mejbi 22.08.05, 15:38 Ma być w sumie 6 etapów :0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basic1956 Re: Rozbudowa Osiedla Polanka 2 29.08.05, 15:59 Napisz prosze gdzie znajdowały by sie Vi VI? Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Rozbudowa Osiedla Polanka 2 29.08.05, 16:36 Z tego co nam powiedziano z tyłu za III etapem zostanie wybudowany jeszcze IV etap, natomiast V i VI będą budowane obok, tj. bliżej torów, na terenie Agromy. Możesz się upewnić w Atanerze. Odpowiedz Link Zgłoś
basic1956 Re: Rozbudowa Osiedla Polanka 2 01.09.05, 07:40 dzieki za informacje - ja utożsamiałem etap IV z tym, o czym ty piszecie jako V i VI (tak rozumiąłem plany graf. Atanera).O tym, że mają budować IV et. tj. cyt.: "z tyłu za Etapem III" nie wiedziałem. Czy nie oznacza to jednak, że budować się bedzie pod samą fabryką? mejbi napisała: > Z tego co nam powiedziano z tyłu za III etapem zostanie wybudowany jeszcze IV > etap, natomiast V i VI będą budowane obok, tj. bliżej torów, na terenie Agromy. > > Możesz się upewnić w Atanerze. Odpowiedz Link Zgłoś
drunner Re: Rozbudowa Osiedla Polanka 2 01.09.05, 07:32 IV etap ma byc naprzeciwko budynkow F i D2 z etapu III, V naprzeciwko budynku E az do linii tramwajowej a VI pomiedzy etapem IV a linia tramwajowa. Odpowiedz Link Zgłoś