyżej włąsnie ów wolny czas na literę "w" ja
      mam i w nim trwam (choć pracuję), ale łączę się bólu ze wszystkimi którzy tego
      już doświadczyć nie mogą ;)
      daber - a co studiujesz? :) Tu widze się coś fajnego tworzy..:D
      • Gość: daber Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.magma-net.pl 29.06.06, 21:55
        ja co studiuje, jakas informatyka czy cos ;]
        • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 30.06.06, 09:54
          czy ktos z Was uczestniczy w nonstopsamba? ciekawa jestem czy warto tam
          podejść? ja niestety tez jeszcze nie mam " WAKACJI "czyli nieładnie:( mówiac
          urlopu. a gdzie sie wybieracie na urlopy, wakacje? pozdrawiam:):):) fajnie ze
          juz niedlugo bedzie sie mozna z kims spotkac we wroclawiu na piwku:)
          • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 62.111.218.* 30.06.06, 13:12
            Alo alo.
            Urlop, może i brzmi paskudniej niż słowo na W., ale oznacza tych parę dni
            wolnego od przymusowego porannego wstawania, siedzenia - czy jest sens czy nie -
            do 17, nawet jeśli na zewnątrz pięknie i słonecznie (mam nieklimatyzowane
            pomieszczenie na poddaszu - wyobraźcie to sobie!!! - słońce jest od 12 do końca
            dnia pracy). I ja go planuję, na ten przykład, w drugiej połowie sierpnia.
            Toskania... piękna pogoda, plaże, słońce, zabytki, błogość....
            Tak. A tymczasem błogosławię brak słońca ;)
            To mamy jednego informatyka - daber'a. Ej, a co inni czynią na co dzień?
            Nie puszczając płazem puszczam do Was gadem oczko ;)
            • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 30.06.06, 13:36
              tez jestem ogromnie szczesliwa ze sloneczko juz tak pieknie nie swieci - tez
              pomieszczenie bez klimatyzacji, ale za to z niewielka dmuchawa:) pa
    • Gość: eMka a na J.Satriani'ego się wybieracie...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:57
      Moi Drodzy-takiej okazji nie "puszcza się płazem" ;-)pozdrowionka.m
    • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:22
      super pomysł!!! Przyłączam się...
    • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.reja.osiedla.net 30.06.06, 23:19
      Wrocław wieczorową porą piękny jest. Tak mnie natchnęło, żeby się z Wami
      podzielić tą ultra-odkrywczą refleksją;)
      Muszę qpić sqter - pracuję na Rondzie a mieszkam na Ołbinie. Przecież autem
      będę do pracy jechała jakieś 2 godziny!!!!!
      Ktoś ma na zbyciu:)))?
      Albo rower qpię? Świeże spaliny i buzia jak maliny!
      Śpijta dobrze tej pierwszej lipcowej nocy!
      Pozdrowionka!
      • Gość: Mmmm Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 01.07.06, 15:25
        proponuje spotkanie?:)Moze jakos tygodniu?:)Wieczorem:)Spotkamy sie pogadac
        sobie:)Moze wtorek?:)
        • Gość: avia Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.reja.osiedla.net 02.07.06, 01:50
          Tak, tak, spotkanie. Tylko proszę - nie w ciągu najbliższych dwóch tygodni!
          PLIZZZZ.... W tym nie dam rady, bo mam cholerny egzamin a potem wyjeżdżam na
          parę dni! Może tak 17 albo 18? Piweczko w ryneczku?
