Gość: młoda mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 05.12.08, 09:32 Obejrzałaś stronę?niby wszystko na poziomie ale kiedy poszłam się zapisać trochę przeraziły mnie te warunki,fotel obok fotela,brak intymnosci,o samej Pani Doktor się nie wypowiadam bo nie korzystałam z usług ale gabinet ciasny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elina Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.wspa.edu.pl 08.12.08, 12:28 Poziom usług na dosyć dobrym poziomie, tylko bardzo!!! wygórowane ceny. Korzystałam, ale już nie zamierzam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 08.12.08, 17:12 Elino napisz proszę czy chodziłaś do dr.Kiernickiej?czy do kogośinnego w tym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mama Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:16 ja chodzę tam już 7 lat, ale ostatnio odnoszę wrażenie wielkiego naciągania, dr Paweł też jest konkretny, u reszty nie siedziałam na fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 15.12.08, 21:34 Napisz proszę co konkretnie i czy dużo,a jak z jakością usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.steelus.net 02.06.09, 19:42 New Dent zdecydowanie odradzam... Nie wiem czy kogokolwiek można tam nazwać 'stomatologiem', choć nie leczyłem się u dr Kiernickiej. Za to miałem okazję być leczony przez Pana Pawła, który właściwie to sprawiał wrażenie jakby nie wiedział co zrobić; podłubał w zębie, wsadził wacik, poprosił o 100zł, a ząb w przeciągu dwóch dni rozbolał jeszcze bardziej. NIE ZAKŁADAJCIE TAM APARATU STAŁEGO, 'ortodontka' Pani Monika Golianek nie ma o tym bladego pojęcia ! Nosiłem aparat 3 lata, przy stosunkowo niewielkiej wadzie i zęby są dalekie od ideału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozo33 Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 03.06.09, 16:51 kiedyś tam pracowała dr ścibak- był taki wątek. Bardzo raczej nieprzychylnie o niej i gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozo33 Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 03.06.09, 16:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=776&w=63661255&a=70535415 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 09:26 STANOWCZO ODRADZAM!!! NAJGORSZY GABINET W JAKIM BYLEM!!! Dr.Kiernicka naciagacz!!!Robia niepotrzebne dodatkowe uslugi ktore przy placeniu wychodza krocie niepowiadamiajac pacjeta nawet o ich cenie i potrzebie!!! Sama wizyta w malym gabinecie a jezeli chodzi o intymnosc i prywatnosc to BRAK!!! czujesz sie na fotelu jak na dworcu ciagle ktos podchodzi "ala studenci" patrza Ci w szczeka Pani Dr.Kiernica ma 4 pomagierow ciagle ze soba rozmawiaja brak profesjonalizmu.......odradzam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 16:29 ja sie lecze u dr od roku.. wydawało mi się że jest ok! znajomy też tam poszedł.. ! namówiłam go bo myślałam że dr kiernicka jest w porządku ale okazuje się żę NIE!!! ODRADZAM!!! naciąga!!! I taki facet który asystuje przy implantach jest STRASZNY!! sam gubi się w tym co mówi!!! odradzam!!! ostatni raz tam byłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.ennet.pl 29.09.11, 20:05 sądzę, że naciągają ale wydaje mi się, że jakościowo dobrze gabinet na Nowowiejskiego jest znacznie milszy niż Chopina wkurzyło mnie, że najpierw robią, a już po fakcie przedstawiają rachunek i człowiek doznaje szoku ale to pewnie też wina klientów-pacjentów, że tak się dają, zamiast uczciwie dobijać najpierw targu! sama tak się dałam :( jak następnym razem tam pójdę, to im wygarnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.ennet.pl 29.09.11, 20:08 a dr Tomczykowski na Chopina sprawił na mnie takie wrażenie 1. gburowaty, nie mówi, co robi - dla mnie to ważne 2. nerwowy strasznie, ręce mu się trzęsą przy borowaniu (?), czuć, że jest spięty i to nie budzi zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 15:04 a kogo w Lublinie polecicie od chorób dziąseł? bo wybierałam się właśnie do Kiernickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: NEW DENT Chopina Lublin, co sądzicie? dr Kier IP: *.nplay.net.pl 30.09.11, 16:58 Robak-Syska Halina przyjmuje na NFZ w Wojewódzkiej Przychodni Stomatologicznej ul. Lubartowska 58 i prywatnie w Multimedzie. Byłam u niej na Fundusz. Małomówna, ale konkretna i zna się na tym, co robi. Odpowiedz Link Zgłoś