beata_36 29.11.07, 18:25 Szukam dobrego ginekologa w Białej. Jestem z Międzyrzeca P.ale u nas przekreśliłam już wszystkich Link Obserwuj wątek
zabkai Re: Biała Podlaska 10.01.08, 15:58 doktor renata luterek w białej super kobieta lub dr.maleszyk tez jestem z miedzyrzeca ale nie mam odwagi isc do "naszych" ginekologów!! pozdrawiam Link
beata_36 Re: Biała Podlaska 13.01.08, 22:09 Znalazłam naprawdę wspaniałego lekarza. dr. Dariusz Rapa. Przyjmuje codziennie tylko prywatnie. Bardzo dobre indywidualne podejście do każdej pacjentki. Zaliczyłam już w życiu kilku lekarzy ale tak delikatnego człowieka jeszcze nie widziałam. Pomógł mi po poronieniu, a teraz pomaga znowu zajść. Niczego nie ukrywa, szczerze opisuje co się dzieje i co może się wydarzyć. Naprawdę polecam. Link
28magdalena28 Re: Biała Podlaska 01.12.08, 22:19 Hej,a gdzie przyjmuje Dr Luterek może jakiś telefon i adres, byłabym bardzo wdzięczna za pomoc. pozdrawiam Link
neta77777 Re: Biała Podlaska 17.04.08, 00:10 dziewczyny a znacie dr. Tomczewskiego co o nim sądzicie pilne Link
beata_36 Re: Biała Podlaska 19.04.08, 11:39 Niestety nie słyszałam o nim. Mi bardzo pomógł doktor Rapa. Link
margo-222 Re: Biała Podlaska 19.04.08, 22:48 Dr Tomczewski to moim zdaniem, najlepszy lekarz w BP. Jest bardzo delikatny przy badaniu (jak mnie badali w szpitalu na patologii inni lekarze,to myślałam że mi oczy wyjdą na wierzch, więc wiem co mówię). Poza tym podoba mi się, że niczego nie ukrywa i jest bardzo taktowny i sympatyczny. Pełna kultura. Miałam jedno poronienie i wtedy też mi bardzo pomógł. Wszystkie moje znajome też są zachwycone. Ps. Przy pierwszej ciązy na I wizytę poszłam do Rapy. To była I i ostatnia wizyta. Cwaniaczek jeden. Potraktował mnie jak zieloną gęś. Zupełne przeciwieństwo dr Tomczewskiego! Link
neta77777 Re: Biała Podlaska 20.04.08, 00:43 wlasnie ja chce to sprawdzic chociaz mam swoje zdanie na ten temat znam go od 6 lat dla mnie tez ok chyba najlepszy lekarz w Białej Podl.jesli ktos mysli podobnie niechaj sie odezwie jak nie to tez Link
madak-2 Re: Biała Podlaska 25.08.08, 20:55 ja byłam u wielu ginekologów w białej.tomczewski prowadził moja ciaze i kilku kolezanek.ogólnie byłam zadowolona,one tez.miły ,rozmowny,delikatny.przy porodzie nie był.luterek tez w sumie ok-minus ze scigneła ode mnie pieniadze jak poszłam z wynikami(40zł),co powinno byc dopisane do poprzedniej wizyty.i to mnie zraziło do niej bo wyszło mi 120 zł za jedne badanie i recepty.maleszek tez ok.pietras ma u mnie duzy minus ,jest nie miły bada niedelikatnie i wiecej do niego nie pojde.nie wiem czy dobrze napisze -daniłoś taki sobie. Link
28magdalena28 Re: Biała Podlaska 02.12.08, 10:54 czy ktoś wie gdzie przyjmuje DR Luterek, może jakis tel? pozdrawiam Link
madak-2 Re: Biała Podlaska 02.12.08, 14:06 doktor luterek przyjmuje na terebelskiej,chyba raz lub 2 razy w tygodniu.tel;603356246,usg-jest juz w gabinecie. Link
aga7680 Re: Biała Podlaska 20.02.09, 15:01 Pani Beato bardzo polecam dr Łagóda przyjmyje w Białej Podlaskiej na ul. Zamkowej przyjmuje w środy i piątki. Pracuje w Lublinie jest doktorem który dba o swojego pacjenta i nie opuszcza go w trudnych chwilach.Pozdrawiam Link
kogutowa25 Re: Biała Podlaska 23.08.09, 19:10 Dziewczyny pomóżcie dobrze wybrać ginekologa w Białej. Jestem w ciąży i chcę dobrze trafić... Możecie polecić mi kogoś? Bo widzę, że niektóre informacje nie są zbyt aktualne( 2007r...) Czekam na odp Link
dziska23 Re: Biała Podlaska 26.08.09, 13:23 ja w pierwszej ciąży jak i teraz chodze do Rapy!w 100% jestem zadowolona!dobry specjalista ze specyficznym poczuciem humoru! Link
dziska23 Re: Biała Podlaska 26.08.09, 13:27 wiecej info o bialskich gin forum.gazeta.pl/forum/w,118,57400122,,Ginekolodzy_w_Bialej.html?s=1 Link
jadz-ka11 Re: Biała Podlaska 17.10.13, 12:38 ja chodze do żychoniowej na przeciw szpitala przyjmuje dobra bierze 70 złotych za badanie usg i cytologie dwa razy w tygodniu przyjmuje lepiej do niej zadzwonić wcześniej .jest sczera jeśli nie umie pomuc poleca kogos. Link