zlote_dziecie 11.09.04, 15:21 Mamy nowego ochroniarza!!! Ktoś sie odważył przyjść pilnować naszego kochanego ZZ. Człowiek jest OK, przynajmniej na razie A szczegółem jest że już ma dość ZZ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zz138b Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 11.09.04, 16:03 zlote_dziecie napisała: > Mamy nowego ochroniarza!!! Ktoś sie odważył przyjść pilnować naszego > kochanego ZZ. Człowiek jest OK, przynajmniej na razie A szczegółem jest że > już ma dość ZZ może poradź mu by od razu poprosił Zarządców o zakres obowiązków bo wpadnie w te same koleiny co porzednicy. Odpowiedz Link
zzrobert właśnie 11.09.04, 16:27 bo inaczej też będzie musiał robić wszystko tylko nie to co powinien z racji swojej pracy. A potem będzie sfrustrowany i mu się odechce. Odpowiedz Link
ivona2 Re: właśnie 11.09.04, 22:59 miejmy nadzieję, ze "nowy nabytek" ominie wątpliwa przyjemnosc szukania stringów pewnej lokatorki porwanych przez wiatr (konieczny wydaje się wiec sprecyzowany zakres obowiazkow) z zyczeniami sukcesow Odpowiedz Link
zzwlodar Re: właśnie 11.09.04, 23:31 i może niech nie próbuje zdobyc sympatii części mieszkańców "załatwianiem" free miesjc parkingowych , bo pozostali (którzy za swoje cięzko zapłacił) strasznie tego nie lubią Odpowiedz Link
zzpiotr Re: właśnie 12.09.04, 11:39 ZloteDziecię, znasz chlopaka ? - to moze wytłumacz mu wszystko aby się nam "nie zmarnował" Odpowiedz Link
zzdorka Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 12.09.04, 12:01 Nowy? Ja go jeszcze nie zauwazyla, a ty juz go znasz? I juz znasz nawet jego zdanie na nasz temat? Zaskoczylas mnie. Odpowiedz Link
zlote_dziecie Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 12.09.04, 16:46 Codziennie rano przed szkołą wpadam do budki, wiec co jak co , ale nowego ochroniarza zawsze zauważe, tyum bardziej za znam każdego. Nie baredzo wiem co mu doradzić w związku z tym Odpowiedz Link
zz138b Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 13.09.04, 09:53 zlote_dziecie przyznaj się szybko po co wpadasz codziennie rano do ochrony ... zanim powstanie Osiedlowa Komisja Śledcza Odpowiedz Link
zz_obserwatorka Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 13.09.04, 11:39 No przeciez nasi ochroniarze to nie jakies cienki bolki. Fajne chlopy do wszystkiego Pozdrowienia dla "naszych" ochroniarzy. Odpowiedz Link
zlote_dziecie Re: Ludzie!!! Cud się zdarzył na naszym osiedlu!! 13.09.04, 15:17 zz_obserwatorka napisała: > No przeciez nasi ochroniarze to nie jakies cienki bolki. > Fajne chlopy do wszystkiego > Pozdrowienia dla "naszych" ochroniarzy. > He He He. Rany boskie!!! Nie wiem czy mnie kiedyś widzieliście, ale sam mój ubiór mówi, że oni nie są w moim typie. Chodzę tam bo lubie z nimi rozmawiać, a nie jakaś inspekcja. Ha Ha Ha Odpowiedz Link