ninaornella 09.01.08, 10:19 Witam,czy ktoś wie gdzie można kupić dziecięcy magnetofon Karaoke we Wrocławiu? Bardzo bym chciała kupic córeczce na urodziny a nie wiem gdzie szukać oprócz Allegro. Dziekuję za wszelkie informacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaornella Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 09.01.08, 13:42 czy nikt nie wie gdzie mozna kupić? Bo urodziny za tydzień:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 10.01.08, 11:41 Ostatni raz podbijam w nadzieji,że ktos mi cos podpowie;-)Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 10.01.08, 12:12 mam do sprzedania bardzo podobny tez barbie ale ciut inny (z karaoke i nagrywaniem) + 7 kaset z bajkami typu Królowa Śniegu, Kubuś Puchatek... magnetofon w stanie idealnym uzywany moze z 8 razy jesli jesteś zainteresowana napisz zrobię zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 10.01.08, 12:13 mamy dokładnie taki www.kralovstvi-deti.cz/hracky/barbie-magnetofon---sign-along/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 10.01.08, 15:19 Na kasety widziałam w makro, a na płyty CD powinni mieć w Media Markt, zadzwoń, to sprawdzą Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 10.01.08, 17:38 Dziekuję bardzo za informacje:-)Byłam w Media markt i mają tam magnetofony,to dla innych rodziców którzy będą poszukiwać w przyszłości:-)maja trzy rozdzaje:Clatronic 59,Elta 59 zł,i radiomagnetofon + radio i oczywiście karaoke z Elta za 89 zł.Poza tym znalazłam jeszcze w Realu magnetofon za 29 zł z Happy People i mają też odtwarzacz CD dziecięcy za bodajże 79 zł.Jeszcze nie kupiłąm bo musze poszukać dokładniej.Dziekuję i pozdrawiam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Magnetofon Karaoke dla dziecka gdzie Wrocław? 11.01.08, 11:09 Widziałam kiedys cuś takiego w sklepiku pod przejściem na 1 Maja. Z tym że to z rok temu było, ale sklep choć mały to dość dobrze zaopatrzony i ceny konkurencyjne , może zadzwoń tam I w Selgrosie też kiedyś widziałam Odpowiedz Link Zgłoś