Gość: aparat_cyfrowy IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 08.06.05, 14:18 Gdyby nim był to rzekłby choć słowo o swej tajemnicy. Forum aż pieni sie od domysłów, a maciej jak kobitka, panienka, małolata ... Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredny_pogromca Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? 08.06.05, 14:21 No nie wiem, nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf102 Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? 08.06.05, 15:12 Wydaje mi się, że nie jest. Jest on raczej aparatem_cyfrowym lub transwestytą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat_cyfrowy Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 08.06.05, 15:33 Chrzanisz geograf102. Kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć, że aparatów cyfrowych (jeszcze) a transwestytów (wcale) pod tą szerokością geograficzną nie ma. To jak ? Z tą tajemniczą inwestycją to prawda czy lipna ściema ? Miej człowieku j..a ! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf102 Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? 08.06.05, 17:07 Przepraszam, jaka inwestycja, jakie jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat_cyfrowy Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 09.06.05, 13:07 Pardon ! To wciąż do macieja o "jego" tajemniczej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Czy maciej jest mężczyzną ??? IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 09.06.05, 22:41 Cholera co tutaj sie dzieje. W Wawie jacys homo chca manifestowac, mnie tutaj chca sprawdzac. Kurna mam instrument, ale stroic jego nie dam, a w dodatku facetowi! Odpowiedz Link Zgłoś