Dodaj do ulubionych

Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic....

IP: *.server4you.de 27.11.06, 16:49
...wspólnego - to wróg śmiertelny polskości i Polski. Polacy za granicą są
wyśmiewani z tego powodu.... z powodu Jana Pawła II.... białego papy, który
nic dobrego nie uczynił a wręcz przeciwnie ...czynił zło. Poważni ludzie
traktują to wszystko... ten polski katolicyzm, papieża jak folklor z
zacofanego kraju... Polski. Wiem coś na ten temat, bo wyjechałam za granicę i
przejrzałam na oczy dopiero.... Ciężko jest zetknąć się z czymś innym...
lepszym światem, na co uczulam wszystkich udających się Polaków na zarobek
albo i na emigrację całkowitą
Obserwuj wątek
    • Gość: pepesza Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspólnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 16:52
      Aleś ty głupia dziewczynko, oj głupia.
      • kotwicz69 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 16:56
        juz owczarek niemiecki (wywodzacy sie z kraju do ktorego wyjechala "nasza
        biedna" Asia) ma wiecej w glowie niz ona........;)
        • fiat_lux Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 16:59
          kotwicz. byc moze polemika ze na tym forum nauczy cie kiedys krytycznego
          myslenia. tak jak nadal uwazam ze nasz forumowy litwin byl polakiem zamieszkalym
          w polsce - prowokatorkiem dobrze sie bawiacym, tak i ty mozesz zostac asia
          ustawiajac proxy na sofia029.server4you.de:8080 i podpisujac sie Asia
          • kotwicz69 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 17:02
            it's a long way from East Coast to Germany......geografii nie uczyli
            przypadkiem, a moze zabraklo krytycznego myslenia....;)?
            • fiat_lux Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 17:50
              geografia nie ma nic do tego. "asia" na 100% nie mieszka w niemczech
              "asia" jest srednio kumatym uzytkownikiem komputera, ale i tak kilka szczebli
              wyzej niz zenus
              • Gość: oxy Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: *.adsl.alicedsl.de 27.11.06, 17:58
                fiat_lux napisał:

> "asia" jest srednio kumatym uzytkownikiem komputera, ale i tak kilka szczebli
                > wyzej niz zenus

katolicy zazwyczaj są niekumaci, im większy katolik tym wiekszy tłumok
                a amerykanski polak katolik to prawie malpa :))))))))))))))))))
                dla malpy na korzysc oczywiscie :)))))))))))))))
                • kotwicz69 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 18:42
                  odezwal sie niepolski, niekatolicki, ale z cala pewnoscia
                  kumaty "inaczej" .........
              • kotwicz69 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 18:39
                wow, to ty musisz byc naprawde kumaty......czekaj moze ponownie nowa klawiature
                dostaniesz.......?
          • koczisss Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 28.11.06, 00:05
            Z tym Litwinem raczej się mylisz, raczej pisał z Wilna i zabanowali go!
            Gdyby był taki kumaty i wiedział co to serwer proxy, to nadal by pisał z pod
            innego adresu, a jednak go nie widać!
            • Gość: polak Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: 83.2.103.* 28.11.06, 13:46
              Po mojemu też Mikkelson to Litwin, ale z własnej woli przestał pisać na tym
              forum, podobnie jak niezabanowany Fatso.
              • koczisss Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 28.11.06, 19:12
                Fatso tak, sam napisał, ze więcej tu się nie pojawi, ale dzika litwina zniknęła
                w dzień po mojej korespondencji z administratorami, którą tu przytoczyłem:)
                • Gość: polak Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: 83.2.103.* 28.11.06, 19:15
                  to w Litwie nie ma więcej komputerów, czy zabanowali całą Litwę na tym forum?
                  • koczisss Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 28.11.06, 21:33
                    Zabanowali sieć z której pisał i to wystarczy!
      • Gość: Asia Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: *.server4you.de 27.11.06, 16:56
        dzisiaj przez bialego pape musze uciekac z kraju tylko dlatego ze moj tato
        pracowa w sb a mamusia byla w wolnym zwiazku z tata, ktorego instrument od dawna
        nie dzialal. bialy papa jest straszny
        • nekroskop88 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 16:57
          > bialy papa jest straszny

prawie jak dziadek mróz
        • kotwicz69 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 27.11.06, 17:00
          ja ja volkswagen, messerschmitt bum bum....;)
        • Gość: azp11 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: *.elpos.net 28.11.06, 17:23
          Z tym instrumentem to nieciekawa sprawa. Może to przez stres?
      • 999s Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó 28.11.06, 03:20
        jak papiez...
      • Gość: azp11 Re: Dziewczynka która z mądrością nie ma nic wspó IP: *.elpos.net 28.11.06, 17:21
        Czy ona jest temu winna?
    • Gość: Kononowicz Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: 61.155.107.* 27.11.06, 17:08
      mowisz jak ja i prawde sama jak ja
    • Gość: Aneta Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.server4you.de 27.11.06, 17:20
      tez pisze za granicy i tez tak jest, jak che pomodlic sie troche to musze kryc sie
      Jak bylam w Lapach jeszcze to wszyscy na ulicy modlili sie i nikt ni nie mowil nic.
      Ale wytrzymam to a dolarkow przywioze troche jak wroce nie wiem jeszce
      Ja zmywam na zmywaku
      • kotwicz69 Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 27.11.06, 17:47
        mialas na mysli marki, oops przeprasza Euro......;)?
        • Gość: pepesza Asia nie ma nic wspólnego z rozumkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:17
          Nadal nie ma
          • Gość: idzikczortu Re: Asia nie ma nic wspólnego z rozumkiem IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 27.11.06, 22:48
            Boze, ale latos obrodzilo w Niemczech polskimi "Asiami" i innymi "oxami".
            Jak widze stara zasada, iz chwast przesadzony rozwija sie najszybciej, ciagle
            sie potwierdza.
            Gdyby tak jeszcze Bozia nie poskapila im rozumu...
    • koczisss Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 00:04
      Nie jestem fanem kościoła, uczęszczam do niego średnio raz na rok, ale tylko w
      przypadku jakichś uroczystości rodzinnych, typu wesele, komunia itp., ale muszę
      to napisać, GŁUPIA JESTEŚ I TYLE!
      • Gość: duch_zenona Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.server4you.de 28.11.06, 06:32
        Widzę, że pod moją nieobecność fiucik luksusowy vel fałszywy oszołom znowu się
        wymądrza i szpanuje pisząc z niemieckiego IP. To znowu piszemy z tego samego
        kraju, nieprawdaż???

Teraz masz szansę żałosny fiuciku powyżywać się bezkarnie, bo jestem trochę
        zajęty i nie będę w stanie czytać wszystkich wątków.

Trzymajcie się normalni i nie dajcie się zaszczuć nienawistnym antypolskim
        niedomytym burkom.

Pan Zenon Śmigło wkrótce wraca na foruum.

• Gość: duch_zenona Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.server4you.de 28.11.06, 06:37
          Jak jeszcze kiedyś odkryjesz skąd wiedziałem, że mikkelson RZECZYWIŚCIE pisze z
          Wilna (rejon Special City) to będziemy mogli rozmawiać PRAWIE jak równy z
          równym.
          • Gość: bat Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:21
            Uff, dzięki Bogu, że jesteś znowu Duchu. Nie biorę udziału w dyskusjach ale z
            pasją czytam Twoje z tym błotem (aleksiej, fiut etc.) dysusje. Pozdrawiam
            najserdeczniej!
        • stefan.bialystok Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 15:31
          To raczej nie fiat. Fiat nie używa polskich znaków. Kotwicz, w dzisiejszych czasach to można ściągnąć z Internetu program do zmiany IP na np. indonezyjskie, więc nie rozumiem Twoich osądów. Sądzę, że niejaka "asia" właśnie miała włączony program do zmiany IP, by uchronić przed pozwaniem jej do sądu za obrazę uczuć relygyjnych.
          • Gość: proasia Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 16:14
            Asia powinna ściągnąć sobie program do zmiany IQ
          • kotwicz69 Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 16:57
            byc moze Stefanie, byc moze....tylko kto to jest Asia i jak ja doprowadzisz do
            sadu....:)?
            • bamberkonktetny Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 18:43
              jak słusznie zauważył duch zenona asia to fiat lux. w sieci są tysiące stron z
              adresami proxy do zmiany ip i kilkadziesiąt programów a każdy używa innych
              proxy. skąd więc on wiedział, że akurat ten adres nadaje się do zmiany ip? skąd
              wiedział że port 8080 a nie 80 czy wiele innych możliwości.
              • Gość: kamilar Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.net 30.11.06, 19:13
                jak masz jakieś dowody to je przedstaw, bo ja mogę powiedzieć, ze może Asia to
                Ty, moze niezalogowany zenon to też Ty, może kamilar, stalin i poliak to też Ty???
            • stefan.bialystok Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 18:45
              Z tym sadem to byla moja riposta.
              • bamberkonktetny Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 21:14
                w prawym dolnym rogu jest taka ikonka maly kwadracik z literkami pl czy en.
                najeżdżasz kursorem i klikasz prawym przyciskiem i wybierasz opcję settings. tam
                ustawiasz na język polski programisty albo angielski. Jak nie masz tam języka
                polskiego to klikasz add i dodajesz.
          • Gość: Asia na drugie Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.com 28.11.06, 19:03
            stefan.bialystok napisał:

> Sądzę, że niejaka "asia" właśnie miała włączony
            > program do zmiany IP, by uchronić przed pozwaniem jej do sądu za obrazę uczuć
            > relygyjnych.

A w jaki sposób owa "asia" miałaby obrazić "uczucia relygyjne"? Swoim
            zwierzeniem intymnem? :)))))
          • koczisss Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 28.11.06, 19:14
            Ciężko niemiecki adres znaleźć, zazwyczaj są chińskie, tajwańskie i arabskie:)
            Nie ze wszystkich można na forum pisać, jest blokada:)
    • Gość: prafdata Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:07
      A ten sk..wysyn administrator ręce trzyma w d..pie!
    • Gość: polak byliśmy-jesteśmy-będziemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:10
      ....
    • Gość: podbij Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.xmission.com 30.11.06, 16:25
      ciekawy wątek
    • Gość: kamilar Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.net 30.11.06, 19:07
      Kolejny idiotyczny post. Widać dziecko masz kompleksy, kupiłaś se już krawat w
      amerykańskie gwiazdki i francuskiego koguta na piersi. To chyba o takich
      żałosnych ludziach, jak Ty można mówić POLACTWO.
      • Gość: asia_lux Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.server4you.de 03.12.06, 01:18
        zawsze chciałam być tak mądra jak fiat lux, mieszkać w niemczech jak asia i
        opowiadać różne historie z dzieciństwa tylko stronki pod tym niemieckim ip nie
        chcą mi się otwierać. jak oni to robią? kolejna próba zmiany w ustawieniachi
        kolejna noc nieprzespana. będę cierpliwa.
        • bamberkonktetny Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... 03.12.06, 15:16
          i jak tam się czujesz asiu_lux? jakie to uczucie być mądrym jak fiat lux i
          mieszkać w niemczech jak asia? czy bardziej podobne do orgazmu czy nirwany?
    • Gość: jan Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:55
      sralus mazgalus referentus duktus
      • Gość: polak Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: 83.2.103.* 03.12.06, 23:14
        to polskie forum, a nie litewskie
        • Gość: asia_lux Re: Katolicyzm co z Bogiem nie ma nic.... IP: *.server4you.de 06.12.06, 18:03
          prosze mi takich pytan o orgazmach nie zadawac bo sie troche wstydze. z pewna
          niesmialoscia powiem ze na poczatku cudownie bylo mieszkac w niemczech jak asia
          i byc madra jak fiat_lux. to bylo dwa w jednym. jak mi tam zafurkotalo to
          odlecialam i sie rozplynelam. teraz juz jest jakos normalnie a szkoda

niesmiala asia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka