ormond 03.12.03, 08:29 Byle tak dalej i czesciej, to w koncu formu Bialystok stanie sie znow forum Bialystok, a nie miejscem na zygowiny porypanego umyslu prowokatora oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce IP: 212.33.74.* 03.12.03, 08:49 wreszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 09:03 Moim zdaniem jest to obowiązek admina reagować na posty osiołoma. Nie ma sensu bić brawa adminowi że nareszcie spełnił swój obowiązek. Nareszcie, po tylu prośbach, pewnie i mailach.. Też jestem za tym żeby osiołom lądował na oślej ławce (broń Boże nie kasować jego wątków, moi znajomi mają niezły polew z niego), ale moim zdaniem admin jest od tego, żeby reagować, a nie raz na kilka miesięcy ruszyć cztery litery i wywalić posty. Jak widzę dyskusja o społecznym adminie była jałowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:10 I jeszcze z Lewandowskim trzeba robić to samo, bo to Oszołom zakłada te wątki (podejrzewam), żeby było z kim "dyskutować". Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Ło matko... 03.12.03, 11:42 Oszczędźcie please! Nie chcę więcej wątków nawet z oszołomem w tytule. Są tam gdzie ich miejsce i dobrze. Ten także proszę tam umieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:27 od kilku dni wysyłam adresy jego wątków na forum.abuse@gazeta.pl . Myślę, że właśnie to działa tak skutecznie. Nie wiem jedynie dlaczego nie usunięto wątku o Białorusinach - może jak wyśle więcej osób to moderator uzna to za złamanie regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 19:07 całkiem szybko działa. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:56 a co jeszcze usunał mi admin oprócz teg tematu ze 140 wpisami? znalazłem ten temat w bialostockim hyde parku..bedę przenosil to z powrotem na forum Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 13:58 ważniejsze jest to czego nie usunął - twojej niepowtarzalnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 03.12.03, 14:45 venus99 napisał: > ważniejsze jest to czego nie usunął - twojej niepowtarzalnej głupoty. -ciebie powinno się usunąć w pierwszej kolejności ale gdyby to zrobil to poszedł by do więzienia..zabiłby półgłówka a poszedł by siedzie.ć za zabicie człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja boimy się wolności słowa co admin? 03.12.03, 19:46 myślisz że wolnosć słowa to tytlko prawo do obrażania uczucć inaczej myślących ludzi niż więszkosć albo i mniejszosć? to się grubo mylisz widać nie masz zeilonego pojęcia czym w ogole jest wolność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: boimy się wolności słowa co admin? IP: 192.148.125.* 04.12.03, 00:14 Rozprzestrzenianie faszystowskich, nacjonalistycznych, homofobicznych opini nie ma nic wspolnego z wolnoscia slowa. Rozprzestrzenianie nienawisci jest naduzyciem wolnosci slowa. Ty wolnosci slowa naduzywasz. Poza tym, nie jestes to mile widziany. Czy to w koncu do ciebie dotrze. BRAWO ADMIN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Brawo admin - Oszol na oslej lawce 04.12.03, 00:52 Nigdy nie bylem najwyzszego zdania o Bialymstoku , ale chyba jako pierwsi w Polsce "usadowiliscie" oszoloma tam, gdzie jest jego miejsce. Brawo Bialystok. Odpowiedz Link Zgłoś