Dodaj do ulubionych

Pytanie do Ka_zet

01.02.07, 00:43
Czy to ty wywaliles przd chwila moje wypociny dwa razy?
Obserwuj wątek
    • lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:48
      sorki to bylem ja.
      jak ladnie poprosisz to wroci.
    • marecki_m Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:49
      marecki_m napisał:

> Czy to ty wywaliles przd chwila moje wypociny dwa razy?
      Ponawiam pytanie,prosze o odpowiedz.
      • lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:53
        ten kazet to nie ma latwego zycia.
        mysle, ze nalezy mu sie zrzuta na browca.
    • ka_zet Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 09:12
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      • lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 09:37
        tak sobie mysle, paroma pstryczkami wzniecilem duza fale zlosci,frustracji. to
        forum wykancza ludziom nerwy. skoro nasi aktywisci w blyszczacej zbroi z
        mieczykami w dloni sami tego nie widza i nie potrafia odejsc od komputera moze
        powinno sie przepisac recepte z tygodniowym ,przymusowym urlopikiem od forum?
        naprawde sie martwie o stan zdrowia naszych aktywistow wszedzie widzacych armie
        ciemnosci z torunia.

ze dwa dni pobede i zamiast otrzezwienia pierwsze przypadki zaczna ladowac
        w szpitalach -takie mamy zacietrzewienie.
        • gorilla5 wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:45
          lexmarek napisała:

> stan zdrowia naszych aktywistow wszedzie widzacych armie ciemnosci z torunia.

Piszesz w niewlasciwym kierunku.
          kazet sam jest przeżarty takim mysleniem. Wszelkie negatywne wpisy o Bydgoszczy
          traktuje jak wpisy z Torunia, oskarżal juz chyba polowe forumowiczow o to
          najcieższe przestepstwo, nie wyłączając nizej podpisanego :-)
          Po prostu wg niego krytyki nie moze byc, i stosuje niesamowicie ostrą selekcję
          wyrzucania, chwilami sam sobie zaprzeczajac.
          Sprobuj wpisac sie w temacie z 2, 3 strony, negatywnym o Bydgoszczy, albo
          znajdz temat z 4-5 strony o maraźmie inwestycyjnym - lecisz po minucie.
          mam wrazenie, ze kazet schlebia 2 forumowiczom pod postacią 20 nickow którzy
          sieją tu pole nienawisci antytorunskiej. A tacy jak PIT, radca, brathless,
          vviosna czy wyrzucony moderator stokrota - gina (albo zgineli juz dawno) nie
          wytrzymując naporu i nie rozumiejąc konieczności ciągłej "walki".
          • lexmarek Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:48
            kazet ma latwiejsze zadanie, widzi kto skad pisze. zreszta odkad sie pojawil
            nie przylapalem go na takich odjazdach jakie uprawiaja rokoman, cooler i
            spolka. czasem sie zastanawiam czy chlopaki nie nadaja z jednego pomieszczenia
            wczesniej wziawszy srodek pobudzajacy.
            • gorilla5 [...] 01.02.07, 10:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:58
            gorilla5 napisał:

> Wszelkie negatywne wpisy o Bydgoszczy
            > traktuje jak wpisy z Torunia, oskarżal juz chyba polowe forumowiczow o to
            > najcieższe przestepstwo, nie wyłączając nizej podpisanego :-)

Pokaż palcem albo przestań bredzić.
            Czyjaś fizyczna czy psychiczna lokalizacja absolutnie mnie nie interesuje.
            • gorilla5 Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:09
              ka_zet napisał:
              > ...przestań bredzić.

O, o właśnie.
              • lexmarek Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:12
                poszczekales, poszczekales a teraz juz lec bo mi tu chlopaki wykorkuja z nerwow.
              • ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:13
                gorilla5 napisał:

> ka_zet napisał:
                > > ...przestań bredzić.
                >
                > O, o właśnie.

Nie "o właśnie" tylko pokaż palcem jakieś podstawy swoich kłamliwych wypowiedzi.
                • gorilla5 Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 12:58
                  Otóz pokazałem ci palcem linki do twoich "zagrań", własnie w tym temacie.
                  Ale je tu wyciałes.
                  • ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 13:05
                    gorilla5 napisał:

> Otóz pokazałem ci palcem linki do twoich "zagrań", własnie w tym temacie.

Nie, zawarłeś spam i insynuacje. Czekam na konkretne linki do moich postów w
                    których stwierdzałem że ktoś jest z Torunia i czyniłem z tego zarzut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka