Dodaj do ulubionych

Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottgera!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:40
Chciałbym przestrzec wszystkich potencjalnych klientów przed korzystaniem z
komisu/serwisu Katamai telefonów komórkowych, laptopów mieszczącego się na
przeciwko dworca PKP w Rzeszowie. Oszustów gorszych ot tych tam pracujących
ciężko znaleźć. Potrafią wcisnąć najgorszy szajs wychwalając go pod niebiosa,
nie dotrzymują terminów umowy - potrafią nawet kilkanaście razy odwlekać,
zapewniać że wszystko będzie załatwione na drugi dzień, po czym nawet po kilku
tygodniach nic nie robią, najgorsze jest chyba to że podczas naprawy komórek
czy laptopów potrafią wmówić klientowi fikcyjne uszkodzenie (o którym nie było
wcześniej mowy i bez pytania "naprawić") po czym zażądać sobie za nie np.
jedyne 300zł (oczywiście po kosztach). To tak z grubsza kila miłych sposobów
okradania ludzi z pieniędzy, zdrowa i czasu z których sam byłem nie raz
świadkiem.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient [...] IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 09.03.07, 09:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ryś Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.rzeszow.mm.pl 09.03.07, 10:33
        Policja powinna się zainteresować tym komisem bo chyba mają trwfne komury.
        • Gość: Res Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.res.pl 09.03.07, 15:53
          Problem w tym że tatuś jednego z tych oszustów jest Policjantem i dlatego czują
          się tacy pewni.Ja cztery razy chodziłem po odbiór mojej komórki i też walił w
          bambuko. Za czwartym razem kiedy już na sto procent miał być zrobiony
          niepopuściłem . Ten fiut powiedział mi ze jest zrobiony tylko zamknięty w
          sejfie a klucze ma ten drugi i jak przyjdzie to telefon będzie.Po chwili jednak
          wyszedł z zaplecza i przyniósł telefon innemu klientowi.To mnie tak wku..ło że
          wpadłem tam za kotarę a tam KUŚTYK siedzi cicho jak mysz pod miotłom a mój
          telefon dalej nie zrobiony.Wziąłem go i wyszedłem. Miał być zrobiny w godzinę
          (brak głosu) a leżał tydzień i nic.Najgorsze jest to że dalej będą nabierać
          biednych ludzi z poza miasta bo kazdy widzi blisko to myśli co będę szukał(a)a
          te hieny warte są aby się za nich wzięli.Mam nadzieję ze trafią w końcu na
          jakąś szychę która im to odpowiednio wynagrodzi.
          • Gość: NORBI Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:24
            Ja jestem zadowolony przynajmiej maja duzo czesci zamiennych i mimo problemow
            naprawiaja w 3 dni a nie trzymaja po miesiacach az kurz urosnie i oddaja mowiac
            ze sie nie da zrobic jak w innych komisach pozatym jak mowi ktos ze cos mu
            ukraedli to niech ma jakis dowod
            Naprawili mi sx a w innych komisach mowili ze HUta
            Pozdrawiam
      • Gość: ja nikt inny Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 78.133.188.* 30.03.08, 10:38
        dobrze wiedzieć dzięki za info
    • Gość: gość Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 09.03.07, 22:34
      ale za to mają wspaniały wystrój swojego SALONU , jak w starym GS
      • Gość: Res Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.res.pl 10.03.07, 05:57
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=katamai
    • Gość: NORBERT Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:38
      UWAGA NA TYCH OSZUSTOW
      OPISZE WAM JEDNA SYTUACJE KTORA POWINNA BYLA TYRAFIC NA POLICJE
      OTOZ MOJA KOLEZANKKA KUPILA TEFON W MIXIE W PLUSIE PO OK 3 SEKUNDACH ROZLACZALO
      JA NIEZALEZNIE GDZIE DZWONILA SPAWE MOZNABY BYLO ROZWIAZAC ZMIENIAJAC PLATFORME
      NA NOWSZA WPISUJAC NA KLAWIATURZE TELEFONU *101*11*99#
      NIESWIADOMIE (NA JEJ NIESZCZESCIE)ZANIOSLA TELEFON DO W/W SERWISU OPISUJAC CALA
      SYTUACJE JEDEN Z NICH WZIAL TEN TELEFON TWIERDZAC ZE MUSI ZOSTAC WZIETY DO
      ANALIZY I ZE ODRAZU NIE MOZE STWIERDZIC CO JEST TEGO PRZYCZYNA PO WIELOKROTNYCH
      WIZYTACH I ZAPEWNIANIU ZE TELFON BEDZIE "NA JUTRO NA 100%" PO OK 2 TYGODNIACH
      KOLEZANKA ODZYSAKALA TELFON Z USUNIETA "USTREKA" ZA KTORA TO MUSIALA ZAPLACIC
      200 ZŁ !!!!! OCZYWISCIE ZOSTALO JEJ WYJASNIONE ZE WYMIENONE ZOSTALY WAZNE
      CZESCI I ZE I TAK BYLO TO ZROBIONE "PO KOSZTACH" ZE WZGLEDU NA DLUGI OKRES
      OCZEKIWANIA JEDNYM SLOWEM SMIECH NA SALI MOZE POLICJA W KONCU ZAINTERESUJE SIE
      TYMI OSZUSTAMI
      • Gość: mocherka Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 16:57
        mnie tez komorke naprawili za 200 zl...
        • Gość: Szamil Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.intertele.pl 12.03.07, 19:35
          Abonament, nowy telefon z salonu, gwarancja, kończy się umowa bierzemy nowy i
          nie mSFE 047 COL.568Xmu. Jeżeli kupujecie złom to macie takie problemy.
