aga_1233 Re: KRAKÓW dr Skotnicki 30.04.07, 23:31 lek SKOTNICKI co mozecie o niem powiedziec? Ile za wizyte i co o nim wiecie? Z gory DZIEKUJE! Odpowiedz Link
napy Re: KRAKÓW dr Skotnicki 02.05.07, 15:26 polecam ci. jest spoko, wysłucha porozmawia i nie zbywa ciebia i sam sie nie da zbyć.po wizytach u wielu naszych "sław krakowskich" i zmarnowaniu pieniędzy zostałam u niego i nie żałuje. wizyta kosztuje 50 zł. pozdrawiam Odpowiedz Link
ola07 Re: KRAKÓW dr Skotnicki 01.06.07, 22:18 Ja także polecam dr.Skotnickiego ,prowadził moją niełatwą ciążę,wspaniały lekarz i człowiek. Odpowiedz Link
elise7 Re: KRAKÓW 14.05.07, 18:09 Hej! Bardzo interesuje mnie Wasza opinia na temat dr. Barbary Jędrszczyk. Przyjmuje w gabinecie prywatnym na Krowoderskich Zuchow. Bede bardzo wdzieczna za opinie Odpowiedz Link
anielka_q Ujastek - szukam ginekologa położnika 17.05.07, 09:26 Czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza, który może zaopiekować się mną w ciąży i równocześnie pracuje na Ujastku (tam chciałabym rodzić)? Wolałabym lekarza kobietę, może być prywatnie. Bradzo proszę o opinię i namiary na gabinet. Z góry dziękuję! Anielka Odpowiedz Link
gusiolek_w Mogę polecić świetnego lekarza do cesarki!!! 09.06.07, 14:11 Szukałam lekarza do planowanej cesarki i oczywiście prowadzenia ciąży.byłam u kliku ale żadnen nie wzbudził takiego zaufania!Prof. józef Krzysiek z Kliniki na Kopernika. Rewelacja i full service. Chetnie doradzę i odpowiem na pytania. Moja córa ma już 1,5 roku!! Pytania proszę na gusiolek@interia.pl Odpowiedz Link
pluszaczka Re: Mogę polecić świetnego lekarza do cesarki!!! 26.11.08, 12:26 a ja tego lekarza stanowczo odradzam!!!! bylam kiedys u niego z pewnym problemem, a on nie dosc ze nie zbadal, nie wysluchal, przepisal tylko recepte!!! a najgorsze ze przez cala wizyte gadal przez telefon!!!!!!!!! dlamnie szczyty.moze prywatnie albo z koperta jest inaczej.... Odpowiedz Link
acha111 PILNE - dr Ryskala... 21.06.07, 14:14 witam, czy któraś z was wie gdzie teraz przyjmuje dr Ryskala??? dzwoniłam na olszańską (tam miałam wszystkie papiery, karte ciąży itp) i z tego co zrozumiałam z tłlumaczenia pana portiera ich zliklidowali - jest tylko ta druga przychodnia ginekologiczna, prywatna. wiem, że też gdzieś w hucie przyjmowała, ale co z wtedy z moją kartą i tamtymi badaniami? no pomijam już fakt, że do huty to ja mam całkiem nie po drodze byłabym wdzięczna za informacje... Odpowiedz Link
ambriel32 Re: PILNE - dr Ryskala... 20.08.07, 15:32 dołączę sie do prośby- czy ktoś ma namiary na Panią dr? Odpowiedz Link
loyse Re: PILNE - dr Ryskala... 01.10.07, 20:49 dr Ryskala przyjmuje teraz na os.Złota Jesień, przychodnia obok Rydygiera, we wtorki i czwartki Odpowiedz Link
ulka2610 Re: PILNE - dr Ryskala... 23.07.08, 11:48 Bardzo mi przykro, dr Ryskala przyjmuje na Złotej Jesieni 3 w wt ,śr, czw od godz 7.30 do ok 14 ,ale gdy chciałam zapisać się na wizyte pani w rejestracji uSwiadomiła mnie ,żebym przyszła 5 sierpnia o 7.30, bo wtedy będą zapisy na WRZESIEŃ .O! szukam dalej Odpowiedz Link
ulka2610 Re: PILNE - dr Ryskala... 23.07.08, 11:59 Jezeli ktoś wie gdzie jest chociaz prywatny gabinet p Dr to proszę o namiar Odpowiedz Link
fabianska Re: KRAKÓW 27.06.07, 19:42 Ja z pewnością mogę w 100% polecić dr Chałupczaka pracującego na Kopernika i przyjmującego prywatnie na Sienkiewicza, naprawdę świetny specjalista, do każdego przypadku podchodzi indywidualnie, ponadto pamięta swoje pacjentki a ma ich mnóstwo jedyny mankament to to że trzeba odczekać swoje w poczekalni (każdej pacjentce poświęca minimum 45min.), kolejnym lekarzem godnym polecenia jest ordynator ginekologii na Galla - dr Romanek, przyjmuje podobno prywatnie na urzędniczej, bardzo sympatyczny facet i również świetny specjalista, jeśli chodzi o oddział ginekologiczno - położniczy to pracują tam bardzo sympatyczni ludzie no i to wszystko za darmo Odpowiedz Link
marta186 Prosze o opinię - dr. A.Janaszek 03.07.07, 11:06 Bardzo prosze Was o opinie o doktor Alicji Janaszek, która przyjmuje w Medicoverze. Odpowiedz Link
ania20077 Re: Prosze o opinię - dr. A.Janaszek 05.07.07, 19:51 Ja chodzę do niej do gabinetu, który prowadzi na Karmelickiej 46. Jest dużo taniej niż w Medicoverze, a standard porównywalny tzn. USG, cytologia, etc. na miejscu. Jestem jej pacjentką już cztery lata, z tym, że wcześniej chodziłam do niej do Scanmedu. Pani doktor jest miłą, cierpliwą i wyrozumiałą osobą. Będąc w ciąży zdarzyło mi się zadzwonić do niej kilka razy w porze wywoływania duchów i nigdy nie odczułam niechęci czy zniecierpliwienia, co wcześniej mi się zdarzało u innych lekarzy, do których chodziłam. Taki typ rzeczowego, kompetentnego specjalisty. Szczerze polecam. Odpowiedz Link
paulina_surga Re: Prosze o opinię - dr. A.Janaszek 15.01.08, 20:28 WITAM Powiedz mi a czy twoj poród przyjmowala pani dr Alicja Janaszek, gdzie rodzilaś. będe wdzieczna za informacje Odpowiedz Link
urodzilamjanka Kodymowski z Ujastka super! 07.07.07, 22:43 chce polecic super nowego ginekologa z Ujastka - nazywa sie Kodymowski, od niedawna chyba tam pracuje, trafilam na niego przypadkiem, ale jestem zAchwycona poziomem profesjonalizmu, kultura osobista, poza tym bardzo sympatyczny i nareszcie lekarz, ktory odpowiada szczegolowo na kazde puytanie, a nie zbywa albo stroi miny, oby wiecej takich, polecam! przyjmuje na Alei Pokoju rogu fabrycznej we czwartki 18-20 -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
marzen30 dr Bogdanowicz 10.07.07, 12:04 Dr Bogdanowicz wlasnie z Ujastek, bardzo solidny fachowiec,(ginekolog.krakow.pl) Wogole oddzial Ujastek polecam, milo i solidnie. Odpowiedz Link
bernadeta27 Poszukuję lekarza z Krakowa!!!Zespół antyfosfolipi 29.03.08, 11:44 Poszukuję bardzo dobrego i znającego się na rzeczy lekarza z Krakowa,który prowadzi kobiety z zespołem antyfosfolipidowym. Pilne!!!Koleżanka jest w ciąży i prosiła mnie o pomoc!!! Odpowiedz Link
agula8000 Re: Poszukuję lekarza z Krakowa!!!Zespół antyfosf 31.03.08, 19:18 CZESC TU AGA ZNAM BARDZO DOBREGO LEKARZA KTORY PRZYJMUJE W NOWEJ HUCIE NA OSIEDLU SZKLANE DOMY 2A NAZYWASIE DOKTOR JERZY SKOTNICKI.JA ROWNIEZ JESTEM W CIAZY I MAM ZESPOL ANTYFOSFOLIPIDOWY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z WSPOLPRACY Z DOKTOREM.PA POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
cibeles Re: Kodymowski z Ujastka super! 15.04.08, 19:17 Czy chodzi o tego samego Marka Kodymowskiego, który pracuje teraz w Medicoverze? Ktoś jeszcze zna tego lekarza? Odpowiedz Link
krakowianka85 Dr. Waligóra-Masny Proszę o opinie 10.07.07, 14:00 Witam. Na pierwszą wizytę wybrałąm Scanmed ul. Armi Krajowej 5. Pani z recepcji poleciła mi dr. Waligórę-Mesny. Proszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link
katarzyna.szylkowska Re: Dr. Waligóra-Masny Proszę o opinie 14.02.15, 15:15 Pani Dr.Waligóra -Masny. No cóż... Radziłabym z daleka omijać tego okropnego babsztyla ! Moja wizyta to istny koszmar, brak poszanowania ze strony lekarza do pacjenta i lekceważący stosunek. Badanie było przestraszne. Przeogromny ból wynikający z braku jakiejkolwiek delikatności i podejścia do Pacjenta, Podczas wizyty usłyszałam pytania z ust Pani Doktor : Czy podczas współżycia z mężczyzną też tak się wiercę jak przy badaniu, W jaki sposób współżyje z mężczyzną? I że nie jestem u okulisty i proszę się rozluźnić i że jak będę u okulisty to tam będą mi inne dziurki badać. SKANDAL .SKANDAL . SKANDAL ,co dzieje się w poradniach ginekologicznych. Nie pozwólmy na takie traktowanie . Mówmy o tym głośno! Niech to się w końcu zmieni.! Odpowiedz Link
annalalik Re: KRAKÓW 13.07.07, 17:20 CYTAT: • SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA KRAKÓW - POMÓŻCIE lilus4 13.07.07, 15:58 + odpowiedz Cześć, czy ktoś z was może mi polecić dobrego ginekologa - kobietę w Krakowie ?? POwiem tyle, że zapłacić mogę każdą cene byleby się dowiedzieć coś konkretnego i nie czuć się olewana byle jakimi diagnozami. Chodzę do dr Kisielewskiej na ul Urzędniczej, ale niebardzo jestem zadowolona z jej wizyt które szybciuko się kończą a ja z nich jeszcze mniej wiedzy wynosze niż przed wejściem. Z góry dziękuję za opowiedź. Odpowiedz Link
domat_orka Re: KRAKÓW 04.01.10, 13:42 witam dziewczyny co z tym dziedzicem z K-owa dobry czy nie??pozdro Odpowiedz Link
domat_orka Re: KRAKÓW 04.01.10, 13:42 witam dziewczyny co z tym dr Dziedzicem z K-owa dobry czy nie??pozdro Odpowiedz Link
limonka_druga dr Opławski - TAK czy NIE?? 20.07.07, 15:18 Witajcie, Od niedawna czytuję sobie regularnie to formum i uważam, że jest to naprawdę wystrzałowy pomysł. Pozwala nabrać zdrowego dystansu do niełatwego zagadnienia krakowskiego światka ginekologicznego. Jako że jest to pierwszy wątek mojego autorstwa, chciałabym zapytać o opinie na temat doktora Opławskiego. Miałam z nim ostatno kontakt i dlatego jestem bardzo ciekawa waszych opinii. Z góry dziękuję za komentarze na temat tego lekarza. Odpowiedz Link
heejakawa Specjalista od Endo 21.07.07, 16:38 Witam, szukam dobrego specjalisty, znajacego sie na endometriozie i neplodnoscia z tym zwiazana. Rowniez prywatna praktyka. Czy ktos zna kgos takiego? Z gory dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link
mela1.pl Re: Specjalista od Endo 28.02.08, 16:42 Ja znam mnie wyleczyl z endometriozy skutecznie - dr Maciej Kostyk wiecej informacji o tym lekarzu znajdziesz wpisując go np. w google. Odpowiedz Link
heejakawa Przepraszam 21.07.07, 16:39 Nie moglam znalesc mojega watku i napisalam to samo dwa razy.PRZEPRASZAM Odpowiedz Link
a1216 Specjalista od USG piersi Kraków 21.07.07, 23:53 Jezeli możecie polecić dobrego specjalistę od USG piersi to bardzo Was proszę o informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hafli Re: Specjalista od USG piersi Kraków 18.03.08, 15:00 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr.Ewa Załęga-Trąbka ? Odpowiedz Link
marzynka77 Re: Specjalista od USG piersi Kraków 17.04.08, 09:58 Witam!Jeśli chodzi o panią dr Trąbkę to przyjmuje na Armii Krajowej 5, numer telefonu tam do przychodni to 012 629 88 00 Odpowiedz Link
motylkowa07 Re: Specjalista od USG piersi Kraków 08.03.12, 11:35 Polecam ten gabinet www.neomed.pl/ Tu można wykonac wszystkie badania łącznie z USG piersi. Odpowiedz Link
szumara Re: Specjalista od USG piersi Kraków 11.08.09, 23:40 ponoc jedna z najlepszych i ponoc z najlepszym sprzetem USG pani Dr.Luczynska, przyjmuje prywatnie na Kazimierza Wielkiego (chyba 118), tel. 12 632 14 22. Bylam u niej, bardzo mila pani i wydaje sie byc dobrym specjalista. Odpowiedz Link
kamilabarska Re: Specjalista od USG piersi Kraków 21.03.12, 14:02 Ja polecam dr Jerzego Jakubowicza jesli chodzi o USG i ogólnie o profesjonalną wizytę u lekarza ginekologa. Odpowiedz Link
kroliczyca80 Wierzbinska-Spaczynska lub inna do ciąży? 26.07.07, 13:58 Potrzebny dobry, ciepły, fachowy gin do prowadzenia ciązy. Najlepiej z Żeromskiego + prywatny gabinet. Możecie kogoś polecić? I czy ktoś wie coś o dr Wierzbinskiej-Spaczynskiej (Siemiradzki + prywatny na Oświecenia)? Szukam opinii kobiet, któym prowadziła ciążę. DZIĘKI Odpowiedz Link
renax76 Re: Wierzbinska-Spaczynska lub inna do ciąży? 04.04.08, 22:56 dr. spaczynska to dobry fachowiec i dostepny w kazdej chwili Odpowiedz Link
jargolka Re: Wierzbinska-Spaczynska lub inna do ciąży? 23.02.10, 18:51 Bylam właśnie dziśu tej pani na wizycie.Cały czas wyniosła, przemądrzała.Raczy odpowiadać. Pacjentkę ma w głebokim poważaniu. Sugerowała, że plamię, bo może mam jakieś leczenie psychatryczne? a wogóle to na moje problemy pomoże więcej sportu i endorfin w życiu. Nigdy więcej sie do niej nie wybiorę Odpowiedz Link
ksenia7 Re: dr Anna Golka- Leszczyńska - proszę o opinie 04.08.07, 09:19 Witam!! Bardzo proszę o podzielenie się informacjami o dr Leszczyńskiej. Jak do tej pory nie znalazłam o niej żadnych opinii.. pozdrawiam Ksenia Odpowiedz Link
smutna55 Re: dr Anna Golka- Leszczyńska - proszę o opinie 22.08.07, 16:30 Kseniu odpowiedzialam na Twoje pyt. -nie wiem niestety dlaczego ta wypowiedz nie pojawiła sie tutaj a jako nowy wątek Zaczełam chodzić do dr Pabiana (Towarzystwo Rozwoju Rodziny, ul.Bronowicka), jak na razie (a bylam u wielu) jako jeden pokusił się o próbe dotarcia do problemu, zlecił badania, przeprowdził szczegółowy wywiad!!!!!!! (tak wywiad, wielu lekarzy po 2 naszym zdaniu juz ma gotowe recepty na wszystko czyli nic) i traktował jak partenra a nie jak dziewcze, któremu mozna wcisnać cokolwiek (bo takie mam inne doświadczenia). Widzialam pare wypowiedzi na innych forach, ale troche mało wyczerpujące Chodzi mi o dziewczyny, które starają sie zajść w ciąże. Jakie macie doswiadczenia z leczenia u p.dr-a, diagnoz problemów z zajściem itp. Bede wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link
ksenia7 Ponawiam prośbę - Dr Anna Golka-Leszczyńska 21.10.07, 15:22 ksenia7 napisała: > Witam!! > > Bardzo proszę o podzielenie się informacjami o dr Leszczyńskiej. Jak do tej pory nie znalazłam o niej żadnych opinii.. > > pozdrawiam > Ksenia Odpowiedz Link
mama_tymona Re: Ponawiam prośbę - Dr Anna Golka-Leszczyńska 25.02.08, 13:13 Hej) Ja cala ciaze chodzilam do dr Leszczysnkiej i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.Zawsze byla dla mnie bardzo sympatyczna a co najwazniejsze konkretna i kompetentna. Przy kazdej wizycie bylam dokladnie badana zarowno ginekologicznie jak i mialam robione usg. Co wiecej za kazdym razem mowila ze gdyby cos mnie niepokoilo to nalezy od razu przyjechac i nieraz przyjezdzalam. Ona tez byla przy moim porodzie bo akurat trafilam w jej godziny pracy Na prawde mnie wspierala i mobilozowala. Byla tez przy porodzie dziewczyny z moje porodowki i ona tez mowila o niej w samych superlatywach! Odpowiedz Link
smutna55 Re: KRAKÓW 22.08.07, 16:32 Kseniu odpowiedzialam na Twoje pyt. -nie wiem niestety dlaczego ta wypowiedz nie pojawiła sie tutaj a jako nowy wątek Zaczełam chodzić do dr Pabiana (Towarzystwo Rozwoju Rodziny, ul.Bronowicka), jak na razie (a bylam u wielu) jako jeden pokusił się o próbe dotarcia do problemu, zlecił badania, przeprowdził szczegółowy wywiad!!!!!!! (tak wywiad, wielu lekarzy po 2 naszym zdaniu juz ma gotowe recepty na wszystko czyli nic) i traktował jak partenra a nie jak dziewcze, któremu mozna wcisnać cokolwiek (bo takie mam inne doświadczenia). Widzialam pare wypowiedzi na innych forach, ale troche mało wyczerpujące Chodzi mi o dziewczyny, które starają sie zajść w ciąże. Jakie macie doswiadczenia z leczenia u p.dr-a, diagnoz problemów z zajściem itp. Bede wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link
20kasiulka dr. A Podkopał i dr. M Witalisz-prosze o opinie 22.08.07, 22:37 Obydwaj panowie pracują w poradni Gamelli. Jestem w 3 miesiącu ciąży i uczęszczam do dr. Podkopały i nie narzekam na niego! Podoba mi sie to ze w trakcie wizyty wszystko ma swój czas! Sam prosi o zadawanie pytań jeśli są jakieś wątpliwości zresztą tak wszystko tłumaczy ze rzadko są jakieś pytania! Jest naprawdę bardzo delikatny i na pewno go polecam na pierwsza wizytę! Jeśli chodzi zaś o badania to jeśli pojawiają sie najmniejsze wątpliwości to zaraz na nie wysyła! Zawsze stara sie przepisywać leki jak najtańsze a równie skuteczne! Moja koleżanka tez do niego chodzi i jest zadowolona zresztą nie jest jedyna osoba od której słyszałam dobre zdanie na temat tego lekarza! Po mimo to chciałabym usłyszeć tez Wsze opinie! Jeśli chodzi o p. Witalisza gdy moja mama była zemną w ciąży od 5 miesiąca pchałam sie na świat i utrzymał ciąże do 37 tygodnia ale to było 20 lat temu! Gdy byłam u niego niedawno odniosłam wrażenie ze bardzo chce mi obrzydzić mojego lekarza i proponował mi przepisanie sie do niego! Strasznie jest łapczywy na pieniądze i prezenciki! Moja mama tez potwierdziła ta opinie! Odpowiedz Link
dzo6 Gdzie przyjmuje dr Jagoda Jaworska-Szyc 25.08.07, 16:43 Prosze pomóżcie. Szukam przychodni w której przyjmuje dr Jaworska-Szyc. Odpowiedz Link
kobietademoniczna Re: Gdzie przyjmuje dr Jagoda Jaworska-Szyc 31.08.07, 14:20 Pani Jaworska -Szyc przyjmuje na NFZ w przychodni na ul. Długiej 38 w Krakowie, ale prywatnie też można się z nią spotkać. Ja osobiście w ogóle nie polecam, jeśli chodzi o prowadzenie ciąży - szybko, niestarannie, w totalnym chaosie i bałaganie. Mam porównanie z dr Kamińską, która przyjmuje prywatnie i jest rewelacyjna! Wiem, że jeśli chodzi o typowo ginekologiczne sprawy, to dr Jaworska jest ok, ale z ciążą nie polecam się do niej wybierać. W dodatku trzeba się nastawić, że spędzimy w kolejce kilka godzin i nie warto przychodzić na czas, bo Pani Doktor spóźnia się minimum godzinę do przychodni. Odpowiedz Link
nadia120 Re: Gdzie przyjmuje dr Jagoda Jaworska-Szyc 08.11.07, 11:18 Całkowicie zgadzam się z opinią. Doktor Jagoda Jaworska jest chaotyczna, ciągle się spóźnia i dość ordynarnie traktuje pacjentki. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link
reauze dr. jagoda jaworska radze omijac szerokim lukiem t 13.10.08, 14:36 hmm, no ja mialam "przyjemnosc" byc na 2 wizytach u p. jagody jaworskiej i wszystkim serdecznie odradzam!! jesli tylko mozecie do szukajcie innego ginekologa dziewczyny! pierwszy raz w poczekalni spedzilam 5 h! tak piec - pani doktor sie spoznila 2 godziny, potem przyjmowala bokiem swoje znajome pacjentki,chyba 3 , z ktorych kazda siedziala po ok 30-40 min.! jak przyszla kolej na mnie to sie okazalo ze w gabinecie bylam niecale 5 minut, zrobila mi usg pochwy, dala skierowanie na cytologie, bo chcialam, przy czym jak popraosilam o badanie piersi i usg stwierdzila. ze nie wszystko na raz!! ok. drugi raz poszlam w zeszly czwartek i to juz mnie wyleczylo z wizyt u tej p. doktor, p. dr sie spieszyla takze przyj owala pacjentki w biegu mozna powiedziec, czesc z nich po prostu odpytywala na korytarzu przy wszystkich!! gdzie tu poszanowanie pacjentow??! ja mialam to 'szczescie', ze zostalam wpuszczona do gabinetu, bylam tam moze 2 minuty dostalam swoje skierowanie na usg i szybko zostalam prawie ze wypchnieta bo p. dr sie spieszla przeciez, a na korytarzu czekalo jeszcze kilka pan, ktore zalatwila w 10 minut. a wiem to stad, ze po 10 minutach wrocilam bo chcialam z rejestracji zabrac nr tel. do usg piersi i juz tam zadnej z wczesniej widzianych przeze mnie osob nie bylo po prostu jakis kabaret co ta kobieta wyprawia, !! jak traktuje pacjentki!! wg mnei ta pani minela sie z powolaniem! zalosne:!! Odpowiedz Link
kedar_dome Re: Gdzie przyjmuje dr Jagoda Jaworska-Szyc 01.05.08, 15:41 Ja również NIE POLECAM pani dr Jaworskiej. Wprawdzie idąc do niej pierwszy raz byłam zachwycona - zleciła mi wszystkie badania, skierowała na usg piersi. Pod tym względem jest ok. Ale ostatnio bardzo mnie zlekceważyła. Już trzeci miesiąc walczę z grzybicą, kolejne lekarstwa od niej nie pomagaj... Idę do niej, chcąc porozmawiać, a ona przyjmuje mnie niemal na korytarzu ( po CZTERECH godzinach czekania!!!!!!!) i opryskliwie odpowiada, że ja chciałam takie lekarstwa, ze wymusiłam na niej ich przepisanie. Nie... Żenada...Fakt, że kiedyś mi pomógł flukonazol i fakt, poprosiłam o niego, ale żeby mi zarzucać, że coś wymusiłam! Noża nie przystawiałam! Jestem pacjentką i uważam, ze trochę współczucia mi się należy. Po prostu, wysłuchania i znalezienia WSPÓLNIE innego lekarstwa, a nie zarzuty i pisanie recepty na odwal się. Nawet mnie nie zbadała na fotelu. Nawet nie powiedziała, ze dla własnego dobra powinnam zrobić sobie posiew. Wszystkiego dowiaduję się sama i na własną rękę. I WIEM, ŻE WIĘCEJ DO PANI DR NIE POJDĘ!!!!Na prowadzenie ciąży też nie polecam, choć ja w ciąży nie byłam jeszcze, ale widząc te biedne kobiety w poczekalni, które ledwie wysiedzą godzinę przed gabinetem, to po prostu aż mnie szlag trafia! To jest lekceważenie pacjentek! I nie jest to tylko jednorazowy wyskok pani dr, spóźnienie wynikające z operacji w szpitalu itp. Ona NOTORYCZNIE spóźnia się o dwie godziny! Potem musi szybko nadrobić czas, bo przychodnię zamykają i są wieczne awantury ze sprzątaczką, więc pacjentki traktuje taśmowo. Jedna w gabinecie leży na fotel, drugą przyjmuje w rejestracji. Nie ma szans porozmawiać. Wieczny pośpiech i pretensje pt. "czego ja chcę?". Odpowiedz Link
hela1977 Re: KRAKÓW - dr JOANNA KORABEL 25.08.07, 18:56 Pani doktor przyjmuje w przychodni na ul.Olszańskiej 5 we wtorki i piątki, wystarczy sie zarejestrować i niestety poczekać na termin ok.miesiąca. Lekarka sympatyczna,młoda, delikatna i najważniejsze bardzo kompetentna i uczciwa. Nie zmienię jej na nikogo innego. Wreszcie trafiłam na kogoś kto traktuje mnie poważnie. Odpowiedz Link
kedar_dome Re: KRAKÓW - dr JOANNA KORABEL 01.05.08, 15:46 Możesz coś więcej napisać na temat pani doktor? Aktualnie poszukuję lekarza, który mnie po prostu WYSŁUCHA i wyleczy z trwającej trzy miesiące grzybicy. No i aby nie robił problemów z przepisywaniem pigułek. Pani dr przyjmuje bezpłatnie? Możesz podać nr telefonu lub nazwę przychodni? I godziny przyjęć? dziękuję! Odpowiedz Link
agid25 Re: KRAKÓW 27.08.07, 19:01 czy zna ktoś dobrego ginekologa w okolicy krowodrzy? interesują mnie wizyty w godzinach popołudniowych. od miesiąca mieszkam w krakowie i jestem w ciąży. pracuje i ciężko mi zorientować się w terenie. bardzo prosze o pomoc Odpowiedz Link
anikkrakow Re: KRAKÓW 11.09.07, 17:39 Polecam dr. Magdalenę Trojniar-Podleśny, przyjmuje w swoim nowym gabinecie na ul. Fierdolfa-Nila 10/57. Bardzo blisko szpitala Jana Pawła II. Jest bardzo dokładna i delikatna. Odpowiedz Link
agnkorba Re: KRAKÓW 19.10.07, 20:06 czy ktoś poleca jakiegoś ginekologa w okolicy krowodrza? myśle o wizycie w klinice krakowskiej, ale może macie lepszy pomysł? z góry dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link
2.mycha Re: KRAKÓW DR B. Ryczek-Mączka ze SCANMED-u,warto? 27.08.07, 20:39 byłam ostatnio właśnie u tej pani dr, ale mam mieszane uczucia.Zlekceważyła wyniki hormonów które jej przyniosłam (tak jakby były nieprawdziwe)i kazała zrobić powtórne, obojętnie kiedy,a poprzedni lekarz b. zwracał uwagę bym dany hormon robiła w określonym dniu cyklu,a ona nic. Proszę o opinie na jej temat Odpowiedz Link
zoska.mrowka Re: KRAKÓW DR B. Ryczek-Mączka ze SCANMED-u,warto 24.05.11, 13:47 moja koleżanka do niej chodzi już chyba ze dwa lata i jest zadowolona. może trafiłaś na gorszy dzień, bo moja zuzka to zawsze mówi o niej bardzo dobrze, ja byłam póki co raz, ale też obyło się bez przykrości - całkiem sympatyczna i fachowa mi się wydała ta Pani doktor. Odpowiedz Link
jola274 doktor Piot Mogiła - Komorowski 09.09.07, 14:15 czy któras z Was miała jakieś doświadczenie z tym lekarzem? Byłam u niego dopiero az, zrobił na mnie pozytywne ważenie ale nie wiem jak będzie dalej. jestem w ciąży i chciałabym zeby prowadził moją ciążę. Nie wiem czy warto mu zaufać. Podzielcie się swoimi doświadczeniami pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
aska_22 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 17.09.07, 11:13 Chodzę do tego doktora (jestem w ciąży). Odnoszę pozytywne wrażenia co do niego, nie stresuję się żadnym pytaniem. Jest konkretny, nie zbywa. Jak go odkryłam, to już nie chodzę do innych lekarzy. Odpowiedz Link
justyna8555 Re: doktor Piotr Mogiła - Komorowski 31.01.08, 11:02 cześć jeśli mogła bym prosić o kontakt telefoniczny lub jakiś adres gdzie przyjmuje prucz przychodni przy ul. szweckiej doktor KOMOROWSKI.BARDZO PROSZE- PILNE. JUSTYNA8555@WP.PL Odpowiedz Link
ja-kinia dr Katarzyna Moskała 10.09.07, 19:10 Witam czy ktoś wie może gdzie przyjmuje prywatnie dr Kasia Moskała? pracuje w żeromskim, bardzo symaptyczna, miła i delikatna kobieta, i chciałabym do niej chodzić, tyle ze nie wiem gdzie? proszę o pomoc! Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link
mini-mini-1 Re: dr Beata sikorska? 13.09.07, 13:52 czy ktoś się orientuje gdzie pracuje ta pani dr ? chodziłam do niej z pierwszą ciażą, teraz planuję drugie dziecko i właśnie szukam dobrego gina? proszę o namiary. dzięki Odpowiedz Link
joamos15 Re: dr Katarzyna Moskała 06.07.11, 20:54 Hej Kinga!!! Pani Kasia Moskała jest moją mamą. Muszę kończyć. Cześć!!! Odpowiedz Link
anna_eenn Re: dr Katarzyna Moskała 14.02.14, 10:38 Pani Dr jest doskonała, przyjmuje w piątki(rejestracja również w piątki) w MetraMed na Hucie. Polecam ja jest przemiła i przeprofesjonalna! Odpowiedz Link
ulka Re: dr Katarzyna Moskała 06.01.19, 12:12 Mam pytanie, ile kosztuje wizyta u pani dr Moskały? Odpowiedz Link
genovefa Re: KRAKÓW 14.09.07, 13:44 cytuje: Autor: amelia30 14.09.07, 13:39 Polecam prof. Marka Klimka, przyjmuje w Ferthility Clinic przy pl. Szczepańskim 3. Naprawdę super lekarz. Odpowiedz Link