Gość: sonia IP: *.as.kn.pl 27.12.06, 22:19 Proszę o opinie na temat tego lekarza. Kiedyś pracował na Klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magia Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:50 alej pracuje w szpitaluna dyrekcyjnej. prowadzil moja ciaze i jestem bardzo zadowolona. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasja Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.as.kn.pl 20.04.07, 17:03 Ja również bardzo polecam dr Kłóska. Prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Dobry, profesjonalny lekarz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.e-wro.net.pl 30.05.07, 09:25 Czy dr Kłósek przyjmuje na NFZ? Jeżeli tak, to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:46 Bardzo dobry specjalista w zakresie leczenie niepłodności oraz prowadzenie ciąży. Prowadził moją bardzo skomplikowaną ciążę i dzięki Jemu mam wapaniałego synka. Przyjmuje na Glinianej w środy wizyta 100 zł. Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koggie Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.07, 15:55 Aga, a czy w tej cenie jest już badanie USG i cytologia? Jeśli nie, to może orientujesz się, ile kosztują te badania u tego lekarza? Dzięki z góry za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:41 W tej cenie jest badanie usg a za cytologie trzeba dodatkowo zapłacić 50 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koggie Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.07, 10:42 Dzięki, Aga, trochę drogo ta cytologia, ale nie muszę jej przecież robić w tym gabinecie, chociaż tak byłoby najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
art.ant Re: Artur Kłósek - jakie opinie? 23.10.15, 18:10 Czy na Glinianej dr. Kłósek posiada aparaturę USG? Czy trzeba osobno chodzić na Kamienną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Artur Kłósek - jakie opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.15, 12:52 Trzeba osobno chodzić na Kamienną. Odpowiedz Link Zgłoś
art.ant Re: Artur Kłósek - jakie opinie? 15.11.15, 22:05 Czyli nie ma w ogóle aparatury usg na glinianej? Odpowiedz Link Zgłoś