mayby Re: Brzesko 05.11.06, 18:18 No nie weim czy tak można go polecać??Znam dwa przypadki świadczące o nim, jako o lekarzu, nie najlepiej. Moją kolezankę prowadził całą ciąże i brał kasę, a na tydzień przed porodem pojechał na wczasy, chodź obiecał być przy porodzie. Drugą znajomą, jak się okaało, że ciąża jest bardzo problemowa to powiedział, żeby sobie poszła do Tarnowa szukać innego lekarza, bo oni w Brzesku nie chcą tej choroby w szpitalu (jakiś wirus). Ja byłam na wizycie u niego ale nie zrobił na mnie dobrego wrażenie i więcej nie pójdę. Link
stukotek Re: Brzesko 10.10.07, 09:30 Przykłady, które mają nienajlepiej świadczyć o tym lekarzu są dość śmieszne. - odnośnie nieobecności przy porodzie - to co - miał zrezygnować z wczasów?? Czy wywoływać wcześniej poród? - odesłanie do innego lekarza i uznanie się za nie kompetentnego w jakiejś sparwie świadczy moim zdaniem jak najlepeij. Nie zna się na czymś i potrafi się do tego pzryznać. Byłam u tego lekarza raz prywatnie i byłam bardzo zadowolona. I merytorycznie i jako człowiek był bardzo OK. A byłam w niewesołej sytuacji, bo z martwą ciążą. Link
wisienkakwspz Re: Brzesko 27.09.07, 18:09 Ja chodzę do dr Mariusza Rąbalskiego i bardzo polecam. Sama trafiłam do niego z polecenia więc musi być dobry... Link
paulina812 Kogo jeszcze polecicie w Brzesku? 16.10.07, 19:17 A może jest tu jakaś dziewczyna z Brzeska w ciąży? Link
genovefa Re: Brzesko 21.12.07, 16:38 cytuje: jaccaranda 21.12.07, 12:35 Odradzam pana Kaminskiego. Mówił do mnie na Ty, zapisywał poufne informacje o mnie na karteczkach: za kazdym razem pytal mnie o imie, nazwisko, czy rodzilam i zapisywal to malej karteczce. Pytanie, co sie pozniej dzialo z tymi karteczkami. W odpowiedzi na wyniki wymazu stwierdzil, ze nic nie widzi, mimo, ze opinie innych lekarzy byly zgoła odmienne. Slyszalam tez, ze podrywa swoje pacjentki w niewybredny sposob. ODRADZAM> Link
aizak78 Re: Brzesko 27.12.07, 17:27 Witam. Ja byłam u lekarza Golińskiego, na pierwszej wizycie bardzo miło mnie przyjął, był bardzo konkretny. Moja ciąża zakończyła się poronieniem tak jak wcześniej mówił miał duże wątpliwości. Konsultowałam to jeszcze z dwoma lekarzami z Krakowa i Tarnowa potwierdzili diagnozę Golińskiego. Z tych co znam z Brzeska jego mogę polecić. Mogę również polecić J. Gonciarza z Tarnowa. Pozdrawaim Link
genovefa Re: Brzesko 03.01.08, 15:48 cytuje: kmichor 03.01.08, 14:10 Odpowiedz Ja już druga ciąże chodzę do dr Golińskiego i muszę powiedzieć,ze jestem bardzo zadowolona.Pierwsze dziecko udało mi sie rodzic na jego dyżurze-zajął się mną wspaniale.Teraz też go pytałam czy możemy sie umówić na jego dyżur ale powiedział wprost ze nie bardzo bo jedzie na narty i dziwne by było żeby rezygnował z wyjazdu bo ja rodzę!Dla tego polecił mi rodzic w Tarnowie przy Gąciarzu.A zresztą dziewczyny wiecie dobrze,że dopóki dany lekarz sobie u nas nie zaszkodzi to jest super,a jeżeli czymś się narazi jest skreślony! Zgadza się!? Link
quiddity Re: Brzesko 16.04.08, 16:05 Ja też odradzam Kamińskiego, bylam u niego w ok. 4 tygodniu ciąży. Mam 30 lat i na tejż podstawie stwierdził, że ciąża będzie zagrożona, że da mi tbl. na podtrzymanie, ale że to nie znaczy że będzie dobrze. Nastraszyl mnie straszliwie. Jestem w 25 tygodniu bez żadnych tbl. i bez żadnych ciążowych sensacji. Link
polinezja5 Re: Brzesko 12.08.08, 10:52 dziewczyny podajcie jakiś nr tel.do Golińskiego. Mam pilną sprawę a nie wiem czy nie wyjechał albo coś. Z góry dziękuję Link
nesta319 Re: Brzesko 08.09.08, 10:15 witam,mam 16 letnią siostrę u której w czasie usg wykryto cystę na jajniku,była z wynikami u dr Kamińskiego który powiedział że wszystko jest w porządku(!!)...polećcie jakiegoś bardziej kompetentnego lekarza?? co sądzicie o tych lekarzach : Dr nauk med. Krzysztof Hanuszek Lek. med. Helena Mruczek - ginekolog-położnik Lek. med. Włodzimierz Wisłocki - specjalista ginekolog-położnik Lek. med. Mariusz Maciejowski - specjalista ginekolog-położnik Lek. med. Maria Szejnman - Cyganek - ginekolog-położnik Lek. med. Bogdan Goliński - specjalista ginekolog-położnik Lek. med. Fryderyk Małecki - ginekolog-położnik Dr n. med. Dariusz Komorowski - specjalista ginekolog-położnik Link
krystyna03c Re: Brzesko 26.11.08, 11:19 Witam. Jestem w 14 tygodniu ciąży od początku chodzę do doktora Komorowskiego,póki co,wszystko w porządku uprzejmy,delikatny,spokojny i wszystko można z nim załatwić,w sensie wysłucha kobiety a nie zbywa....Polecam,choc zobaczę jeszcze co będzie później,czy nic się nie zmieni Link
lastjestem Re: Brzesko 28.12.08, 12:30 Polecam Dr.Golińskiego.Prowadził moją ciąże i również był przy porodzie(cc).Będąc jeszcze w szpitalu po porodzie codzinnie do mnie zaglądał.Teraz,kiedy planuje drugie dziecko wiem ze lekarzem prowadzącym będzie Dr.Goliński.Mam do niego pełne zaufanie. Link
songette43 Re: Brzesko 10.01.09, 23:05 - a ja nie polecam, zniszczył moją psychikę, facet kochający forsę i dużą ilość pacjentek (obok zaangażowana budowla- prywatnej kliniki położniczej <<hurtowni>>- tam gdzie dużo pacjentek tam i pieniążki.Gdy byłam u niego potraktował mnie okroooopnie- robiąc mi usg stwierdził że moje dziecko będzie kaleką bez raczki i czegoś tam jeszcze , z wadą serca i wadami jamy brzusznej.A ponoć ma super sprzęt!! Dziś jestem matką super zdrowej dziewczynki-która ma wszystko na swoim miejscu. ))) Link