jam_pawel2 23.12.06, 00:09 Przeciez ten facet zmarl mniej wiecej 2000 lat temu! Co wy na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marboro2 Re: jezus Krolem polski????? 23.12.06, 00:16 No co ty zyje w nas i kroluje. wiwat polscy poslowie Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re: Naprawde tak myslisz?????????? 23.12.06, 00:20 marboro2 napisał: > No co ty zyje w nas i kroluje. wiwat polscy poslowie Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Naprawde tak myslisz?????????? 23.12.06, 00:22 co ty jaja robie bo mnie to rozsmisza.Tylko szkoda ze ten kabaret za pieniadze spoleczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
lokinex Re: warto sie obudzić 23.12.06, 09:34 czy to jest jedna wielka choroba?czy zacofanie? wyraznie kraj nasz sie cofa do sredniowiecza gdzie był,, PAN i sługa,,narzuca sie religie wprowadza niewolnictwo do zakładów pracy,coraz bardziej zwykły Kowalski jest kontrolowany i sterowany!!!!!niepotrzeba grzebać w genach sam sie nato godzi. Zrowych Wesołych i niemarketingowych Świąt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lokinex po drugie 23.12.06, 09:39 Nie będziesz brał imienia Pana Boga Twego nadaremnie Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: jezus Krolem polski????? 23.12.06, 09:59 tylko czekać kiedy Rydzyk zostanie polskim kardynałem Richelieu... Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re: jezus Krolem polski????? 25.12.06, 20:36 rydzyk to zlodziej z kk. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.thorn Re: jezus Krolem polski????? 26.12.06, 14:42 mc_pele napisał: > tylko czekać kiedy Rydzyk zostanie polskim kardynałem Richelieu... Ale on woli królową - jego szefem jest laska! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Czy ktos pilnuje tu porządku? 26.12.06, 17:07 Czy byle menta moze wypisywac tu bezkarnie rozne bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re: Czy ktos pilnuje tu porządku? 26.12.06, 20:17 slavik222 napisał: > Czy byle menta moze wypisywac tu bezkarnie rozne bzdury? Co chcialbys mnie ukarac??? ty szmato moherowa! Bzdury to projekt waszego rzadu kaczek ktury zaproponowal jezusa z Nazaretu jako krola polski, przeciez ten facet niezyje i do tego to nie polak. No ale ty wiezysz w bajki polskiego kk hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś