Dodaj do ulubionych

Brawo admin - Oszol na oslej lawce

03.12.03, 08:29
Byle tak dalej i czesciej, to w koncu formu Bialystok stanie sie znow forum
Bialystok, a nie miejscem na zygowiny porypanego umyslu prowokatora oszoloma.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce IP: 212.33.74.* 03.12.03, 08:49
      wreszcie
      :)
    • hawk.eye Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 09:03
      Moim zdaniem jest to obowiązek admina reagować na posty osiołoma. Nie ma sensu
      bić brawa adminowi że nareszcie spełnił swój obowiązek. Nareszcie, po tylu
      prośbach, pewnie i mailach.. Też jestem za tym żeby osiołom lądował na oślej
      ławce (broń Boże nie kasować jego wątków, moi znajomi mają niezły polew z
      niego), ale moim zdaniem admin jest od tego, żeby reagować, a nie raz na kilka
      miesięcy ruszyć cztery litery i wywalić posty. Jak widzę dyskusja o społecznym
      adminie była jałowa.
    • Gość: piecyk gazowy Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:10
      I jeszcze z Lewandowskim trzeba robić to samo, bo to Oszołom zakłada te wątki
      (podejrzewam), żeby było z kim "dyskutować".
    • ralston Ło matko... 03.12.03, 11:42
      Oszczędźcie please! Nie chcę więcej wątków nawet z oszołomem w tytule. Są tam
      gdzie ich miejsce i dobrze. Ten także proszę tam umieścić.
    • spec5150 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:27
      od kilku dni wysyłam adresy jego wątków na forum.abuse@gazeta.pl . Myślę, że
      właśnie to działa tak skutecznie. Nie wiem jedynie dlaczego nie usunięto wątku o
      Białorusinach - może jak wyśle więcej osób to moderator uzna to za złamanie
      regulaminu
      • spec5150 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 19:07
        całkiem szybko działa.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:56
      a co jeszcze usunał mi admin oprócz teg tematu ze 140 wpisami? znalazłem ten
      temat w bialostockim hyde parku..bedę przenosil to z powrotem na forum Białystok
      • venus99 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:58
        ważniejsze jest to czego nie usunął - twojej niepowtarzalnej głupoty.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 14:45
          venus99 napisał:

> ważniejsze jest to czego nie usunął - twojej niepowtarzalnej głupoty.

-ciebie powinno się usunąć w pierwszej kolejności ale gdyby to zrobil to
          poszedł by do więzienia..zabiłby półgłówka a poszedł by siedzie.ć za zabicie
          człowieka...
    • oszolom.z.radia.maryja boimy się wolności słowa co admin? 03.12.03, 19:46
      myślisz że wolnosć słowa to tytlko prawo do obrażania uczucć inaczej myślących
      ludzi niż więszkosć albo i mniejszosć? to się grubo mylisz widać nie masz
      zeilonego pojęcia czym w ogole jest wolność...
      • Gość: O Re: boimy się wolności słowa co admin? IP: 192.148.125.* 04.12.03, 00:14
        Rozprzestrzenianie faszystowskich, nacjonalistycznych, homofobicznych opini nie
        ma nic wspolnego z wolnoscia slowa. Rozprzestrzenianie nienawisci jest
        naduzyciem wolnosci slowa. Ty wolnosci slowa naduzywasz.

Poza tym, nie jestes to mile widziany. Czy to w koncu do ciebie dotrze.

BRAWO ADMIN!!!!
    • bpkw Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 04.12.03, 00:52
      Nigdy nie bylem najwyzszego zdania o Bialymstoku , ale chyba jako pierwsi w
      Polsce "usadowiliscie" oszoloma tam, gdzie jest jego miejsce.
      Brawo Bialystok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka