abigeil_sator 28.06.05, 13:15 ledwo ledwo, ale zostałam kontraktowym :-) i na najbliższy rok na pewno mam pracę :-) uff... znowu stał się cud :-D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: hurrrrrra!!! 28.06.05, 23:26 congratulations ... a mozna troche szczegolow ? Odpowiedz Link
graz.ka Re: hurrrrrra!!! 29.06.05, 07:22 Iza zaliczyła pierwszy staż nauczycielski :) Jest teraz tzw. nauczycielem kontraktowym. Odpowiedz Link
rudlis Re: hurrrrrra!!! 29.06.05, 16:22 Gratulacje Izo! A ja dzisiaj oddałam teczkę do kuratorium. Teraz tylko będę czekać na wyznaczenie terminu. Dzisiaj mam dzień odpoczynku!!! Ale za to od jutra zajmę się "tą lepszą odmianą papieru" ;-)Pozdrawiam wszystkich stażystów, kontraktowych, mianowanych, dyplomowanych origamistów!!!! Irena Odpowiedz Link
graz.ka Re: hurrrrrra!!! 29.06.05, 19:54 Ciekawe, jak poszło Małgosi - też dlatego pewnie na warsztat nie przyszła. A papier - jak na moim belferskim forum mi napisano - lepiej składać, niż zapisywać :) I mam Izy książki na całe wakacje :))) Odpowiedz Link
bialakawka Re: hurrrrrra!!! 25.06.06, 21:36 ja również dołączam się do zasłuzonych gratulacji :))) Miłych wakacji!!! Odpowiedz Link
graz.ka Gratulacje dla sonatinki :) 12.07.06, 17:57 Jest nauczycielem dyplomowanym :) Dla komisji ważna była jej działalność wykorzystująca origami w pracy z dziećmi - i prowadzenie koła juniorów pewnie też :) Agnieszko! Niech Ci się papier sam składa - albo lepiej nie, bo nic byś nie miała do roboty - odpoczywaj i miłych wakacji. :) Odpowiedz Link
rudlis Re: Gratulacje dla sonatinki :) 12.07.06, 18:19 Ja również przyłączam się do gratulacji. Dla mnie od dawna byłaś sonatinko dyplomowana :-) Irena Kto następny? Odpowiedz Link
molla7 Re: Gratulacje dla sonatinki :) 12.07.06, 20:53 z mojej strony BIG GRATULEJSZYN!!! Odpowiedz Link
sonatinka Re: Gratulacje dla sonatinki :) 12.07.06, 21:11 Dzięki za wszystkie gratulacje i ciepłe słowa. Teraz spokojnie mogę szykować się do Kecskemetu! Pozdrawiam wszystkich. Jutro zaczynam wakacje! Agusia Odpowiedz Link
graz.ka Już niedługo pewnie się przyda ;> 24.06.07, 22:39 Trzymamy za sonatinkę kciuki! - we środę, 27.czerwca! Odpowiedz Link
sonatinka Re: Już niedługo pewnie się przyda ;> 28.06.07, 21:13 Kciuki trzymane dobrze. Od wczorajszego popołudnia mamy wakacje. Obroniłyśmy z J.G. prace dyplomowe. Studia skończone! Hurrrrrrrrrrrrrrrra!! Udanych wakacji wszystkim forumowiczom życzę. A.G. Odpowiedz Link
sonatinka Re: GRATULACJE!!!! 29.06.07, 13:43 Dzięki za gratulacje. Zabieram 3 książki i 5 kg papieru i znikam na działkę. W planie modele matematyczne i mozaiki. Do zobaczenia za jakiś czas. Odpowiedz Link
graz.ka - i aparat fotograficzny! 29.06.07, 18:12 Bycie najwierniejszym użytkownikiem ff zobowiązuje! Odpowiedz Link