kicorka 12.01.07, 17:01 W dniach 30IV--3V organizujemy w Nałęczowie spotkanie "decu' "ściany wschodniej" mile widziani są również przyjaciele ściany wschodniej. Prosze o szybką decyzje i zgłoszenia.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5amazonka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 12.01.07, 18:43 Ja oczywiście zgłaszam się.Amazonka-Lipa Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 12.01.07, 18:45 to jest nas cztery ,mojra,mamand,lipa...paluszki w górę... Odpowiedz Link
narendil Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 12.01.07, 19:24 Moja droga, a o mnie zapomniałaś? Odpowiedz Link
vivictoria Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 12.01.07, 18:48 Ściana Wschodnia pozdrawia z wielką sympatią Krajanki i nie tylko!!! Nie będę, ale miło wiedzieć Odpowiedz Link
athropos Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 12.01.07, 22:02 Ja, ja, ja! Jagusia, jak będziesz wiedziała coś więcej, to daj znać, bo muszę to jakoś dzieckowo zorganizować (w sensie, czy można zabrać za dopłatą dziecko + babcię jako babystitting?) mojra Decolada.PL Odpowiedz Link
ka-jo Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 13.01.07, 00:37 A jak ktoś ni w ząb decu, ale bardzo chciałby się nauczyć,to czy może? Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 13.01.07, 09:28 Asiu o szczegółach napiszę ci na pw, ka-jo na wszystko jest czas nawet na nauke decu Podaję listę ,jeżeli kogos pomine to prosze o kontakt.. Mojra, Mała Ania,Lipa, Mamand, Hana-Dorota,Jaga,Grazia.... Odpowiedz Link
oliffka5 Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 13.01.07, 11:13 Jaga a jaki jest ostateczny termin żeby się zdecydować? Kcem strasznie a nie wiem jeszcze czy mogem Oliwia Odpowiedz Link
anette196 I ja proszę na dojezdną 14.01.07, 08:51 Ja też chcę. Baardzo. Oj Kobitki bardzo chętnie się z Wami spotkam. Tylko nie wiem czy ten termin jest możliwy. Spróbuję. A dojezdzać będę i kogoś mogę zabierać na spanie do domu ale szczegóły dogadamy.A Odpowiedz Link
mamand Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 15.01.07, 09:11 to koniecznie daj znać jak będziesz w Lublinie możew razem się wybierzemy ustalić szczegóły Odpowiedz Link
zoswo Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 14.01.07, 14:55 Tak. tak, tak, ja też, i bardzo się cieszę, że w moim ukochanym Nałęczowie... pozdrawiam Was gorąco - Zosia Odpowiedz Link
eldud Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 14.01.07, 15:28 a czy ktoś z okolic Nałęczowa, nie robiący decu (na razie?) może? Na oglądanie, na rozmowy? Ktoś podczytujący Was z zapartym tchem... Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 14.01.07, 15:37 Zosia będzie nam miło !!! eldud oczywiście ,że możesz do nas wpaść ,serdecznie zapraszamy!!!! Odpowiedz Link
zoswo Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 15.01.07, 08:59 Przeczytałam wszystkie posty i teraz wiem, że również chodzi o rezerwację noclegów. Ja będę z pewnością, ale noclegu nie potrzebuję, bo mam tam własny. Czekam na bliższe informacje. W Nałęczowie znam przynajmniej dwie wspaniałe dziewczyny, które będą chciały się spotkać, i też nie porzebują noclegu. Serdecznie pozdrawiam. Zosia Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 15.01.07, 14:12 Zosia , a skąd tak dobrze znasz Nałęczów????? Odpowiedz Link
zoswo Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 16.01.07, 09:43 Bo jestem nałęczowianką od 2 klasy szkoły podstawowej i mam dom na ul.Prusa... więcej szczegółów - może poprzez pocztę forum... W zeszłym roku na forum Kajem dziewczyny ogłaszały spotkanie na wiosnę w Łodzi, ale nie mogłam uczestniczyć. Rzuciłam wtedy - a może Nałęczów, ale na rzuceniu się skończyło. Cieszę się, że ktoś wpadł na ten pomysł i go zrealizował! Będzie mi miło Cię poznać Kicorko. Pozdrawiam - Zosia Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 19.01.07, 18:26 Jeżeli ktoś chce przyjechac przed spotkaniem albo zechce zostać po 3 maja to proszę o taka informację Odpowiedz Link
mamand Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 01.02.07, 12:23 up może ktoś jeszcze jest chętny Odpowiedz Link
athropos Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 05.02.07, 17:54 Jagusiu, okazuje się, że moja mama jednak nie będzie mogła przyjechać, w związku z tym odpada nocleg dla niej i dla mojego dziecka - ktoś chętny może się załapać na ich miejsce mojra Decolada.PL Odpowiedz Link
karolaus Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 10.02.07, 10:29 My zazwyczaj weekend majowy spędzamy wspólnie na Roztoczu (tak z sentymentu), ale mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć do was przynajmniej na jeden dzień. Odpowiedz Link
kicorka Re: DECU-Spotkanie w Nałęczowie 16.04.07, 20:30 Podaję adres ul.Prusa "Pensjonat"proszę o potwierdzenie przyjazdu,,zarezerwowanych jest 12 miejsc noclegowych... Odpowiedz Link