      • Gość: eMka Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:23
        O:)to jesteśmy prawie sąsiadkami:)z dzielnicy:)pzdr.m
        • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:01
          rynek? Też mieszkam, blisko. Jesteśmy sąsiadkami:)Może spotykamy sie codziennie
          na ulicy i o tym nie wiemy;)
    • Gość: Mata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.07.06, 19:55
      spotkania nie warto planowac na najlbizsze 2 dni to nikt sobie czasu nie
      zorganizuje :) za jakies2 tygodnie to juz predzęj, więc wstępnie niech i tak
      będzie (może w tym czasie dołąćzy do nas ktoś w moim wiku?:P bo tak się trochę
      młodo:P czuję ;))
      Ogólnie to również w tym letnim czasie pracuję i również bez klimatyzjacji,
      dlatego wszystko rozumiem :)
      • Gość: papajka Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wro.net.pl 02.07.06, 23:52
        Może to cię pocieszy....jestem starsza, ale tylko o 2 lata;)
        • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:03
          a ja mam prawie 22:) więc tez niewiele więcej:)
    • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 03.07.06, 08:30
      czyli kiedy to spotkanie? ja mieszkam obecnie na Powst. Śląskich. czekam na
      piwko :)
      • karuska Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 03.07.06, 16:30
        A czy sa tu faceci ? :) Musze sie przyznac,że również miałam ochote załozyc
        taki temat. Nie ma co planować, zawsze udaja sie wyjścia spontaniczne !!!
        Pozdrawiam, czekam tylko na haslo:)
        • karolus_1 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 03.07.06, 18:58
          Super pomysl z tym wyjsciem moze jakis weekend zyby wszystkim pasowalo???
          Pozdrawiam :)
          • Gość: daber Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.magma-net.pl 03.07.06, 21:45
            faceci sa !!! Ja mieszkam na sienkiewicza i tez bym jakies piwko wypil w milym
            towarzystwie, hehe jak cos to zostawiam maila daber@o2.pl
            • kipuros makwa 04.07.06, 08:26
              i ty wątpisz w facetów TY ???/ przeciez to wymaga natychmiastowej
              interwencji!!!!
              • makwa.lz Re: makwa 04.07.06, 12:14
                ja wcale nie watpie w facetow, tylko czasem mam o nich nie najlepsze zdanie -
                oczywiscie nie o wszystkich:)
            • Gość: Mmmm Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 04.07.06, 17:36
              proponuje sobote:)
              • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 04.07.06, 20:27
                ja znajde wolna chwile:) czekamy na reszte:)
    • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 04.07.06, 09:32
      ja dostosuje się do reszty jak już wszyscy będą mieli wolną chwilę. mieszkam
      blisko Rynku, no i wieczorem na brak wolnego czasu nie narzekam. czekam:) i
      pozdrawiam wszystkich:) miłego wypoczynku :) bądź pracy:(
    • feryenne Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 04.07.06, 16:03
      Heloł!

To ja się dołączam, na piwko zawsze chętnam! (Pod pojęciem piwko rozumiem akurat
      wszystko inne, bo za piwem nie przepadam;) )

A ja to: ona, 28. Reszta się okaże przy piwku :D
      • Gość: Mata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.07.06, 23:51
        o, czyli nie będę taka najmłodsza, super :) chociaz i tak nie wiem gdzie się ci
        20 latkowie podziali...:P
        a poza tym to muszę się podzielić silnym przeżyciem stresowym z dnia
        dzisiejszego: przechodząc na pasach (oczywiśćie na czerwonym, gdyby było
        zielone nie byłoby stresu) nie zauważyłam panów strażników miejskich, którzy
        niestety zauważyli mnie i raźnym krokiem ruszyli w moim kierunku, z zamiarem
        wlepienia mi mandatu... Jeden już go zaczął wypisywać, ale prawie się im tak
        rozpłakałam, jaka jestem poszkodowana, biedna i zabiegania i wogole... no i
        jakoś się udało , ale tak czy owak uważajcie!:D
        • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 05.07.06, 07:53
          20 lat - to wcale nie mało...:) ja wogole sie na swoje 25 nie czuje, a na ulicy
          uwazaj!!!
    • anaisanais To co, spotykamy sie? 05.07.06, 10:51
      Hej,

Proponuję spotkać się w Rynku pod pręgierzem w piątek o godzinie 18.00.
      Będę znakiem rozpoznawczym, stanę gdzieś wyżej na pręgierzu i będę trzymać coś w
      rece - powiedzmy żółtą różę (mam nadzieje ze na solnym kupię). Hmm wyszlo
      romantycznie :)
      Myślałam o rezerwacji stolika, ale trzeba placić i to czasem niemałe pienądze, a
      nie wiem ile osób przyjdzie. Po prostu poszukamy czegoś w zależności od liczby
      ludzi.
      Wiem,że części osobób nie będzie pasowało. Ale chyba i tak nie da się ustalić
      terminu tak, żeby wszyscy przyszli.
      Tak że, zapraszam.
      Natalia
      • makwa.lz Re: To co, spotykamy sie? 05.07.06, 10:58
        ja nie gwarantuje, ale bede sie mocno starac. to do piatku. moj e-mail jakby
        cos to: makwa@interia.pl.
        • Gość: Hmmm Re: To co, spotykamy sie? IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 05.07.06, 21:27
          Proponuje o 20, co wy na to??Jakis znak rozpoznawczy?:)
      • Gość: daber Re: To co, spotykamy sie? IP: *.magma-net.pl 05.07.06, 12:16
        ja na piatek bym sie pisal, bo w sobote to nie bardzo ... czyli co w piatek o 18
        nastej
      • Gość: avia Re: To co, spotykamy sie? IP: 62.111.218.* 05.07.06, 14:53
        Ej no, prosiłam, nie w ciągu najbliższych dwóch tygodni.. Nie róbcie mi tego!
        Też się chcę spotkać, ale nie mogę! A nie można rzucić hasła odelglejszego i do
        tego czasu zbierać się będą ludzie?!? Tak, na ten przykład, 21-ego, skoro to ma
        być piątek? Proszę pięknie, dajcie mi szansę :((((((
        Pozdrawiam smutno...
        • anaisanais Re: To co, spotykamy sie? 05.07.06, 15:20
          Jejku,no.
          Zawsze tak bedzie, ze komus nie bedzie pasowalo.
          A nastepne spotkania tez beda mam nadzieje.
          Termin podam. Wiec nie badz smutna!
          N.
          • Gość: Hmm Re: To co, spotykamy sie? IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 05.07.06, 21:32
            To 20 piatek tak?:)
            • Gość: daber Re: To co, spotykamy sie? IP: *.magma-net.pl 06.07.06, 01:41
              to jak ma byc to spotkanko w piatek o 20 to ja moze tez sie pojawie bo od soboty
              wyjezdzam na wakacje no i jeszcze jedna sprawa, ktos wspominal o przeniesieniu
              tematu na prywatne forum, ja mam swoje prywatne wiec spokojnie moge dzial
              "spotkanie" zorganizowac bo to wtedy lepiej i szybciej smiga , hehe pozdrawiam
              • makwa.lz Re: To co, spotykamy sie? 06.07.06, 07:43
                ja tez sie pisze na piatek na 200. tylko gdzie sie spotkamy?
            • makwa.lz Re: To co, spotykamy sie? 06.07.06, 11:03
              dajcie do jutra do godz 9 rano znac czy to jest aktualne i kto sie pisze i
              pore. dzieki:)
      • anaisanais o 18.00 06.07.06, 14:09
        Spotkanie jest o 18.00
        Ja w kazdym razie bede, w koncu mam byc znakiem rozpoznawczym.
        do zobaczenia
        N.
        • makwa.lz Re: o 18.00 06.07.06, 14:41
          ja nie wiem czy zdaze na 18.00, wiec moze chociaz o 18.30?
          • anaisanais Re: o 18.00 06.07.06, 16:16
            moze podaj mi na maila numer tel. wysle ci sms gdzie jestesmy
            N.
            • firankawoknie a ja mam dziś urodzinki :P 06.07.06, 21:03
              ja też sie pisze, ale niestety nie na 100% jak mi wypadnie nocka w pracy to :(

a ja jestem z Kozanowa i mam 23 latka ---> dzis urodzinki <tort>
              • Gość: to ja Re: a ja mam dziś urodzinki :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:14
                wszystkiego najlepszego!!! 100 lat!!!życzy Dorota:)
              • makwa.lz Re: a ja mam dziś urodzinki :P 07.07.06, 07:36
                spoznione zyczenia urodzinowe:) kaska
                • Gość: Hmm Re: a ja mam dziś urodzinki :P IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 07.07.06, 16:44
                  T kiedy?:)
            • makwa.lz Re: o 18.00 07.07.06, 07:37
              wiadomosc z numerem wyslana:)
        • arusza Re: o 18.00 07.07.06, 14:03
          a można się jeszcze przyłączyć, czy lista uczestników jest już zamknięta?
          ta 18 aktualna?
          Anka
          • makwa.lz Re: o 18.00 07.07.06, 14:26
            chyba aktualna - kazdy moze. przeczytaj wyzej o znaku rozpoznawczym.
            • firankawoknie Re: o 18.00 08.07.06, 14:07
              i jak było? ilu sie zjawiło dlaczmu nikt nic nie pisze? czyzby nie doszlo do
              spotkania? czy wszyscy odsypiaja? hmm...
              • Gość: Mata I jak spotkanie? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.07.06, 14:45
                ale wyszło, niby założycialka tematu jestem, a spotkać się nie mogłam, z powodu
                tak prozaicznego jak praca...:( napiszcie jak było i czy w ogóle było:) i Jak
                było fajnie to kiedy powtóka, zostało mi jeszcze 3 tygodnie pracy tylko ;)
                • Gość: Dorota Re: I jak spotkanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:35
                  spotkanie super! Piwko w przyjemniej atmosferze, przy dzwiękach salsy:))
                  Zapraszamy wszystkich następnym razem - tremin do ustalenia. Pozdrawiam
    • Gość: olami Odbyło się, odbyło! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 08.07.06, 18:36
      Witam wszytskich zainteresowanych spotkaniem- otóż odbyło się!
      Szkoda, że byłysmy tylko we trzy, ale wyraziłysmy nadzieję, że nastepnym razem
      frekwencja będzie lepsza-prawda?
      Spędziłyśmy około dwóch godzin na rynku, udało nam się wyrwać wolny stolik
      blisko sceny więc sącząc piwko i pogadując mogłyśmy posłuchać i popatrzec na
      rozpoczynający sie koncert.Było miło i bardzo sympatycznie. Pozdrawiam Was
      dziewczyny!!
      oraz wszystkich, którzy nie mogli przybyć, ale zamierzają i tych, którzy
      jeszcze nie wiedza, że zamierzają :)

• karolus_1 Re: Odbyło się, odbyło! 10.07.06, 08:30
        Ciesze sie bardzo że to spotkanie sie odbyło i zarazem żałuję ogromnie ze
        przybyc nie mogłam ale nastepne mnie nie ominie :)...także może juz ustalimy
        kolejny termin? Proponuje najblizszy piatek...
        Pozdrawiam wszystkich i milego poniedzialku ;)
      • makwa.lz Re: Odbyło się, odbyło! 10.07.06, 08:32
        szkoda ze nie moglam spedzic z Wami tego wieczoru:(
        • Gość: tylko ja Re: Odbyło się, odbyło! IP: *.e-wroc.com 10.07.06, 11:04
          ja niestety nie moge, piatek praca do pozna :(
      • Gość: olami Re: Odbyło się, odbyło! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 10.07.06, 12:59
        Hmmm, a moze pracującym bardziej pasowałaby sobota, godziny popoludniowe, bo
        dla tych, którzy nie pracuja to chyba wszytsko jedno?
        Napiszcie!

• makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 14.07.06, 08:58
      Kiedy spotkanie nastepne przewidujecie? Bo mam nadzieje ze bedzie:)?
    • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:37
      czy to forum umarło? Skoro nie mamy czasu na spotkania(narazie) to może chociaz
      piszmy, co ciekawego, nowego u nas? bYł ktoś na festiwalu era nowe horyzonty?
      Jak filmy? Ja niestety nie byłam i raczej nie będę, bo jestem teraz poza
      wrockiem - i bardzo żałuję:(
      • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 31.07.06, 08:55
        ja wrocilam z urlopu. bylam w rodzinnym miescie, ale fajnie bylo:)....
        • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:10
          wreszcie ktoś się odezwał:) a urlopu zazroszczę:))))
          • Gość: krzysss Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wroc.com 31.07.06, 16:27
            a ja o urlopie marze od roku, i narazie sie nie zapowiada, nio moze jakis
            dłuuugi week - 12,13,14,15 sierpnia, planuje kudowe zdroj i czechy a dokladniej
            takie jeziorkoza Nachodem :)ale czy sie uda to zobaczymy ;)
    • Gość: lilly Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wro.net.pl 31.07.06, 20:01
      a czy załozycielka tematu- Marta jeszcze tu czasem zaglada?:)
      • Gość: hmm Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 31.07.06, 21:43
        a moze napiszemyy cos o sobie?Co robicie?Ile macie lat?POzdrawiam
        • Gość: to ja Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 07:29
          OK, zróbmy spis:)
          Lat:22 (niedługo kończę;))))
          we wrocku studiuję na uniwerku...zaczynam magisterkę od października
          od czasu do czasu pracuję:)
          poza tym świetnie się we wrocławiu bawię ( to masto baaaaaardzo sprzyja
          zabawie;)))
          • Gość: lilly Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wro.net.pl 01.08.06, 18:11
            O sobie napisałabym dokładnie to samo co "to ja",z tym wyjątkiem, że w tym roku
            już skończyłam 22 lata:).
            • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 02.08.06, 08:49
              ja ma 25 lat, mieszkam we wroclawiu od niedawna, pracuje kolo wroclawia i
              ostatnio mam troche wolnego czasu, wiec jakby ktos respektowal na piwko na
              Rynku to tym razem nie zawiode
          • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 03.08.06, 12:46
            no to sie chyba niedlugo spotkamy:) wszystko masz na swoim e-mailu. pozdrawiam
            • grzeboz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 05.08.06, 02:22
              Witam,
              właśnie doczytałam się do waszego wątku,
              może przygarniecie jeszcze jakiegoś "starucha", fajnie byłoby czasem spotkać się
              w wiekszej grupie.
              mam już ponad 30, chwilowo nie pracuję, no chyba że ktoś traktuje konsultanctwo
              w Oriflame jako praca, ja chyba nie bardzo, więc nie pracuję :)
              • Gość: chlopcyk Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wroc.com 05.08.06, 18:53
                mam 23 latka i pracuje sobie po 8 godzin

czesto bywam w rynku i okolicach, jest mnie zawsze pełno :)

• Gość: gos Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:38
                  a ja mam 20, i tez staram sie, zeby bylo mnie pelno:)
                  • Gość: chlopcyk Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.e-wroc.com 06.08.06, 17:38
                    to moze sie dobierzemy i bedzie nas jeszcze bardziej pełno :P hihi
                    ... zartuje :D
                    • Gość: gos Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:12
                      :)
              • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 07.08.06, 10:15
                mozesz sie oczywiscie przylaczyc do forum, bo jak wczesniej bylo wspomniane
                przyjmujemy tych ktorzy chca pisac z nami a czasem sie moze spotkac:)
                • zbysiu80 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 08.08.06, 12:30
                  hej :)
                  właśnie się tu dogrzebałem. Też się chętnie wpisze na liste chętnych :::)))
                  • zbysiu80 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 08.08.06, 12:32
                    I jeszcze coiś więcej:
                    Zbyszek - mam 26 lat - pracuje i mieszkam we Wrocławiu
                    i tak jakoś wszystko szybko się dzieje :D
                    • air191 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 13.08.06, 14:41
                      Witam, śledze od jakiegoś czasu to forum, ostatnio faktycznie za wiele się tu
                      nie dzieje, mam ochote przyłączyć się do was, tym bardziej ze nudno jest nieraz
                      a i zdarza się ze nie ma się z kim spotkać; pisze się na ewentualne spotkania,
                      tyle tylko ze mam 19 lat, ale nie powinno być problemu ze znalezieniem
                      wspólnych tematów, pozdrawiam dr.mati@interia.pl
                      • madziaaa2 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 15.08.06, 02:55
                        hej:)A wiec ja tez mam 19 lat., wiec mysle ze sie dogadamy:)
                    • madziaaa2 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 15.08.06, 03:03
                      no wiec ja mam 19 lat i wlansie sie dostalam na uniwerek:)Czekalam na wasze
                      odpowiedzi:)Hmm co by tu teraz zaproponowac:)Jakies pomysly??
                      • ruda74 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 16.08.06, 12:46
                        Czy ja też mogę się przyłączyć? Minęła mi już 30-stka :) Mieszkam we Wrocławiu
                        już ponad 1,5 roku. Wiecznie zajęta i zabiegana, a kiedy mam chwile czasu to
                        niestety nie mam z kim wyjść na piwko albo na zwyczajny spacer. Wyczytałam z
                        tego forum że takich ludzi jak ja jest więcej, więc propozycja rozmowy i
                        spotkania bardzo mi się podoba. :)
                        • makwa.lz Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 16.08.06, 12:55
                          fajnie ze ciagle dolacza tu ktos nowy:):):)ostatnio tez bylo male spotkanko.
                          dorotka pozdrawiam. jak praca?:):):)
                          • przyczlapka Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 17.08.06, 18:52
                            A ja mogę się przyłączyć, mogę??
                            Mam 26 lat, płeć żeńską i właśnie doczłapałam na to forum.
                            Organizujecie w najbliższym czasie jakieś spotkanie?
                          • Gość: olami Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 20.08.06, 10:50
                            Hallo,halo!
                            Kiedy bylo to spotkanko, niczego sie nie doczytalam, moze napiszecie jak bylo?
                            Pozdrówka!
                        • Gość: Magda Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.06, 21:53
                          Witam Wszystkich.Bardzo chętnie się do Was przyłączę. Mam 19 lat, jestem studentką 1 roku filologii niderlandzkiej Uwr :)
                          Pozdrawiam Was serdecznie i czekam z niecierpliwością na spotkanie.
                          • Gość: gosc renata Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) IP: 80.51.231.* 24.08.06, 15:01
                            swietny pomysl z tym spotkankiem, ale ja akurat do rodzicow do Rzeszowa jade,
                            moze by tak kolejne w nastepna sobote 02.09 zrobic?
                            tegoroczna absolwentka politologii, pracuje, brakuje mi znajomych,
                            okolice Srodmiescie, wiek 24 niedlugo, wlasnie skasowalam auto
                            gg 6244354
                            pozdrawiam
                          • ona1987-87 Re: Szukam po prostu fajnych znajmoych :) 25.09.06, 21:42
                            hi! no ja tez mam ochote na male turnee z nowo-poznanymi osobkami:)
    • nat.wroclaw ale fajny wątek .. no i jak?? 18.08.06, 18:50
      Przeglądam sobie forum i natykam sie na całkiem fajny wątek, który przeżył juz
      prawie miesiąc na pierwsze stronie :)

Napiszcie co się Wam urodziło. Spotykacie się?

Serdeczności
      Nat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka