wydepilowana_blondynka Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 22.12.08, 00:58 ale się kurna dzisiaj świątecznie nasprzątałam , sracz porządnie wyszorowałam , łazienkę umyłam i jeszcze bigosu na grzybach nagotowałam..........będzie co zeżreć na święta , a jutro idę jeszcze karpia kupić i zapierdzielę go w galaretę Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 22.12.08, 16:47 Kochanie to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wydepilowana_blondynka Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 27.12.08, 02:27 Jeżeli kochałeś się ze mną w aucie na przedmieściach Białegostoku , na początku grudnia , to tak , to jestem ja :) Fajnego , ale naprawdę bardzo fajnego zaganiacza miałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
wydepilowana_blondynka Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 02.05.09, 22:40 Samochodem pojechałam do Puszczy Knyszyńskiej , nie lubię pedałów , tych mechanicznych i ludzkich , jak wróciłam to tak na wiosnę się wydepilowałam , a ptaszki za oknem śpiewają........... Odpowiedz Link Zgłoś
wydepilowana_blondynka Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 12.06.09, 22:42 podłubałam dzisiaj w nosie , tak wiosennie , fajnie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyzenek Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 13.06.09, 11:09 gerwazjusz napisał: > Czyżby to był ten słynny Zenon Śmigło z Bema? To on wrócił z Ameryki? Ja cie kręce. Wszędzie zenki. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 13.06.09, 19:17 nudzisz, jak niewydepilowana brunetka, co ma jak ty...spadaj...! wydepilowana_blondynka napisała: > podłubałam dzisiaj w nosie , tak wiosennie , fajnie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
wydepilowana_blondynka Re: ależ fajny dzień mamy dzisiaj co ? 10.07.09, 19:33 Grilla dzisiaj z koleżankami przy śmietniku zrobiłam . Boczku nażarłam się i bakłażanem surowym zagryzłam , bo ogórków w sklepie akurat nie było . Jak zjadłam , to i musiałam się napić , z tych wszystkich piw kozicowych najbardziej smakowało mi Dębowe Mocne . Później trochę w kapsle pograliśmy , zdobyłam 3 miejsce na 4 okrążenia dookoła śmietnika....... Odpowiedz Link Zgłoś