      • Gość: antek Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:17
        Jak taki znawca jestes to czemu jej nie pomogles kity piszesz i nic wiecej
        u nich sciagniecie 3 sekun kosztuje 5 zetow bo sam robilem chociaz pozniej sie
        dowiedzialem jak sie to robi ale coz zrobic jak w plusie czlowieka maja w dupie
    • Gość: medved Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:08
      katamai to w ogóle ściema i jeden wielki przekręt - omijać jak najdalej.
      • Gość: Waldek Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:54
        Wiele osob nabralo sie na ten sklep=serwis, totalna sciema. Sam kilka razy
        chodziłem po baterie do laptopa. Ciągle facet obiecywał,że przygotuje, jest
        nieuczciwy i bezszczelny. Facet robi ludzi w konia. Jedyne zyski to handel
        komórkami nie wazne skąd pochodza, byle zarobic szybko i z najmniejszym wkładem
        pracy. To prawda, tym wszystkim powinni zajac sie służby konsumenckie.
        • Gość: Blanka Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.171.43.117.crowley.pl 12.03.07, 21:45
          ludzi robią w balona a policja nic z tym nie robi ??tak to może być tylko w Polsce ! :D eh takie czasy...
          • Gość: Tomek Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:02
            To gdzie Waszym zdaniem warto podejść z zepsutym telefonem, lub gdzie kupić
            dobry używany? Chodzi mi o doradztwo, gwarancję, ceny, itp. Zróbmy mały ranking.
            • Gość: jq Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 13.03.07, 08:43
              Katamaje to gnoje i zlodzieje kazdy o tym wie ze to jest skup i sprzedaz
              zlomu, oszusci tam siedza i cwaniaki
              • Gość: papen Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:19
                Po twojej wypowiedzi wywnioskowac mozna ze jestes synonimem uczciwosc heheh
        • Gość: ahmed Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:02
          Mogles Podejsc do Karen notebook zaplacilbys z 600 zl i odechcialoby sie ci
          baterii Zwlaszcza ze prowadza Komis jak pisze wiec sprzedaja co im kto
          przyniesie ja kupilem baterie do Starego IBma u nich sprzedali za 40 zl mowili
          zeby sprawdzic nie dzialal wymienilem z 2 raz az w koncu dziala z 2 h na Allego
          trza by da z 200 zl KATAMAI ++++
    • Gość: Rezydent Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.ostnet.pl 16.03.07, 10:08
      Jaki kraj, jakie prawo takie uslugi, jest wolny rynek wiec po co chodzic tam
      gdzie jest nieuczciwie i sie nie podoba obsluga, cale spoleczenstwo wyrastalo i
      wyrasta z takim morale majac wokol siebie doczynienia z niekonczacymi sie
      aferami, korupcja, przekupstwem, oszustwami itp. ta firma tylko wykorzystuje ta
      sytuacje nie wdajac sie w zadne sentymenty, jednemu pomoga a drugiemu nie,
      takie jest zycie, ja bylem zadowolony z odblokowania simlocka,l szybko i tanio,
      ludzie sami przynosza im badziewie wiec i badziewie odsprzedaja, chyba
      nietrudno to zrozumiec, rozumow nie pozjadali ale co nieco wiedzy w temacie
      maja a skoro jeszcze sa na rynku to znaczy ze ludzie ich potrzebuja, zawsze
      kiedy tam wpadam to jest kolejka.
      • Gość: lexus Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:37
        oczywiście że tak,ładnie ubrane w słowa ale nieuczciwości nie ma co upiększać!
        jakby z taką żetelnościa sprzedawali np.zapieknki to by ludzi potruli i też
        moznaby usprawiedliwiać faktem że trza sprzedać bo kupili-co z tego że zepsute.
        Kto nie wie to kupuje a dopiero potem sie dowie i bajania nasłucha.
        Kolejki to moze nie koniecznie klientów maja lecz "gwarnie" czasem rzeczywiście-
        ale od interesantów wyczekujących "za swoiom" bo przecież najważnieszy jest
        ten kto kase przynosi a nie ten któremu trzeba oddać w "sentymentach"
    • Gość: życzliwy Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.chello.pl 19.03.07, 15:13
      ten caly komis to jakas .. kpina! ze tym palantom ktos jeszcze tej budy nie
      zrownal z ziemia to sie dziwie.
    • Gość: patriota Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 18:03
      Całkowicie zgadzam się z Igorem, należy przestrzec klientów/konsumentów przed
      omawianymi oszustami i ich bezczelnością!
      (Te w/w pochlebne opinie są ewidentnie ich autorstwa więc z góry można je
      wykluczyć i zbagatelizować.)
      Na pewno można by spróbować z telewizją chociaż ja sprawę porusze w prasie
      wojewódzkiej na podstawie swojej nieprzyjemnej i niestety kosztownej empiryki
      oraz TEGO forum, więc jeśli ktoś jeszcze miał karygodne doświadczenia z tą
      firmą i czu
      je się oszukany to proszę o nie oszczędzanie w słowach.
      Ponadto dzisiaj złożyłem zgłoszenie do odpowiednich urzędów które powinny
      swoimi procedurami wyjaśnić kwestie prawne.
      Może to będzie jakis sposób na eliminowanie nieuczciwych usługodawców i
      kontrahentów z naszego "podwórka".
      Jeśli będziesz miał chwile też się zastanów co możesz zrobić żeby walczyć o
      swoje i "wyjść" z honorem... jeżeli nie TY to kto to zrobi?
      • Gość: vitucky Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.07, 21:09
        to te cwaniaki jeszcze prosperują w tym burdelu?oni juz tak kilkanascie lat
        ludzi w bambuko robią
        • Gość: rzeszowiak Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 82.177.97.* 24.04.07, 21:43
          Zgadzam sie! Katami to banda bezczelnych zlodziei i cwaniakow, serwis jak za
          starych lat PRLu. Oddalem laptop do naprawy, przez 3 miesiace trzymali moj
          laptop, co tydzien zapewniali ze "czekaja na czesci" i ze to opoznia caly
          proces. W koncu nie wytrzymalem i wzialem sprzet (chyba mi jednak przy okazji
          podmienili stacje CD-ROM na jakis stary rupiec z innego laptopu tego samego
          modelu). Oczywiscie na pozegnanie otrzymalem standardowa arogancka "obsluge"
          tych dwoch palantow ktorzy prowadza ta dziure.
          Trzymajcie sie jak najdalej od Katamai !!!
          • Gość: ale pasztet Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 78.133.188.* 03.04.08, 11:45
            co oni jeszcze tam robią? jak się to ciągnie tyle lat gdzie jest policja?
      • Gość: freestyle87 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 14:29
        i wlasnie akich ludzi popieram co walcza o swoje ja jak odbieralam
        tela d nich to nie przebieralam w slowach tylko zmieszalam ich z
        blotem bo oni sa gorsi niz to bloto nawet!! i z kazdym z kim bede
        rozmawiala to bede odradzac ten chlerny komis!! bo dosyc nerwow tam
        stracilam. pozdrawiam wszystkich ktorzy mysla podobnie
    • Gość: revenant Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 82.177.97.* 11.04.07, 22:29
      Potwierdzam też się tam przewiozłem doskonale na usługach katami i znam jeszcze
      2 osoby co też są niezadowolone i zostały wystukane na kasie a sprzęt jak niegra
      tak niegra generalnie ściema widoczna gołym okiem dla kogoś w temacie i jeszcze
      łatwiej sobie uszkodzić tel niż naprawić też oddałem do naprawy i 3 tygodnie to
      trwało a miało być na miejscu więcej tam nie wybieram się jedynie ksero tam jest
      dobre.....
      • Gość: revenant Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 82.177.97.* 11.04.07, 22:44
        Ale teraz sobie uświadomiłem jak dobrze iteres kwitnie tym gościom, ten
        blondynek z uszkodzoną nogą to już sobie dom wybudował a drugi jegomość woził
        się jaguarem na warszawskich blachach coś mi to widzi się na ścieme bo z
        legalnej działalności to takie atrybuty są mało możliwe....w tym wieku bo na
        utyranych nie wyglądają.
        • Gość: kambodza Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 17:25
          Wez sie do roboty to tez zarobisz mozesz jechac do angli zmywac gary za 30
          funtow .A pozatym to ten jaguar ma z 12 lat hehe .Moze jest tam duzo szydu ale
          i cos dobrego tezm mozna wyciagnac .Mysle ze to kolesie z konkurencji pisza
          takie bzdury analizujac ip moza stwierdzic ze sie powtarzaja. Forum ma to do
          siebie ze mozna na wszystko napisac nawet drzewo ktore rosnie w parku kolo
          czarnego kota i w sumie nikomu nie szkodzi
          • Gość: jurij Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:05
            analizując IP jest jasne kto tu ciągle "odwraca kota ogonem"
    • Gość: Ryszardo Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:52
      Kupiłem tam "laptopa"...
      Miał mieć procesor pentium III 800 Mhz, był celerona 650Mhz. Kolejnie miało być
      128MB pamięci RAM, a było 64... Miał być napęd DVD,dali mi zwykłego CD-ROMa. Na
      dysku twardym ponad 200MB bad sektorów. I za to 1300zł hahaha. Jeszcze
      powiedzieli że to specjalna oferta z 1500zł. Pomijam już fakt, że wogule na
      początku nie chodził. 3 tygodnie prawie codziennie do nich jeździłem żeby coś
      mi z nim zrobili! Masakra jednym słowem!!! Na krzyż ich!
    • Gość: klyent Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 13.04.07, 12:46
      złodzieje, złodzieje i jeszcze raz złodzieje "policja" jak zwykle nic nie robi.
      Paserstwo i handel bublami to całe Katamai.
      • Gość: 123 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:06
        Poczytałem posty i szlak mnie ....
        Sami sobie jesteście winnni.
        Jak coś się kupuje nawet używanie i w komisie to podstawa RACHUNEK.
        Rachunek vatowski, jak nie dają to sygnał, że coś jest nie tak.
        Baran jeden z drugim za pół darmo kupuje towar bez rachunku a potem larum i
        szuka policji.
        Jak udowodnisz, że zakupy czy naprawa była wykonana w/w firmie.

• Gość: 456 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 10:41
          To fakt! Kręcą z rachunkami jak to tylko możliwe, bronią się przed tym jak przed
          rogami byka i jak to w ich zwyczaju nastulą wszystko tylko żeby go NIE DAĆ! (bo
          oczywiście jeszcze więcej dla tych gnoji zostnie) ciekawe tylko skąd ten "123"
          wie że nie mamy tych rachunków...(???!), czyzby to napisał któryś z tych p...... ?
          A co do rzetelności to porażka zupełna, kupiłem laptopa u nich i rzekomo miałem
          na sprawdzenie kilka dni renkojmi. już następnego dnia z wiarą pobiegłem
          wymienić ten szajs a ten beszczel rzuca mi: "nie wymienie bo kto mi go kupi?!"

Cytując pewnego mędrca z podwórka: "gadaj z dupą to cię osra"
          • Gość: 123 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:46
            ciekawe tylko skąd ten "123"
            > wie że nie mamy tych rachunków...(???!), czyzby to napisał któryś z tych p.....

Nie jestem z tych p.....
            Jakiś czas temu chciałem dokonać naprawy i na moje pytanie o rachunek - zaczeło
            się krecenie.
            To mi wystarczyło i wrzuciłem wsteczny.
            Przepraszam jeżeli nazwałem kogoś baranem, ale niestety taka jest prawda.
            Prawo stanowi wyraźnie w tej materii lecz inni chcąc zaoszczędzić kilka zł. idą
            na pseudo-kompromis.
            Lecz jest panaceum, trzeba zgłosić Urzędowi Kontroli Skarbowej, praktykę nie
            wypisywania rachunków i tylko pozostaje czekać.
            Wierzcie mi to skutkuje.
            Ja to zrobiłem - poczekajmy tylko na wyniki kontroli.
            Ponawiam apel- za wszystko brać rachunek.
            • Gość: 456 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:52
              sorki 123 za tą sugestie, po takim wyklarowaniu oczywiście że nie miałem racji.
              Trzeba przyznać że sprytnyś:)Patriota też wspominał że składał zgłoszenia do
              urzędów, może to i właśnie tędy droga do finału. Dołącze się żeby zwiększyć
              wiarygodność i też wyśle maila US.
              miło czytać 123 i patriota że komuś się chce cos zrobić :)
              pozdrawiam
              • Gość: 123 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:33
                Poinformowanie UKS o w/w sprawie drogą elektoniczną jest błędem.
                Trzeba oficjalnie zgłosić, nawet poprzez pocztę - za zwrotnym potwierdzeniem
                odbioru.
                Polecam Biuro Porad Prawnych
                Rzeszów Kraszewskiego 1 /prawie przy PL.Śrieniawitów/obok Zamku.
                Porady darmowe i jednocześnie napiszą oraz udzielą kompleksowej pomocy, w każdej
                materii dot. prawnych zawirowań.
                Nie dajmy się dymać cwaniaczkom - oni też mają kancelarie prawne na usługach.

• Gość: 456 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:17
                  Skoro informacja jest potwierdzona z tą opłacaną kancelarią prawną to widać że
                  są nastawieni na przekręty bo jaka inna firma tej branży potrzebuje takiego
                  "spadochronu"?!
                  Po poradach widać że masz w tym jakieś doświadczenie i wiesz co piszesz,
                  skorzystam ze wskazówek i zgłoszę proceder ta drogą- chociaż "mój leń" myślał że
                  wystarczy zza biórka:)
                  Szkoda tylko że inni się nie kwapią do walki o swoje... nie wiem czym to
                  tłumaczyć.. leniem, obojętnością, brakiem wiary w siebie... moze strachem- ale
                  przed czym- przed urzedami? przecież one sa dla nas i utrzymywane przez nas
                  między innymi właśnie w takich sprawach!!!
                  Ja nie odpuszcze!
                  Pozdrawiam 123
                  • Gość: cla Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:15
                    jeszcze troche i założymy klub przeciwników katamai:-)
                    fakt, to nie było śmieszne... ale śmieszny jest fakt prawa bytu takiej firmy na
                    rynku i to od tylu lat! i ja nerwów natraciłam swego czasu na ich kłamstwach.
                    Mam mały sklepik i w przeciągu 8 lat już miałam 2 kontrole z US i zawsze czegoś
                    się dopatrzyli- dziwi mnie fakt że te "przekręty" jeszcze funkcjonują.. bardzo
                    dziwi
                    • Gość: p2p Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.tpnet.pl 18.04.07, 19:53
                      Cóż cały czas wiedziałemze to są oszuści, ale i tak kupiłem od nich telefon na
                      który namówił mniena zakup super telefonu :P cóż zapłaciłem za niego sporo
                      kasy, i zażądałem gwarancji i dostałem na 3 miesiace :) no ale po miesiacu
                      telefon padł kiedy opisałem cała sytuacje w moim zdaniem jednym z lepszych
                      serwisów (Galeria Rzeszów) jak spytali gdzie kupiłem powiedziałem "katamai"
                      otrzymałem odpowiedź - "poczytaj sobie w necie na ich temat" (wiec czytam).
                      Powiedziałem ze w takim razie ja im to zaniosę i niech go naprawią wkońcu mam
                      gwarancję :) (śmiech) "U nich gwarancja to jakby jej nie było" wszystkie
                      telefony i tak trafiaja do nas, cóż aby ominac dłuzsza droge zostawiłem
                      w "galerii", ale okazało sie ze niestety tel jest po czesci uszkodzony :)
                      i tylko wgranie softu "na chama" może coś dać. Cóz zaniosłem telfon do nich,
                      ale oczywiście gwarancji niemam, zobowiązali się jednak naprawić usterkę w
                      ciągu 2 dni. (odpłatnie - 80zł) cóż wiem jaka to bedzie naprawa dali mi jakieś
                      potwierdzenie w którym cena telefonu została ustalona na 100zł - ale u mich
                      zapłaciłem prawie 400zł + usunięcie (wymyślonego ) simloka - z tym simlokiem to
                      sam sobie jestem winien bo spytałem czy ma simloka "tak ma, sciagnięcie
                      6dyszek" :) zobaczymy co będzie dalej.
                      • Gość: 123 Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:59
                        Pozostaje tylko krzyknąć Mój Boże.
                        cyt"Cóż cały czas wiedziałemze to są oszuści, ale i tak kupiłem od nich telefon"
                        Nic dodać nic ująć.
                        Zapewne jesteś jednym z wielu, którzy tel. za 1000 kupują za 400.
                        Pamiętajmy co tanie to drogie.
                        Jako lekturę na skołatane nerwy polecam-KODEKS CYWILNY-DZIAŁ II. RĘKOJMIA ZA WADY
                      • Gość: Goscinnie Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 22.08.07, 12:20
                        To najwiesi oszuści jakich widział, zero wiedzy, zero wszytkiego
                        poprostu zero zer, masakra porpostu nie mam słow takich oszostów
                        swiat nie wiedzial ze ejscze nie zajał się nimy ejscze jakiś urzad
                        skarbowy lub policja , banda oszustów i przekrętów że ziemia pozawal
                        takiem istniec, NIE POLECAM W WRECZ MIEJCIE SIĘ NA BACZNOSCI ABY
                        WASZA NOGA TAM NIE POSTANEŁA PRZEZ RPZYPDEK NAWET !!!!!!!!!!!!
                  • Gość: mozliwy Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:20
                    w rozbierznosci twoich wypowiedzi mozna nasunac wnioski iz jestes sztucznie
                    negatywnie nastawiony prowadze rowniez servis i uwazam ze tego typu wypowiedzi
                    to tylko i wylacznie zemsta ;osob ktore duzo wiecej maja do ukrycia piszac zza
                    komputera . Uwazam ze jest tak duza konkurencja na rynku iz mozna upatrzec
                    sobie servis godny zaufania . odnosze to do roznego rodzaju wypowiedzi oraz
                    prowadzonych uslug .Ja osobiscie uwazam iz chinskie rzeczy to buble ale mimo
                    wszystkiego posiadam ich okolo 60% calego wyposazenia.Masz pretensje to
                    zglaszaj moze kiedys odwrotnie ktos cos na Ciebie zglosi bo np zastawisz mu
                    wiazd albo wyzucisz do jego kubla smieci .albo Twoja zona spodoba sie sasiadowi
                    i bedziesz musial mu cos zrobic w zemscie .Jestes po prostu ze... ale nic ....
                    • Gość: gruby Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:43
                      Próba elokwencji wyszła ci/wam tylko w początkowym doborze słów pobierznie
                      czytając, lecz merytoryczna percepcja tego tematu sięga nie dalej niz czubek
                      nosa, co może być stymulowane wielorakimi bodźcami jak np.prywata, strach itp.
                      W wypowiedziach na forum, prócz takich np. na którą odpisuje, nie widzę
                      rozbierzności a nawet stwierdze kontkretyzm i zwięzłość doskonałej większości
                      opisywanych sytuacji oraz daje wiare, iż tak samo jak w moim przypadku mają
                      źródło empiryczne.
                      Pozostałe infantylizmy nie skomentuję panowie z Grottgera.
                      • Gość: freestyle Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 15:45
                        hahahahahahahahahahaha;p;p
          • Gość: Deejay Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.nm.e-zet.pl 20.02.08, 22:27
            TAK. ZGADZAM SIĘ! DAŁEM TELEFON NA ZMIANE SOFTU. OKAZAŁO SIĘ ŻE JAKIŚ "WZMACNIACZ WYMIENILI" W TELEFONIE. NIE CHCIAŁEM SIĘ JUŻ KŁUCIC BO SZKODA JUŻ MI BYŁO NERWÓW.

Nie chodzcie ludzie tam do tych dupków. Sprawe najlepiej podać do programu "UWAGA" na TVN
        • Gość: freestyle Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 14:32
          tylko ze jest taki detal ze oni nie daja zadnego potwierdzenia a jak
          ktos ciaga simlocka to nie dostaje paragony na to przeciez!!
    • Gość: p Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 13:19
      łeeeee, to ja miałem lepszy przypadek , kiedyś w Europie dałem do serwisu
      Ericssona telefon. Jak się pozniej okazało był przerwany w nim kabelek łączacy
      klapke z telefonem dlatego nie działał mikrofon w klapce. Zostawiłem w serwisie
      telefon do odbioru na nastepny dzien. Przychodze a ziom mówi ze wszystko
      zrobione pięknie działa. I dzwoni z mojego tel. gdzies tam żeby mi udowodnić że
      działa, Mysle sobie ok. Wsadzam swoją karte i dzwonię do matki. A tu lipa dalej
      mikrofon nie działa i koleś mi bezczelnie wciska kit ze jak on dzwonił to było
      ok. Próbuje dalej, to samo. Koleś jak sie pozniej okazało w innym serwisie
      wogóle nie otworzył telefonu a chciał mnie stuknąć na 150zł za naprawe i to
      było w serwisie Ericssona !
      • Gość: J.J. Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:11
        A propos: słabo znam serwis katamai, ale czytając to co piszecie włos się jeży
        na głowie, to nie do pomyślenia, żeby w taki sposób traktować klientów.
        Pozostaje to w wielkim kontraście ze sklepem świat gsm, który mieści się na 3 go
        Maja.
        Człowiek który tam pracuje dysponuje olbrzymią wiedzą w zakresie technologii gsm.
        Naprawiam telefony tylko u niego i zawsze byłem zadowolony.
        Drugi serwis który mogę polecić to firma sensor service na Piłsudskiego.
        • Gość: Monika Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 12:12
          oprócz tego serwisant w swiecie to mega przystojniak
          • Gość: Sceptyk Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:10
            Strasznie jedziecie na Katamajczyków !
            Naprawdę nikt nie ma pozytywnych doświadczeń związanych z tą firmą?
            • Gość: odp Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:52
              Jedyne pozytywne doświadczenia jakie mam związane z ta firmą to takie że wiem
              juz gdzie mieści się Urząd Kontroli Skarbowej no i jeszcze zachwalić ksero mozna.
              Oprócz tego jeśli będę narzekał na zbyt dużo wolnego czasu i świętego spokoju to
              wiem gdzie pójść żeby to sobie popsuć...
              • Gość: olka Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:12
                No i strasznie brudne szyby mają, na tle innych w tym budynku które są wymyte
                to aż razi, feeee
                • Gość: Gienek Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 27.04.07, 00:22
                  A w zimie to tam jest tak zimno ze ciezko tam wytrzymac , to chyba ich patenet
                  na klientow ktorzy czekaja z reklamacjami bo dlugo nie wytrzymuja i po prostu
                  sobie ida, chociaz tej zimy zauwazylem jak dowozili wegiel do tego lokalu,
                  pewnie maja jakis piec kaflowy, przeciez to technologia z 19 wieku, a my mapy
                  juz 21 wiek, az dziwne ze taki piekny lokal z wystrojem z poprzedniej epoki
                  znjaduje sie w samym centrum przy pkp, jest to piekna wizytowka dla mista.
                  Ale polecam ten serwis warto posluchac tego kulawego jak wciska ludziom
                  ciemnote, nie wiem skad on wymysla takie historie ale ma talent do tego.
    • Gość: n Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.171.43.117.crowley.pl 24.05.07, 08:42
      ;p
      • Gość: DarkoPL Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 80.51.159.* 03.06.07, 12:09
        W październiku 2006r. dałem im laptopa do wymiany matrycy standardowej 13 cali.
        Cena miała wynieśćdo 200 PLN. Potem zaczęli kombinować podniesienie kosztów do
        300 PLN. Po 9 wizytach i ciągłym zmienianiu terminu usługi w po 109 dniach
        odebrałem go bez zasilacza, który zgubili... całe szczęście, że dostałem za
        niego odszkodowanie. Matrycę kupiłem wraz z zdekompletowanym laptopem na
        ALLEGRO za 80 PLN łącznie z kosztami przesyłki. Gość mógł NA CZYSTO zarobić
        ponad 100 PLN i jeszcze miałby sporo części. Nie chciał, jego sprawa.
    • Gość: paweł Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.ostnet.pl 16.06.07, 20:39
      Zgadzam się. mnie też tam oszukali. Również zgadzam się ze tą sprawą któś w
      końcu powinien się zając!
    • Gość: GiKeR Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.ostnet.pl 20.06.07, 16:04
      Witam! Ja niestety tez mialem stycznosc z tym glupim komisem. Kupilem u nich
      telefon Siemens SL45i, ale dali mi sam telefon bez ladorawki, plytki do kompa,
      kablai karty pamieci i sluchawek. Niestety zaplacilem im za niego, bo
      powiedzieli ze pozostale czesci (pudelko z akcesoriami) maja na ulicy
      Grunwaldzkiej. Tak wiec poszedlem na ta Grunwaldzka a tam.. zgadnijcie co ?
      Oczywiscie pudelka ani tych czesci nie maja :-( Kazali mi przyjsc na drugi
      dzien, ale tez nie mialei. Dopiero po dwoch tygodniach dostalem od nich
      ladowarke od innego telefonu (jakos pasowala), sluchawki dali mi jakies MONO
      stare z ajkiegos pudelka gdzie bylo kupa innych sluchawek luzem, a reszty sie
      nie doczekalem. Reasumujac, dalem sie zrobic w konia. Ostrzegam innych przed
      tymi typami. A jesli chodzi o ksero to... tam tez sa przekrety. Po prostu trzeba
      gdzies to zglosic, bo tak dalej byc nei moze. Pozdrawiam
      • hana1909 naprawa telefonu - inne serwisy 21.06.07, 14:28
        Popsuł mi sie telefon Sony Ericson, owszem właczał się ale nie mozna było
        wstukać PIN-u bo jeden rządek klawiszy nie działał. Poniewaz był po gwarancji
        postanowiłam sprawdzic ile to kosztuje? Poszłam najpierw do serwisu na
        Jagiellońskiej naprzeciwko Galerii Graffica. Gość obejrzał telefon i
        powiedział... jest zepsute to i to naprawa będzie kosztowac ok 40 zł, ponieważ
        nie wiedziałam czy to uczciwa cena postanowiłam podejść jeszcze gdzie indziej.
        Po wyjściu próbowałam ponownie go włączyć i pokazał się komunikat "włóż kartę
        sim", w naiwnosci swojej myslałam ze moze coś nie łączy. W drugim serwisie
        naprzeciwko komendy na Jagiellońskiej gość powiedział mi kwotę 40-50 jezeli nie
        jest uszkodzony powazniej. Ze wzg. na to ze nie wiedziałam ile potrwałaby
        naprawa postanowiłam wlożyć kartę do starej Nokii. Jakież było moje zdziwienie
        gdy po otworzeniu telefonu okazało się ze karty sim nie ma. Byłam w obu
        serwisach, z pytaniem czy moze przez pomyłkę nie wyjęli. Karty nie odzyskałam.
        Wydanie duplikatu karty sim kosztowało mnie 61 zł. Nigdy więcej nie zaufam
        pracownikom serwisów.
    • Gość: konsument Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.centertel.pl 10.07.07, 18:25
      Odebralam telefon z Katamai po 2 miesiacach!!!! zwyzywalam oszustow po czym
      zanioslam do czerwonej budki obok wejscia do dworca PKS. Tam facet naprawil go w
      5 min !!. Rozkrecil tel na moich oczach i wymienil niesprawne czesci na ktore
      dal jeszcze gwarancje!!!!!!. KATAMAI zostawie bez slow - bo to co przychodzi mi
      na mysl to tylko same wulgaryzmy. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KATAMAI!!!!
    • Gość: fred Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 04.08.07, 01:12
      Mily to musi byc bo chlopy to juz go pobic chcieli kilka razy a jak bedzie mily
      to zawsze im przejdzie ochota do bicia. Podstawa to byc milym dla klienta i
      zawsze idzie sie dogadac nawet z najwiekszym wrogiem, nie na darmo chlopaki
      studiuja kursy psychologicznego podejscia do czlowieka.
    • Gość: hjk Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 91.150.165.* 04.08.07, 20:54
      A Maruś Kopaczyński z Tyczyna z nimi jeszcze wałki kręci, cos go nie widać
    • Gość: Temida Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 04.08.07, 21:31
      Czytelnicy tego forum powinni zauważyć, że im bardziej napastliwa i agresywna
      wypowiedź dotycząca szkalowania pana Ariela, tym więcej błędów ortograficznych
      popełnianych przez autorów tych opinii. Niekulturalnej konkurencji pana Ariela
      radzę kupić słowniki ortograficzne i wziąć się do nauki. Mnie i moim znajomym
      pan Ariel imponuje wielką kulturą osobistą i wysokim profesjonalizmem w tym, co
      robi.
      • Gość: m Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:43
        zgadzam sie z Temidą ze Ariel jest kulturalnym człowiekiem. poza tym całkiem
        nieźle wyglada
      • Gość: freestyle Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 15:21
        a mnie smieszy twoja wypowiedz bo twierdzisz ze sa bledy
        ortograficzne. jaby to bylo forum na temat ortografii to moglabys
        sie czepiac a to jest forum na temat tego ze banda oszustow probuje
        oszukac kazdego i jak trzeba bedzie potwierdzic ze sa oszustami to z
        mila checia to zrobie
    • Gość: Klient Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 23.08.07, 17:24
      to tylko w Polsce może funkcjonować latami wałek goni wałek nic się nie zgadza z
      umową, akcesoria i wyposażenie pozostawione w komisie ginie, specyfikacja
      sprzętu zasadniczo odbiega od ustaleń ze sprzedawcą, spora część sprzętu to złom
      nie nadający się do niczego wciskany za chore pieniądze jak mówi polskie
      przysłowie nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka w końcu ktoś nie odpuści i
      rozwiąże się worek z sprawami w sądzie od których się nie pozbierają.
    • Gość: gg Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:24
      Zgadzam się. To OSZUŚCI do potęgi!!!!!!. Robią z ludzi idiotów.
      Naprawiali mi telefon - przez miesiąc. Oddali po kolejnej awanturze.
      Moi znajomi też ich "błogosławią". Tych dwóch nie bije nic na kasę
      fiskalną. I wszystko w majestacie prawa - dopóki nie trafią "na
      swego" . Ludzie - strzeżcie się tych oszustów. Omijajcie ich z
      daleka. Jest wielu innych uczciwych fachowców w Rzeszowie. Popieram
      składanie skarg do Urzędu Kontroli Skarbowej ( w US podobno mają
      znajomości). I pamiętajcie - zemsta najlepiej smakuje na zimno. Może
      tak postawić kogoś na Grottgera aby ostrzegał potencjalnych klientów.
      • Gość: ghg Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 193.37.139.* 28.08.07, 13:48
        Heh To co mieli wbijac w kase skoro Ci go oddali
        Po formie wypowiedzi podejrzewam iz zrobiles tam kalkute nie dziwie
        sie na sposob obslugiwania takich klientow wspolczucie dla
        handlowcow. Pokaz mi jeden biznes gdzie ludzie sa w 100%
        zadowoleni ,pomijajac kościól .
        • Gość: Bobik Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 04.09.07, 22:53
          Ja jestem bardzo zadowolony z obslugi tych Panow, maja fachowe
          podejscie do klienta, kupilem u nich juz kilka teleofonow, zawsze
          tam sprzedaje bo naprawde dobrze zaplaca. A problemy z nimi pewnie
          maja ci co maja problemy z smym soba.
          • Gość: timi Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:06
            Jak można załatwiać cokowiek w lokalu z tak brudnymi szybami. Juz
            samo to powinno być dla potencjalnych klientów anty reklamą. Nie
            można liczyć że telefon potraktują lepiej niż te biedne szyby.
            Wyglądają fatalnie na tle otoczenia, bleeee.
    • Gość: JacekR Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.ostnet.pl 24.09.07, 11:14
      Byłem ostatnio świadkiem jak jakaś miła kobieta chciala sprzedać swojego k750i. Chciala za niego 200 zł, a mr Kuternoga oczywiście powiedzial ze nie da 200, maxymalnie 150 zl poniewaz rynek jest przepelniony tymi telefonami i on wie że i tak nie pójdzie mu ten telefon. ostatecznie dobili targu i sprzedala go za 160 zł
      Nie wiem czy "sprzedala go" to dobre okreslenie bo moim zdaniem oddala go za darmo.
      • Gość: Edi Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 24.09.07, 22:09
        Bredzisz. Zabierz się do pracy i przestań szpiclować normalnych ludzi. Jeżeli
        nie akceptujesz ich firmy, idź do innej. Przestań marudzić i wypisywać głupoty.
        Z twojego tekstu wynika, że możesz być ich konkurencją, ale kiepską. Ludzie
        wolą ich zakład od twojego.
        • Gość: JacekR Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 26.09.07, 17:48
          Nikogo nie szpiclowalem, stalem w kolejce.
          • Gość: krolik Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.wsiz.rzeszow.pl 18.12.07, 12:55
            Byłem, widziałem, potwierdzam.
            Te same praktyki zastosowali i na mnie. Chodziłem za telefonem,
            który oddałem tam do osuszenia(naprawienia) ponad 2 miesiące. Po
            kilku wizytach dowiedziałem się że mam zepsuty wyświetlacz i oni
            jeszcze muszą tam ponaprawiać.
            Nawet nie wiecie jaki byłem zadowolony jak miałem go znów w rękach
            (oczywiście nie naprawiony).

• Gość: tak to prawda Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 25.09.07, 17:22
      Zgadaszm się z tymi negatywnimi opiniami na temat tego komisu. Gość który tam
      siedzi (chyba właściciel) to wyzyskiwacz jakich mało i cwany lis na dodatek.
      Skupuje telefony za marne grosze wykorzystując ludzi a droży się jak nie powim
      co. Ktoś napisał tu o brudnych szybach... Żeczywiście, jak się patrzy na te
      brudne oblepione szyby to się naprawdę żygać chce...:/ Kolega który kupował tam
      telefon dostał ładowarke od jakiegoś innego telefonu... Po wizycje w Katmai
      następnego dnia właściciel długo szukał tej ładowarki po czym wkońcu wysłał
      kolege do innego komisu:/ Odradzam ten komis.
    • Gość: e Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.rzeszow.mm.pl 26.09.07, 13:23
      e
    • Gość: Eleonora Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 18.12.07, 19:39
      Igorku najdroższy, przestań już majaczyć nienawiścią do twoich profesjonalnych
      kolegów po fachu. Oni są naprawdę bardzo dobrzy w tym co robią. Ja oraz moi
      kumple i tak do nich pójdziemy naprawiać sprzęt. Igorku, chociaż dyszysz
      zemstą, to ja niezależnie od tego pozdrawiam cię serdecznie. Wierzę, że jeszcze
      przed świętami wyrzucisz z siebie wszystkie negatywne odczucia i złowrogie
      myśli. Komis - serwis, który negujesz jest bardzo dobry - to obiektywna ocena
      wielu osób.
      • Gość: Guderian Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 217.171.129.* 01.01.08, 23:49
        w gore bo ciekawe
        a tak na marginesie jak tylko wroce do rzeszowa to zaraz do nich
        wstapie , wyczekam az bedzie w srodku kilka osob, wejde jako kolejny
        klient i poslucham chlopakow, tak wiec ponowie z Katamai jak zrobi
        sie u was dluga kolejka to tym ostatnim w niej bede ja, szerokosci
        • Gość: Guderian Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 217.171.129.* 08.01.08, 23:07
          W gore bo ciekawe bylo. Czyzby chlopaki poprawili jakosc swych uslug
          ze zamilkly negatywne komentarze? Jesli tak to forum odnioslo
          sukces. A ja nie bede musial juz do nich tam zachodzic aby naocznie
          sie o tym wszystkim przekonac, szerokosci
          • Gość: yogi Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 20.02.08, 13:38
            ciekawe czy jest jakiś efekt opisywanych wczesniej zgłoszeń do US
            przez forumowiczów kilka miesięcy temu?
            ja osobiście 2 razy skorzystałem z usług, cena akceptowalna, czas
            usługi ustalony - dotrzymanay, tutaj byłem zadowolony. Jednak
            wcześniej, chcąc kupic poważnego laptopa usłyszałem cenę, która nie
            wiedzieć daczego, jak przyszedłem z kasą skoczyła o 400 PLN w górę.
            Oczywiście odmówiłem kupna, pomimo, że przy pierwszej wizycie do
            laptopa była pzyklejona dodatkowo karteczka z ceną. Jak żyd z Naszej
            Szkapy, nie ma co...
          • Gość: freestyle Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 14:24
            oni sa takimi oszustami ze masakra ja ostatnio bylam u nich z
            telefonem to najpierw mi powiedzieli cene za sciagniecie locka 40 zl
            a za drugim razem 60 zl -smiech na sali!! do tego umawial sie ze mna
            na godzien ten pajac po czym mowil mi ze telefon jest nie zrobiony,
            a za drugim razem jak chcialam go zabrac to powiedzial ze nie moge
            bo jest podlaczona i sie robi caly czas!- mam nadzieje ze ktos im
            tak utrze dupe ze na niej nie siada!!banda oszustow i naciagaczy!!
      • Gość: freestyle Re: Uwaga na komis-serwis kom. Katamai na Grottge IP: 84.38.160.* 22.02.08, 15:52
        ta ocena elenory -to ocena kogos kto jest znajomym albno samym
        wlascicielem heheh bo jakos nie widze tu pozytywow napisanych przez
        kogos kto naprawde lubi ten komis i tych pajacow z niego.mam
        nadzieje ze maja uregulowane platnosci .... bo moze sie kontrolka
        pojawic....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka