marecki_m 01.02.07, 00:43 Czy to ty wywaliles przd chwila moje wypociny dwa razy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:48 sorki to bylem ja. jak ladnie poprosisz to wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:49 marecki_m napisał: > Czy to ty wywaliles przd chwila moje wypociny dwa razy? Ponawiam pytanie,prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 00:53 ten kazet to nie ma latwego zycia. mysle, ze nalezy mu sie zrzuta na browca. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 09:12 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: Pytanie do Ka_zet 01.02.07, 09:37 tak sobie mysle, paroma pstryczkami wzniecilem duza fale zlosci,frustracji. to forum wykancza ludziom nerwy. skoro nasi aktywisci w blyszczacej zbroi z mieczykami w dloni sami tego nie widza i nie potrafia odejsc od komputera moze powinno sie przepisac recepte z tygodniowym ,przymusowym urlopikiem od forum? naprawde sie martwie o stan zdrowia naszych aktywistow wszedzie widzacych armie ciemnosci z torunia. ze dwa dni pobede i zamiast otrzezwienia pierwsze przypadki zaczna ladowac w szpitalach -takie mamy zacietrzewienie. Odpowiedz Link Zgłoś
gorilla5 wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:45 lexmarek napisała: > stan zdrowia naszych aktywistow wszedzie widzacych armie ciemnosci z torunia. Piszesz w niewlasciwym kierunku. kazet sam jest przeżarty takim mysleniem. Wszelkie negatywne wpisy o Bydgoszczy traktuje jak wpisy z Torunia, oskarżal juz chyba polowe forumowiczow o to najcieższe przestepstwo, nie wyłączając nizej podpisanego :-) Po prostu wg niego krytyki nie moze byc, i stosuje niesamowicie ostrą selekcję wyrzucania, chwilami sam sobie zaprzeczajac. Sprobuj wpisac sie w temacie z 2, 3 strony, negatywnym o Bydgoszczy, albo znajdz temat z 4-5 strony o maraźmie inwestycyjnym - lecisz po minucie. mam wrazenie, ze kazet schlebia 2 forumowiczom pod postacią 20 nickow którzy sieją tu pole nienawisci antytorunskiej. A tacy jak PIT, radca, brathless, vviosna czy wyrzucony moderator stokrota - gina (albo zgineli juz dawno) nie wytrzymując naporu i nie rozumiejąc konieczności ciągłej "walki". Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:48 kazet ma latwiejsze zadanie, widzi kto skad pisze. zreszta odkad sie pojawil nie przylapalem go na takich odjazdach jakie uprawiaja rokoman, cooler i spolka. czasem sie zastanawiam czy chlopaki nie nadaja z jednego pomieszczenia wczesniej wziawszy srodek pobudzajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorilla5 [...] 01.02.07, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 09:58 gorilla5 napisał: > Wszelkie negatywne wpisy o Bydgoszczy > traktuje jak wpisy z Torunia, oskarżal juz chyba polowe forumowiczow o to > najcieższe przestepstwo, nie wyłączając nizej podpisanego :-) Pokaż palcem albo przestań bredzić. Czyjaś fizyczna czy psychiczna lokalizacja absolutnie mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gorilla5 Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:09 ka_zet napisał: > ...przestań bredzić. O, o właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lexmarek Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:12 poszczekales, poszczekales a teraz juz lec bo mi tu chlopaki wykorkuja z nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 10:13 gorilla5 napisał: > ka_zet napisał: > > ...przestań bredzić. > > O, o właśnie. Nie "o właśnie" tylko pokaż palcem jakieś podstawy swoich kłamliwych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gorilla5 Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 12:58 Otóz pokazałem ci palcem linki do twoich "zagrań", własnie w tym temacie. Ale je tu wyciałes. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: wszedzie armie ciemnosci z torunia :-) 01.02.07, 13:05 gorilla5 napisał: > Otóz pokazałem ci palcem linki do twoich "zagrań", własnie w tym temacie. Nie, zawarłeś spam i insynuacje. Czekam na konkretne linki do moich postów w których stwierdzałem że ktoś jest z Torunia i czyniłem z tego zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś