seka18 25.04.08, 20:14 witam, jakiego możecie polecić mi dobrego neurologa dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora23 Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 13.05.08, 12:50 Polecam dr Kalenik. Bardzo miła i fachowa. Przyjmuje w Intermedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi5 Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 30.05.08, 21:17 Ja też polecam dr Kalenik. My byliśmy prywatnie na ul. Kruczej. Nazywa się to chyba "gabinetami profesorów". O tym, że jest dobrym specjalistą słyszałam od kilku osób, w tym lekarzy którym ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 06.06.08, 09:25 byłam u Kalenik wczoraj. nie mam porównania z innymi neurologami, ale myślę, że jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
filipkafilipa Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 16.06.08, 10:01 dziewzcyny, podajcie nr tel. na kruczą, koszt wizyty i terminy jakie są do niej - w intermedzie dopiero na lipiec :(( a nam pilnie trzeba z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
vivall Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 19.06.08, 17:14 ja też bym prosiła nr telefonu do niej Odpowiedz Link Zgłoś
maja1101 Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 05.07.08, 12:53 A ja polecam dr Woźnicę. Bywa "dziwna" i mało przyjemna dla rodziców, ale trzeba jej wybaczyć , fachowcem jest znakomitym. My jeździmy do niej do DSK ale wiem że przyjmuje i prywatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naleczowianki Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 07.09.08, 13:52 witam, ja polecam dr demidziuk. Pracuje ona na kraśnickich, ale prywatnie przyjmuje w domu, w nałęczowie. Sama byłam jej pacjentką przez ładnych kilka lat jako dziecko. Wyleczyła mnie! Za co będę jej do końca życia wdzięczna. Teraz sama chodzę do niej ze swoim synkiem. Jest na pewno po 60, ale tyle co ma energii to tylko pozazdrościć :) Jest niesamowitym fachowcem o czym mogą zaświadczyć również moi znajomi, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filipkafilipa Re: neurolog dzieciecy poszukiwany 16.09.08, 21:13 polecam również dr demidziuk - kompetentna Pani, na NFZ przyjmuje w por. na staszica Odpowiedz Link Zgłoś