ola7721 20.04.07, 12:57 może ktoś mi napisze coś o przedszkolu przy ul. Bydgoskiej 7, to zaraz tu przy ul. Mikołaja Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz68 Re: przedszkole bydgoska 7 20.04.07, 13:09 hehe podoba mi się stwierdzenie "zaraz tu" ;) ale o ile chodzi o przedszkole to skwituję krótkim "ok" - na uboczu, cisza, spokój, dzieci nie za dużo (tak było parę lat temu - teraz nie wiem...)- kadrze też nic do zarzucenia nie mieliśmy :) - słowem mogę polecić z czystym sumieniem pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
ola7721 Re: przedszkole bydgoska 7 20.04.07, 13:15 i o to chodziło-twoje "OK". A nie o pisownię.Dziękuje za wypowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz68 Re: przedszkole bydgoska 7 20.04.07, 13:28 no ;) chyba co wiem :) aczkolwiek spodobało mi się :)) (stwierdzenie "zaraz tu" - wnioskuję żeś mieszkanką okolicznych osiedli :) - dodam tylko że przez dwa lata "dowoziłem" małą na Bydgoską - mimo że rzut beretem od miejsca w którym obecnie mieszkam jest inne "oblegane" przedszkole :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr5 Re: przedszkole bydgoska 7 IP: *.csk.pl 24.04.07, 23:32 Ja dołączę się do pochwał. Syna 3 rok będę wozić, choć na swoim osiedlu przedszkole mam tuż za rogiem. Dzieci jest mało, Panie naprawdę dbają o dzieci. Mam kilka drobnych uwag ale polecam to przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś