Dodaj do ulubionych

spotkanie - Lublin i ściana wschodnia

21.09.06, 10:49
Dziewczyny z Lublina i szeroko pojętych okolic!!!

Chciałabym zorganizować (oczywiście nie sama) spotkanie dekupażujących i nie
tylko dziewczyn. Spędziłybyśmy miło czas, poplotkowały, wymieniły się
doświadczeniami, serwetkami i nie tylko (ale to niespodziankasmile)

Marzy i się całodniowe spotkanie ze wspólnym wyjściem na obiad

No i co wy na to?????

Termin - sobota w październiku,
Obserwuj wątek
    • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 10:54
      Jestem za i bardzo sie cieszę,czekam na kolejne koleżanki??a może tak w sobotę 21 pażdziernika???
      Pozdrawiam Jaga
      • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 11:01
        O, ja chętnie smile
        • anette196 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 14:29
          Bardzo chętnie. Świetny pomysł. A jak widzę Wasze nicki to wiem jak bardzo chcę
          się z Wami spotkać. Podziwiam Was od dawna.
          • hana.dorota Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 18:50
            To ja dopisuję się do listy chętnych
          • abi1412 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 18:54
            Też jestem chętna na takie spotkanie. Już się cieszę. Odpowiada mi termin 21
            października.
            Pozdrawiam z Białej Podlaskiej.
            • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 19:57
              Abi, jesteś z Białej? Przybij piątkę! wink
            • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 19:57
              A mnie właśnie jedynie 21 nie pasuje, mąż wyjeżdża, nie będę miała z kim syna
              zostawić. Pliz, pliz, inna data!
              • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 21.09.06, 20:13
                prosze o propozycje innych terminów?????
                • maja71 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 22.09.06, 12:40
                  Ja tez chętnie przyjadę.Pozdrawiam,Maja
                  • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 22.09.06, 21:32

Dziewczyny ja również się piszę na spotkanie.
                    Amazonka vel Lipa
                    • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 22.09.06, 21:39
                      Lipa! No bez Ciebie byłaby liiiiipa wink
                      • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 22.09.06, 22:08
                        Bez żadnej lipy będę.
                        • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 22.09.06, 23:56
                          O ja ciemna masa kicorka toż to Jaga .Lipa
                          • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 09:24
                            Tak, jak widać mamy po dwie twarze he he??no i co z tym terminem,może tak 7X???
                            • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 09:33
                              Mnie pasuje 7.10, ale Mała Ania nie może wtedy. wiem, że nie da się tak, żeby
                              wszystkim na raz pasowało, nie mam pojęcia, jak to ustalić...
                              • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 09:35
                                a 14 Wam pasuje????
                                • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 10:39
                                  Tak! smile
                                  • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 11:19
                                    Jeżeli wam będzie ten termin pasować, ...tak jak napisała athropos ,nie
                                    wszystkim jeden termin spasuje..
                                    • oliffka5 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 11:51
                                      Kurcze mi akurat 7,10 nie pasuje- integruję się w pracy sad
                                      • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 12:00
                                        dziewczyny, a może tak 28????Czuję,że bedzie pasował co wy na to?????
                                        • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 13:56
                                          Nie wiem czy to jest dobry termin ,przed Świętem Zmarłych.Ale niech się
                                          wypowiedzą dziewczyny.
                                          • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 14:16
                                            masz rację Wiesiu to zły termin,....no to który???a może za tydzień 7
                                            pażdziernika???
                                            • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 20:17
                                              Mnie pasuje każda sobota .
                                              • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 23.09.06, 21:41
                                                mnie też smile
                                                • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 10:54
                                                  komu pasuje termin 14 proszę podpisać liste obecności
                                                  • athropos Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 11:30
                                                    Mnie mnie mnie smile
                                                  • hana.dorota Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 15:23
                                                    Ja postaram się dostosować do Waszych ustaleń i załatwić wolną sobotę, więc
                                                    czekam na ostateczny termin. Wstępnie każdy mi odpowiada smile
                                                  • oliffka5 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 19:23
                                                    Tak, tak 14-sty!!!
                                                  • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 19:40
                                                    Mnie odpowiada 14.10
                                                  • abi1412 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 24.09.06, 23:39
                                                    Ok pasuje mi ten termin.
                                                    Pozdrawiam ewaluc
                                                  • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 25.09.06, 09:47
                                                    Oliffka miło bedzie ciebie poznać bardzo się cieszę, jeżeli większości pasuje
                                                    14 więc,termin ustalony,Spotkanie ma odbyć sie u mamand,to jest prawie w
                                                    centrum Lublina.
                        • anette196 A ja nikogo nie znam 04.10.06, 12:11
                          Dziewczyny bardzo się cieszę na to spotkanie ale widzę że Wy się znacie, a ja
                          nikogo. Wy się już wcześniej spotykałyście? Mam nadzieję że mnie
                          zaakceptujecie. No przecież musi być ten pierwszy raz.
                          A
                          • athropos Re: A ja nikogo nie znam 04.10.06, 16:43
                            anette196 napisała:

> Dziewczyny bardzo się cieszę na to spotkanie ale widzę że Wy się znacie, a ja
                            > nikogo. Wy się już wcześniej spotykałyście? Mam nadzieję że mnie
                            > zaakceptujecie. No przecież musi być ten pierwszy raz.
                            > A

Orany, Aneta, no coś Ty? Co to za jakieś dylematy o akceptacji, to nie elitarne
                            ĄĘ grono, wymagające niewiadomoczego, no, może oprócz sernika, hehe wink
                            Prawie wszystkie, oprócz założycielki wątku, Ciebie no i rozalki, spotkałyśmy
                            się w lipcu nad Jez. Białym. Znamy się z forum Kaiem, ale na gazetowym też się
                            kręcimy wink
                    • maja71 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 26.09.06, 13:46
                      No Lipa,bez dwóch zdań-po prostu musisz być!!Ściskam,Maja
    • mamand 14.10 , dodz. 10 25.09.06, 10:18
      no to termin jest ustalony

na 90% spotkanie odbędzie się u mnie, mieszkanie mam małe, ale powinnyśmy się
      zmieścić wink, mieszkam w centrum i łatwo do mnie trafić z PKSu. Niedaleko mnie
      jest fajna knajpka gdzie można zjeść obiad do 15zł - możemy się razem wybrać,
      jeśli chcecie to zarezerwuję nam stół.

adres podam na skrzynki

moje gg 7104529
      • 5amazonka Re: 14.10 , dodz. 10 25.09.06, 11:04
        Już się cieszę na spotkanie,myślę,że rezerwacja stołu to dobry pomysł.
        • athropos Re: 14.10 , dodz. 10 25.09.06, 11:06
          Super smile
          Stół warto zarezerwować, chyba zgłodniejemy wink
          • oliffka5 Re: 14.10 , dodz. 10 25.09.06, 15:05
            Ja napewno zgłodnieje, bo u mnie stan p.t. "brak głodu" nie istniejesmile
            Bardzo się cieszę, że coś konkretnego udało się ustalić i poznam Was w końcu :-
            DDD
            • maja71 Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 13:53
              Potwierdzam 14.10. i dziekuję Mamand za wiadomość na skrzynce.
              Mojra,pamiętaj o serniku! smile)
              Przyjadę do Lublina juz w piątek,bo mam trochę kilometrów do przejechania....
              Pozdrawiam,Maja
              • 5amazonka Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 19:22
                Dziewczyny już się cieszę na spotkanie.Przybędę z ciastem.
                • athropos Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 19:44
                  No to mam targać ten sernik, czy nie? wink
                • narendil Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 19:46
                  No to się i tutaj zarejestrowałam smile
                  Raaany, trzymajcie kciuki, żeby udało mi się przyjechać. Strasznie bym chciała.
                  Oliffko i Mojra, jak będziecie jechać? Bo ja nie dostanę samochoda i będę
                  pociągiem przez Wawę jechać... Może uda mi się jakoś do Was dołączyć?
                  Jeśli wszystko się powiedzie, to będę miała podróżniczy tydzień. Będę niczym
                  Maja - podróżniczka. 16 października jadę pod Łódź na konferencję. Będziecie
                  mnie odstresowywać tongue_out

To pisałam ja - mala_ania smile
                  Pozdrawiam
                  • hana.dorota Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 20:45
                    Dziękuję za wiadomość, na pewno przyjadę smile
                    • 5amazonka Re: 14.10 , dodz. 10 26.09.06, 21:20
                      Mojra myślę ,że wystarczy jedno ciasto.
                      Mała Aniu a ty jak trener Jarząbek z Misia Bareji.
                      "To ja trener II klasy Jarząbek........
                      • oliffka5 Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 04:25
                        O to może i ja coś słodkiego przytargam...jak mi wyjdzie, bo marna ze mnie
                        kucharka sad
                        Aniu ja wybieram sie pociągiem, niestety nie jestem zmotoryzowana, możemy się
                        jakoś zgrać i razem wparować do miasta Lublin big_grin
                        No i odstresowanie gwarantowane!
                        • athropos Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 06:07
                          Wprawdzie auto mam, ale chyba wygodniej będzie jechać pociągiem, zresztą sama
                          nie wiem? Chętnie się z Wami, dziewczęta, umówię na wspólne podróżowanie.
                          A sernik zrobię, w końcu będzie nas parę osób, a w pamięci mam króciutki żywot
                          sernika znad Jez. Białego wink Obym tym razem nic nie przypaliła.
                          • narendil Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 08:07
                            athropos napisała:

> > A sernik zrobię, w końcu będzie nas parę osób, a w pamięci mam króciutki żywot
                            > sernika znad Jez. Białego wink Obym tym razem nic nie przypaliła.
                            >
                            A mi się wydaje, że spokojnie możesz go przypalić tongue_out
                  • abi1412 Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 07:44
                    Dziękuję za wiadomość na skrzynce.
                    Potwierdzam udział w spotkaniu.

Pozdrawiam serdecznie ewaluc.
                    • kicorka Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 08:47
                      mniami!, mniami!,ten przypalony sernik mojry...
                      • oliffka5 Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 10:36
                        Przestańcie o tym serniku, bo już się ślinię a to jeszcze tyle czasu.
                        Mojra to machniem się razem w pociąg, może jeszcze ktoś dołaczy...hmmm tylko
                        czy ten sernik dojedzie cały i zdrowy do lublina hihi
                        • kicorka Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 16:53
                          o qrczę ! czuję,że sernik zniknie na trasie ,on jest taki pachnący.......Olffka
                          powstrzymaj się i dajcie troche posmakować.....A tak a propos jadłaś juz Mojry
                          sernik???
                          • athropos Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 17:08
                            Ranyboskie, dziewczyny, podejrzewam, że ten sernik wydaje się taki dobry, bo gdy
                            go jadłyście, byłyście po prostu, zwyczajnie głodne, hehe smile

Wszystko jedno, zweryfikujemy legendę sernikową w Lublinie (mantra o nie
                            przypalonych sernikach bezustanna).
                            • narendil Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 18:13
                              Nie przypominam sobie, żebym była wtedy specjalnie głodna. Taki stan zdarza mi
                              się sporadycznie tongue_out A sernik był naprawdę smaczny, spalenizna dodawała mu tylko
                              uroku. Więc mantrę możesz sobie, Asiu, odpuścić big_grin
                              • oliffka5 Re: 14.10 , dodz. 10 27.09.06, 19:30
                                Kicorka jeszcze nie miałam okazji posmakowac sernika mojry ale marketing na
                                forum taki, że nie może nie być niebem w gębie. No i jak dla mnie to on też się
                                może przypalić smile
                                • kicorka Re: 14.10 , dodz. 10 29.09.06, 08:45
                                  chyba jestem nie w temacie??kim jesteś narendil???z tego co wyczytałam byłaś
                                  nad białym ,ale po tym nicku ciebie nie kojarzę??
                                  • narendil Re: 14.10 , dodz. 10 29.09.06, 08:49
                                    Jaga, toć to ja, Ania, mala_ania smile
                                    • kicorka Re: 14.10 , dodz. 10 29.09.06, 13:34
                                      Aniu !!!Jak się cieszę ,że przyjedziesz !buziaki!
    • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 29.09.06, 17:37
      leśli ktoś jeszcze nie dostał meila z namiarami, niech pisze na gazetowego smile
      • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 29.09.06, 17:56
        dobrze policzyłam ?bedzie nas 9??
    • rozalka19 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 04.10.06, 12:43
      To może i ja tak nieśmiało się dołaczę??chociażby przez ten sernik
      heh.Decupażystka ze mnie początkująca,ale już po pierwszych próbach.Moge prosic
      o jakieś info???Jestem z Lublina,ale mieszkam w wawie a dojazd no problem w
      końcu sa busy...Pozdrawiam
      • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 04.10.06, 16:31
        napisałam na gazetowego wink
        • rozalka19 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 04.10.06, 16:49
          Mamad dzieki za maila już odpisałamsmile
    • athropos Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 16:44
      Kto chce jechać ze mną, palec pod budkę. Oliffka się pisała, nie wiem, jak Mała
      Ania? W tę lub wewtę mogę Cię zabrać smile
      • rozalka19 Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 16:49
        Athropos jak masz miejsce to ja się piszęsmilePozdrówka cieplutkie. Jak jeszcze
        wolne to moge poslużyć za przewodnika. Pozdrawiam
      • narendil Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 18:33
        Asiu, kochana, ja się oczywiście piszę smile. Tylko jak Wam pisałam, mogę być w
        Warszawie w sobotę najwcześniej o 8:30 - tam mam pociąg. Więc jeśli to nie
        będzie za późno, to proszę o miejsce na "do Lublina" i oczywiście "z powrotem" big_grin
        • athropos Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 19:22
          No dobra, to się po prostu umówimy na Dworcu Centralnym o 8:30, zgarniemy Ciebie
          i od razu ruszamy na Lublin. O ile Oliffka potwierdza, to miejsca w Polo się
          skończyły niniejszym, skoro Rozalka też się pisze wink

Ekhm, ekhm, nie cierpię rozmawiać o pieniądzach, ale proponuję zrzutę na paliwo,
          tak?

Mamand, ja jeżdżę szybko, ale z Wawy do Lublina jeszcze nie jechałam. Mam
          nadzieję, że się za bardzo nie spóźnimy, aczkolwiek pewnie w 1.5 h się nie
          wyrobimy wink
          • narendil Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 19:26
            smile)))) To teraz, kochana, licz ile za paliwo smile
            • oliffka5 Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 19:33
              Oczywizda ja potwierdzam!!!
              No i bez jakiś ekhm, kichu,prychu tylko łap sie za kalkulator big_grinDD
              • athropos Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 19:48
                Hehe, łatwo powiedzieć, skąd ja mam to wiedzieć wink Postaram się wystartować z
                pełnym bakiem, świeżo zatankowanym, to Wam powiem, hał macz wink
                • narendil Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 20:28
                  Tylko się ze mnie nie śmiejcie, bo ja z geografii stolicy jestem kiepska, ale
                  może lepiej byłoby ze Wschodniej?
                  • athropos Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 20:42
                    Może i tak, ale ja też jestem kiepska z tej właśnie geografii wink Mieszkam tu
                    krótko, nie wiem, jak tam dojechać, na Centralny zaś owszem wink
                    • rozalka19 Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 05.10.06, 09:04
                      Dziewczyny do Lublina jedzie się ok 2 h, rano może bedzie szybciej.Droga przez
                      Zakręt-Kołbiel-Garwolin-Ryki-Lublin. Także trzeba bedzie kierowac się na
                      Witaraczną i dalej prosto Grochowską...Damy radę. Atrophos,czyli rozumiem,że się
                      zmieszczę?Heh
                      • athropos Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 05.10.06, 09:10
                        Rozalka, pilot się ZAWSZE zmieści smile

W porządku, zatem jesteśmy umówione: 8:30 na Centralnej. W razie czego, pisać na
                        priv. podam nr tel.
                        • rozalka19 Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 05.10.06, 09:46
                          Heh to jeszcze pewnie miejsce z przodu dostanę...Pozdrawiam
          • mamand Re: Uwaga, jadę z Wawy samochodem 04.10.06, 20:17
            nie wiem ile wam zajmie wyjazd z Wawy, bo na "trasę" 1,5 powinno wystarczyć wink

fajnie, że macie pilota smile
            • befil1 a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 06.10.06, 15:22
              • 5amazonka Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 06.10.06, 18:38
                Każdy wiek jest dobry na sympatyczne spotkanie.
              • athropos Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 06.10.06, 20:23
                Przedział? Dla palących.

wtf?
                • maja71 Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 10.10.06, 08:23
                  Mojra,tekst o przedziale niezły!!!cha cha! jasne,że dla palących!!!
                  PS-zostawcie dla mnie kawałek sernika-obojętnie-przypalony,czy też nie!
                  Pozdro,Maja
              • narendil Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 06.10.06, 21:22
                Nie rozumiem...
                • rozalka19 Spotkanie.... 08.10.06, 19:54
                  Koleżanki drogie nie mam cały tydziueń dostępu do netu więc proszę o info o
                  dokładnym miejscu spotkania w wawie na nr telefonusmileAthropos przesłałam do
                  ciebie mailikiem.Pozdrawiam
                  • athropos Re: Spotkanie.... 08.10.06, 21:50
                    Rozalka, mam do Ciebie tel., zdzwonimy sie i wszystko Ci powiem smile
                • befil1 Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 09.10.06, 10:43
                  no bo ja już jestem pani w średnim wieku, a chętnie bym się przyłączyła smile
                  pozdr Beata
                  • athropos Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 09.10.06, 13:30
                    Moja droga, Wieki Średnie mieliśmy już jakiś czas temu i na Twoim miejscu
                    absolutnie bym się nie przejmowała czymś takim, jak metryka, zresztą, sama się
                    przekonasz, że rozrzut wiekowy choć istnieje, nie gra kompletnie żadnej roli smile

PS. Ja mam 30 lat, jeśli to komuś ulży, hehe smile
                    • maja71 Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 10.10.06, 08:25
                      Jakby to powiedziała moja kolezanka-trzydziestkę oblewałam jakiś czas
                      temu....hihihihihihi
                      Pozdro,Maja smile)
                      • anette196 A gdzie samochód porzucić? 10.10.06, 11:22
                        Agatko czy jest gdzie zostawić samochód?
                        A i jeszcze do osób jadących z W-wy doliczcie minimum 0,5 h, w Jastkowie asfalt
                        kładą po raz 1000 i stoi się w koszmarnym korku.
                        A
                        • mamand Re: A gdzie samochód porzucić? 11.10.06, 08:08
                          samochód będzie można wprowadzić na podwórko kamienicy
                    • abi1412 Re: a jaki jest przedział wiekowy tej grupy :P ? 10.10.06, 22:30
                      No rozrzut wiekowy faktycznie jest, jesteś prawie w wieku mojego syna. I jakoś
                      źle się z tym nie czuję.
    • mamand do jadących z wawy 11.10.06, 16:42
      a może ktoś jeszcze jedzie samochodem?
      mam jedną dziewczynę do zabrabia
      • kicorka Re: do jadących z wawy 12.10.06, 14:42
        czy ktos coś pisał o "wieku srednium"? ale sie uśmiałam!!!Befil i
        rozalka ,ciesze sie że dołaczycie do nas.Następne spotkanie w Nałęczowie ,co wy
        na to???
        • rozalka19 Re: do jadących z wawy 12.10.06, 17:03
          Dorwałam dzisiaj internet i od razu zaglądam na forum.Uśmiejecie się ale prawie
          wojna w domu o wyjazd!!!Ale nie ma co nie dam się. A Nałęczów piękne
          miasteczkosmile Do zobaczenia w sobotę.

Ps. Athropos czekam na telefonsmile
          • oliffka5 Re: do jadących z wawy 13.10.06, 04:43
            Rozalka mój mąż tylko łypie okiem, bo dopiero co wróciłam z kilkudniowego
            wyjazdu i znowu sie wybieram smile Muszą to jakoś przetrzymać hihi
            A Nałęczów niezły pomysł! Przydałaby sie mała odnowa psychiczno-fizyczna wink
            • rozalka19 Re: do jadących z wawy 13.10.06, 11:56
              Bitwa już wygrana mam nadzieję,że jeszcze mi się uda odwieść go od zamiaru
              odwiezienia mnie na CentralnysmileCzekam tylko na tel. od Athropos. Trasa do
              Lublina trochę rozkopana,ale damy radę!!!
    • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 15.10.06, 15:41
      Mamand dzięki za serdeczne przyjęcie,fajne są takie spotkania z wymianą
      doświadczeń.
      • abi1412 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 15.10.06, 19:22
        Bardzo dziękuję za sympatyczne spotkanie. Cieszę się, że spotkania na "ścianie
        wschodniej" gromadzą coraz liczniejsze grono.
        • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 15.10.06, 19:34
          no to ja się cieszę, że wy się sieszycie smile))))))
          spotkanie uważam za bardzo udane wink

ps. do odbioru są: a) parasol, b) blaszka po szarlotce
          • narendil Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 15.10.06, 21:16
            Ja też się bardzo cieszę smile))
            Chociaż szczerze mówiąc, to padam na ryjek... Na pociąg zdążyłam dzięki wysiłkom
            Asi i Oktawii (no, poczekałam sobie jeszcze około 30 min, bo raczył się
            spóźnić). Ciśnienie skoczyło. Jak dobrze, że mam niskie big_grin
            Dzisiaj cały dzień w pracy, a jutro skoro świt wyjazd i stres przez 4 dni.
            Kiedy ja się wyśpię???

Dziewczyny, trzymajcie kciuki w środę smile
            • rozalka19 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 15.10.06, 22:12
              Pozdrawiam sympatyczne koleżankismile Dziękuję za miłe przyjęcie bo przecież ja
              nikogo nie znałam a wcale nie dałyście mi tego odczuć.Mam nadzieję,że na
              kolejnym też znajdzie się dla mnie miejsce.Nerwów trochę było przy dojeździe na
              dworzec ale najważniejsze,że Ania zdążyła!!!Pozdrawiam
              • oliffka5 Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 10:12
                Baardzo miło było Was poznać i spędzić czas na wymianie doświadczeń i
                degustacji smakołyków smile Sernik nie była ani na milimetr przereklamowany,
                pychota!
                A od środy trzymamy kciuki z całej siły smile
                Pozdrawiam
                Oliwia
                • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 10:39
                  dobrze,że szczęsliwie dojechałyście.było bardzo sympatycznie,pozdrawiam
                  wszystkie "sabatujące".Do miłego spotkania w Nałęczowie
                  • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 10:42
                    zapomniałaś, że wcześniej będzie w Zamoścu tongue_out

może jakieś warsztaciki świąteczne??
                    • kicorka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 15:41
                      tak,tak,piszę się.A w Zamościu kiedy?
                      • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 18:48
                        a to musimy ustalić
                        kiedy wam pasuje??
                • 5amazonka Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 19:47
                  Agata po blaszkę zgłoszę się osobiście.
                  Aniu od środy nie puszczam kciuków ,powodzenia.
                  Wiesia
                  • mamand Re: spotkanie - Lublin i ściana wschodnia 16.10.06, 21:14
                    no to czekam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka