Dodaj do ulubionych

Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych tresci

18.09.08, 09:23
klientom portalu? Na aqua kolejny watek dotyczacy Zydow osiagnal
pokazna liczbe postow, wiekszosc, jak zwykle, brutalnie
antysemickich, daloby sie powiedzec,wrecz nazistowskich w tonie,ale
to ja, ktory z tym smieciem i swinstwem walcze,dostaje taki tekscik.
Ladnie,ladnie,moderacjo.;(((

Znowu rozrabiasz? Rozwiąż test, żeby opublikować post na forum

Na forum nie wypada:
kłamać
pisać trzynastozgłoskowcem
atakować rozmówców

Kopernik był:
astronomem
kobietą
piekarzem

Dyskutując warto pamiętać:
włączeniu komputera
lekceważeniu zaczepek
o umyciu zębów

Pisanie WIELKIMI literami:
jest denerwujące
zużywa dużo atramentu
powoduje szczękościsk
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 09:29
      Trzeba w białych rękawiczkach, nie tak wprost z widłami. :-)
      • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 09:40
        Z antysemityzmem w bialych rekawiczkach? To nie Okragly Stol, Giwi. Z
        antysemityzmem trzeba miotaczami ognia.
        • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 18.09.08, 09:46
          Odchudziliscie (moze ty?) watek o ponad 50 postow na forum,gdzie,jak
          mi kiedys pisala siwa, nie ma cenzury. Niedobrze. Jesli juz ciac, to
          ciac indywidualnie [...] za lamanie prawa czy czegos tam, a nie
          udawac,ze sie nic nie stalo, a nawet wrecz tych postow nie bylo.
          • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 18.09.08, 10:04
            Napisz na forum@agora.pl i podaj link do wątku.
            Nie jestem aesem na FA, nie tnę tam.
            • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 18.09.08, 10:09
              Ok, Giwi. Zwracam honor (mam nadzieje,ze nie urazilem).
            • sz0k Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 00:01
              giwi napisała:

> Nie jestem aesem na FA, nie tnę tam.

A kto jest? Może nam zdradzisz tą słodką tajemnicę o "aesie, którego nie ma"?
              Albo wasz podlizuszek55 zabierze teraz tutaj głos?
              • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 00:52
                Pytasz, jakbys był pierwszy raz na forum. Juz dziesiątki razy było mówione, ze tam aesa nie ma. Kasuje administracja zawodowa i dyzurni ze zgłoszeń koszem i mailowo.
                • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 01:21
                  giwi napisała:

> Pytasz, jakbys był pierwszy raz na forum. Juz dziesiątki razy było mówione, ze
                  > tam aesa nie ma. Kasuje administracja zawodowa i dyzurni ze zgłoszeń koszem i m
                  > ailowo.

teraz to sie juz pogubilem- aquanet mial byc forum bez cenzury, czy forum bez
                  moderatora ( o ile pamietam, to forum bez cenzury)?
                  • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 01:35
                    Bez moderatora. Na całym forum jest ten sam regulamin.
                    Cenzury nie ma nigdzie. Posty są kasowane po napisaniu.
                    • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 14:47
                      giwi napisała:

> Bez moderatora. Na całym forum jest ten sam regulamin.
                      > Cenzury nie ma nigdzie. Posty są kasowane po napisaniu.

Mam wrazenie Giwi, ze nieco zawezasz pojecie cenzury, sprowadzajac ja jedynie do
                      prewencji, a wszelkie inne objawy tego haniebnego procederu usilujesz zamiesc
                      pod dywan, zastepujac je enigmatycznym
                      regulaminem. Bardzo nieladnie.
                      • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 15:19
                        Proponuję zapoznać się z regulaminem, zakładając konto każdy zobowiazuje się go przestrzegać. Netykieta jest jego częścią.
                        I niech to starczy za cały komentarz.
                        O dywanach możemy sobie porozmawiać w sklepie w wykładzinami. :-)
                        • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 15:34
                          giwi napisała:

> Proponuję zapoznać się z regulaminem, zakładając konto każdy zobowiazuje się go
                          > przestrzegać. Netykieta jest jego częścią.
                          > I niech to starczy za cały komentarz.

sorry, ale to zaden komentarz do mojego twierdzenia (GW stosuje nachalna
                          cenzure, nazywajac ja wymiennie "regulaminem" lub "netykieta".

> O dywanach możemy sobie porozmawiać w sklepie w wykładzinami. :-)

bez regulaminu i netykiety?
                          • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 16:10
                            Punkt 7 regulaminu

AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Użytkownik zamieszczając wpis na stronie Forum Gazeta.pl przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez AGORĘ zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień pkt. 4, 5 i 6 regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze zamieszczonego wpisu.

Całość w stosownym linku, który jako stary użytkownik, znajdziesz bez problemu.
                            Jeśli Ci regulamin nie odpowiada, zawsze możesz kupić sobie miejsce na serwerze gdzies w sieci i założyć całkiem swobodne forum. Zakładam, że jesteś człowiekiem zamożnym i stac Cie bedzie na pokrywanie kosztów ewentualnych procesów i płacenia odszkodowań.
                            • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 18:47
                              [b][color=green][size=30]
                              Giwi, przeciez to nie na temat
                              [/size][/color][/b]
                              • snajper55 Re: Ciekawi mnie, kto decyduPS 19.09.08, 23:52
                                institoris1 napisał:

> [b][color=green][size=30]
                                > Giwi, przeciez to nie na temat
                                > [/size][/color][/b]

Tutaj to (jeszcze) nie działa. ;)

S.
    • snajper55 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 09:52
      Wdajesz się w rozmowy z tymi co łamią netykietę. Gdy ich posty są wywalane -
      Twoje też lecą. W ten sposób zdobywasz punkty i w końcu dostajesz teścik do
      rozwiązania. Rada jest jedna - na posty łamiące netykietę nie odpowiadaj tylko
      klikaj w kosz.

S.
      • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 09:55
        To jakas kompletna bzdura. Klikanie w kosz rzadko przynosi pozadane
        efekty; ty,jako bywalec aqua,wiesz o tym najlepiej. Najlepiej uczy
        sie sukinsynow tnac ich qrewskie posty, a nie odpowiedzi na ich
        nazitresci.
        • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 10:12
          Nieprawda, posty antysemickie wylatują. Problem w tym, o której klikacie w kosz. Jeśli w okolicach północy albo bladym świtem, to bezskutecznie. Noc jest do spania. Zawsze można wysłać maila z linkiem i czekać na usunięcie następnego dnia. Oczywiście muszą kliknąć co najmniej dwie osoby, ale to na pewno wiesz.

Pyskówkami nic nie zwojujesz, tylko powiększasz zamieszania. W dodatku z masy chłamu trudniej jest wyłowić posty do skasowania. Mało tego, ochrzaniając swoich adwersarzy, tylko ich nakręcasz. I byle jaki nieduży wątek, który z braku zainteresowania szybko by spadł na dół, zamienia się w tasiemiec o kilkudziesieciu postach.
          • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 10:15
            Ja wrecz namawiam tych,co podkrecaja,do zaprzestania. Dyskutuje tylko
            z tymi, o ktorych mysle,ze sie jeszcze daja zreformowac.;))Reszte mam
            zapisanych jako nieprzyjaciol i na oczy nie widze.;)
            • sz0k [...] 18.09.08, 23:54
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • siwa Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 10:05
      Na Aquanecie o treściach decydują ci, którzy sobie zadają wysiłek, żeby na to
      forum dotrzeć i którym chce się brać udział w zapasach w kisielu. Kto mieczem
      wojuje itd.
      Słowa kluczowe: Wolność słowa, wstrętna administracja, moderatorzy to zło.
      • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 10:07
        Wolnosc slowa - prosze bardzo, a nie twierdzic,ze cenzury nie ma,
        wpadac jak zlodziej, krasc posty i usmiechac sie, jakby sie nic nie
        stalo. Albo/albo jak pisal ten,jak mu tam bylo na nazwisko.;)
        • giwi Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 11:01
          Skarbie, zdecyduj się wreszcie, czy mają kraść czy nie kraść, bo jeden post przeczy drugiemu. :-)
          • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 11:11
            Jaki post przeczy jakiemu? Nie maja krasc,bo kradziez jest
            niemoralna. Maja scinac,zeby nakreslac granice dozwolonego. Czy to
            tak trudno zrozumiec, skarbie?;)
        • jenisiej Søren Kierkegaard, słynny uwodziciel 19.09.08, 23:38
          pozarski napisał:

> Albo/albo jak pisal ten,jak mu tam bylo na nazwisko.;)

Lubił młode kobiety. Pan też lubisz dziewczęta 10 lat młodsze od Pana? W wolnych chwilach uprawiał chrześcijańską filozofię podobno. Pan też może chrześcijanin?

;-)
          • pozarski Re: Søren Kierkegaard, słynny uwodziciel 23.09.08, 11:06
            10 lat mlodsze, panie filazof,to juz u mnie zadne dziewczynki. Raczej
            babcie.;))
    • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 15:40
      w rzeczy samej, sytuacja jest nader denerwujaca. Usunieto przykladowo moj wpis w
      ktorym okreslilem Cie jako kretyna w odpowiedzi na bezczelny i chamski,
      personalny atak w moim kierunku.
      Oswiadczam, ze nie zycze sobie, by usuwane byly jakiekolwiek posty dotyczace
      mojej osoby, nawet jesli ich autorem jest pozerski.
      • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 18:51
        Chamski? Nazwalem cie kabotynem. To jest chamskie? Po prostu nim
        jestes.
        • pro100 jak już sie pozerski z insistorim poznali 18.09.08, 18:57
          i wymienili wizytówki (kretyn - kabotyn), to może coś do meritum?
          • institoris1 Re: jak już sie pozerski z insistorim poznali 18.09.08, 19:17
            pro100 napisał:

> i wymienili wizytówki (kretyn - kabotyn), to może coś do meritum?

a co mam niby zrobic, codziennie zamieszczac tu oswiadczenie, ze jestem
            przeciwko jakielkolwiek cenzurze, nawet jesli dotyczy ona (cenzura) idiotycznych
            wystepow pozerskiego?
            • pro100 Re: jak już sie pozerski z insistorim poznali 18.09.08, 22:40
              institoris1 napisał:

> a co mam niby zrobic, codziennie zamieszczac tu oswiadczenie, ze jestem
              > przeciwko jakielkolwiek cenzurze, nawet jesli dotyczy ona (cenzura) idiotycznyc
              > h
              > wystepow pozerskiego?

pozerski chiba nie z cenzurą. raczej dana and her ansambl kli-kaczek. durnoty przyznały sie, że klikają, nie czytają. funkcja głowy sie im na noszeniu perugi kończy.
              • institoris1 Re: jak już sie pozerski z insistorim poznali 19.09.08, 14:52
                pro100 napisał:

> pozerski chiba nie z cenzurą. raczej dana and her ansambl kli-kaczek. durnoty p
                > rzyznały sie, że klikają, nie czytają. funkcja głowy sie im na noszeniu perugi
                > kończy.

wyglada na to, ze pozerski nie zalicza sie do skazanego na degeneracje gatunku
                koszoklikaczy (trza mu sprawiedliwie oddac).
        • institoris1 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:15
          pozarski napisał:

> Chamski? Nazwalem cie kabotynem. To jest chamskie? Po prostu nim
          > jestes.

byc moze jestem, Twoje oceny mojej osoby sa mi calkowicie obojetne.

Zacytowales w pierwszym poscie ankiete, jaka Ci Gw podeslalo, stoi tam min.
          "Na forum nie wypada:
          kłamać
          pisać trzynastozgłoskowcem
          atakować rozmówców"

a co Ty robisz pozerski?
          Klamiesz, bo nie nazwales mnie kabotynem, tylko polaczkiem i to tylko dlatego,
          ze pozwolilem sobie wyrazic moje watpliwosci co do rzetelnosci niejakiego Grosa
          Tomasza, jako historyka, co niestety nalezy uznac za personalny atak na moja osobe.
          Trzynastozgloskowcem sie nie przejmuj, gdyby zrobic ankiete na ulicy, to pewnie
          z polowa nie mialaby pojecia o co biega.

• ariadna-enta Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 18:59
      też sobie teścik rozwiązałam.))
      • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:01
        Wyszlo ci,ze Kopernik byl Zydowka z Nalewek? Bo mnie tak wyszlo. Nie
        wiem,co z ta Gazeta sie dzieje.;)
        • ariadna-enta Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:32
          nic sie nie dzieje z gazetą
          założę się,że ktos z tej antysemickej bandy poleciał na skargę,że na
          ich nazistowskie teksty ktos w ogole reagował
          trzymać gębę na kłódke bo prawda nas wyzwoli.
          • sz0k [...] 18.09.08, 23:58
      • pro100 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:12
        ariadna-enta napisała:

> też sobie teścik rozwiązałam.))

a Ciebie to słusznie. za te klikanie. a potem pozarskiemu sie wszystko siepie i lata do lekarzy od sklerozy.
        • ariadna-enta Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:29
          prosty zejdz ze mnie bo się zrobię nieprzyjemna

• pro100 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 22:43
            ariadna-enta napisała:

> prosty zejdz ze mnie bo się zrobię nieprzyjemna
            >
            klikaj, klikaj krasnoludku. btw możesz pokazać gdzie byłaś przyjemna?
            • ariadna-enta [...] 18.09.08, 23:30
          • pro100 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 19.09.08, 19:42
            ariadna-enta napisała:

> prosty zejdz ze mnie bo się zrobię nieprzyjemna
            >
            nawet w głowie mi nie postało bym miał kiedykolwiek wejść na wielce szanowną, wielmożną i dostojną panią ariadne i ente w dodatku.
    • spitt Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 18.09.08, 19:33

Get a life , bozo ,...
      ====================================================================
      ale to ja, ktory z tym smieciem i swinstwem walcze ,...
    • hiperrealizm Przestań fikać bo 18.09.08, 21:01
      dostaniesz wieczystego bana.
    • siwa Serdecznie proszę 19.09.08, 08:38
      Żeby Państwo nie przenosili retoryki Aquanetu na inne fora.
      • institoris1 Re: Serdecznie proszę 19.09.08, 14:48
        siwa napisała:

> Żeby Państwo nie przenosili retoryki Aquanetu na inne fora.

rozumiem, ze nie dotyczy to forum moderacja?

• giwi Re: Serdecznie proszę 19.09.08, 15:10
          Dotyczy, tu tez nie nalezy robić chlewu.
          • institoris1 podpowiadam 19.09.08, 15:30
            W politpoprawnym swiecie wersja "Niemcy mordowali Zydow" jest niepoprawna.
            Poprawna jest taka:"Nazisci mordowali Zydow"
            Skoro wiec siwa pisze, ze: "Żeby Państwo nie przenosili retoryki Aquanetu na
            inne fora", to latwo zauwazyc, ze mamy tu do czynienia z negatywna opinia
            odnoszaca sie do calej spolecznosci (w tym wypadku do uczestnikow Aquanetu).
            Czy oczekujecie ode mnie, zebym udowodnil, ze nazista nie jestem?

giwi napisała:

> Dotyczy, tu tez nie nalezy robić chlewu.
            • siwa Re: podpowiadam 22.09.08, 11:33
              institoris1 napisał:
              > Skoro wiec siwa pisze, ze: "Żeby Państwo nie przenosili retoryki Aquanetu na
              > inne fora", to latwo zauwazyc, ze mamy tu do czynienia z negatywna opinia
              > odnoszaca sie do calej spolecznosci (w tym wypadku do uczestnikow Aquanetu).

Nie wiem, czy negatywna
              • institoris1 rece opadajom 22.09.08, 15:30
                siwa napisała:

> Nie wiem, czy negatywna
                • giwi Re: rece opadajom 23.09.08, 14:56
                  > zlikwidujcie na Aquanecie kosze
                  Maile też? :-) Nie tylko koszami się zgłasza. Usunięcie z jednego forum nie jest możliwe technicznie. Usunąć można tylko razem z forum. :-)
                  • jureek Re: rece opadajom 23.09.08, 17:15
                    giwi napisała:

> > zlikwidujcie na Aquanecie kosze
                    > Maile też? :-) Nie tylko koszami się zgłasza. Usunięcie z jednego forum nie jes
                    > t możliwe technicznie. Usunąć można tylko razem z forum. :-)

Tak dobrze znasz się na technice? Nie wydaje mi się, żeby usunięcie koszy na
                    jednym forum, a zostawienie na innych forach było takie trudne technicznie,
                    skoro takie cuda są możliwe, że na jednym forum można wklejać obrazki i
                    animacje, a na innym nie można.
                    Jura
                    • giwi Re: rece opadajom 24.09.08, 15:11
                      To forum praktycznie nie istnieje, nie ma go nawet w katalogu. Znaczy - nie jest ważne dla portalu. Po co wobec tego poświęcac mu czas, który można wykorzystać z pożytkiem dla większego ogółu forumowiczów? Techno nie zajmuje się przypadkami ważnymi dla 3 pseudoużytkowników na krzyż. Poza tym już pisałam Ci wyżej, są też maile. Chcesz zabronić ludziom pisać a administracji odbierać listy? To jest krwawa cenzura, zamordyzm i faszyzm. Resztę określeń znajdziesz w słowniku wyrazów bliskoznacznych. :-)
                      Na temat likwidacji koszów już kiedyś mówił Tebe, że nie ma takiej możliwości. Znów zapomniałeś. :-)
                      A jeśli chodzi o animacje...
                      Podejrzewam i pewnie się nie mylę, że niektóre użytecznosci (od strony administracji) są robione opcjonalnie a niektóre nie.
      • hiperrealizm Re: Serdecznie proszę 19.09.08, 19:32
        siwa napisała:

==========
        Co masz na mysli?
        Czy mogła byś się wypowiadać precyzyjniej?
        • Gość: giwi Re: Serdecznie proszę IP: *.acn.waw.pl 19.09.08, 19:52
          W czym problem? Sens jest oczywisty, wszyscy zrozumieli.
      • brumbak Re: Serdecznie proszę 20.09.08, 09:49
        siwa napisała:

>
        .....
        przyganiał kocioł garnkowi :(((((

wyborcza.pl/1,87648,5702592,Wspoltworca_Kiepskich_wyemigrowal_z_Polski.html
    • perla 2 raz siwą przetrzymałem 19.09.08, 20:16
      jakiś idiota admin kasuje na raz po kilkadziesiąt postów to każdy na
      bana załapać może się.
      Oczywoście nie poddałem się terrorowi i tego prymitywnego "testu"
      nie rozwiązałem. Poczekałem aż mnie odbanują.
      Siwa to najgorsza adminka w histrii tego portalu. Arogancka i
      chamska, do tego z inteligencją coś u niej nie bardzo.
      Jeżeli właściciele portalu wiedzą to, to znaczy, że nieszanują
      czytelników swych, bo inaczej nigdy by siwej nie zatrudnili właśnie.
      • giwi Re: 2 raz siwą przetrzymałem 19.09.08, 20:41
        Arogancka, bo cię zabanowała? Trzeba tak pisać, żeby postów nie tracić.
        Do reszty twojego postu nie odniosę się. Jak ci brak argumentów rzeczowych (a na ogół ci brak) to wyskakujesz z inwektywami. To jest u ciebie norma. Zaden z ciebie partner do rozmowy.
        • vicky17 Re: 2 raz siwą przetrzymałem 19.09.08, 23:03
          giwi napisała:

> Arogancka, bo cię zabanowała? Trzeba tak pisać, żeby postów nie tracić.
          > Do reszty twojego postu nie odniosę się. Jak ci brak argumentów rzeczowych (a n
          > a ogół ci brak) to wyskakujesz z inwektywami. To jest u ciebie norma. Zaden z c
          > iebie partner do rozmowy.

:)) dobrze,ze twoja kolezanka od czulenta inwektyw nie uzywa. chyba giwi masz
          problemy z jezykiem polskim skoro uciekasz sie do tak dziecinnej tyrady na temat
          tzw. kultury wypowiedzi. chetnie posluze przykladami tej innej kultury
          argumantacyjnej,ktora jak widac niczego nie lamie bo jest wzieta zywcem z
          salonow,gdzie wy dziewczeta siedzicie.
          aqua faktycznie jest smietnikiem ktory sami stworzyliscie wywalajac stamtad
          kazdego kto wam sie nie klania. zreszta wycinacie kazdego niewygodnego z tego
          samego powodu a netykieta to cos tak surrealistycznego jak wasze nicki.
          • dana33 Re: 2 raz siwą przetrzymałem 19.09.08, 23:07
            ja nie jestem kolezanka od czulenta, tylko jestem kolezanka od
            czulentu..... jest roznica, nawet duza. tylko ty nie widzisz, bo ani
            czulenta ani czulentu nie gotowalas i nie jadlas....
            mozesz odstac od tego jadla, ktorego nie jestes godna wogole,
            rochellino bezczulentowa??????
        • perla giwi, nie musisz lojalek pisać 21.09.08, 11:37
          siwa cię nie wyrzuci, spoko. Przecież ma w tobie darmowego jelenia
          od brudnej roboty właśnie.
      • siwa Re: 2 raz siwą przetrzymałem 22.09.08, 09:27
        perla napisał:

> Oczywoście nie poddałem się terrorowi i tego prymitywnego "testu"
        > nie rozwiązałem. Poczekałem aż mnie odbanują.

Podoba mi się Twój tok rozumowania. Przetestowanym ban szybciej mija.

> Siwa to najgorsza adminka w histrii tego portalu.
        /.../
        > do tego z inteligencją coś u niej nie bardzo.

Bardzo, bardzo ;)
        • perla teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 10:33
          skoro tak swą inteligencję zachwalasz.
          Ponieważ wprowadziłaś na portal esesmańskie metody rodem z Auszwic,
          zamordyzm, i obercenzurę i w ogóle, to test dla Ciebie jest:

1. Narodową potrawą Polaków jest:
          A) bigos
          B) spaghetti

2. Stolicą Polski jest:
          A) Tokio
          B) Warszawa

3. Admin społeczny to:
          A) jeleń harujący za darmo
          B) kapuś pospolity właśnie.
          • giwi Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 11:14
            Cha cha cha. Jest tutaj link do postu jednego z forumowicżów, który porównuje Tebego z gestapowcem. Coś u Was, kolego, z pamięcią nie tego... wybiórcza cósik. :-D
            Nie porównuj działalności Siwej z faktami o którym masz zerową wiedzę, bo się narażasz na śmiech.
            • perla Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 11:41
              giwi napisała:

> Nie porównuj działalności Siwej z faktami o którym masz zerową
              wiedzę, bo się n
              > arażasz na śmiech.

fakty giwi takie są, że z wątku o 100 postach zostaje 10
              niemerytorycznych, a 90 merytorycznych jednym ruchem w niebyt idzie.
              A w ogóle giwi, dobrze, że jesteś bo chciałem z Tobą pogadać. Otóż
              giwi, ile to lat już aesem jesteś? 5? 6? Ile to postów musiałaś
              przeczytać? Ile czasu na czytaniu spędzić? Ile postów wycięłaś?
              giwi, zastanów się. Warto? No powiedz giwi, czy warto wysługiwać
              innym się. Tracić ogrom czasu na to. Tyle książek nie przeczytanych,
              tyle filmów nie obejrzanych. Dzieci zaniedbane, mąż "w delegacji".
              To realny efekt Twego aesowania jest.
              Kręci to Cię jeszcze?
              Ty giwi jesteś przykładem na to, iż w każdym systemie znajdą się
              ludzie gotowi cenzurować innych.
              Ale jeszcze wysztko możesz zmienić. Ciepnij to aesowanie w diabły.
              Przeproś za ogrom zła jakie uczyniłaś, wyraż skruchę, i bądź z nami
              przeciw nim a nie z nimi przeciw nam właśnie.
              • snajper55 Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 11:47
                perla napisał:

> fakty giwi takie są, że z wątku o 100 postach zostaje 10
                > niemerytorycznych, a 90 merytorycznych jednym ruchem w niebyt idzie.

To nie jest fakt, tylko fałsz. Nie da się usunąć 90 postów z wątku jednym
                ruchem. Trzeba co najmniej 91 ruchów.

> A w ogóle giwi, dobrze, że jesteś bo chciałem z Tobą pogadać. Otóż
                > giwi, ile to lat już aesem jesteś? 5? 6? Ile to postów musiałaś
                > przeczytać? Ile czasu na czytaniu spędzić? Ile postów wycięłaś?
                > giwi, zastanów się. Warto? No powiedz giwi, czy warto wysługiwać
                > innym się. Tracić ogrom czasu na to. Tyle książek nie przeczytanych,
                > tyle filmów nie obejrzanych. Dzieci zaniedbane, mąż "w delegacji".
                > To realny efekt Twego aesowania jest.

A Ty perla, ile to lat już na forach piszesz? 5? 6? Ile to postów musiałeś
                przeczytać? Ile czasu na czytaniu spędzić? Ile postów napisałeś? perla, zastanów
                się. Warto? No powiedz perla, czy warto tracić ogrom czasu na to. Tyle książek
                nie przeczytanych, tyle filmów nie obejrzanych. Dzieci zaniedbane, żona z
                "przyjacielem". To realny efekt Twego forumowania jest właśnie.

S.
                • perla Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 12:01
                  snajper55 napisał:

> To nie jest fakt, tylko fałsz. Nie da się usunąć 90 postów z wątku
                  jednym
                  > ruchem. Trzeba co najmniej 91 ruchów.

ja tam nie wiem ile wam ruchów potrzeba, ale ważne, że orgazm....
                  upsss... efekt osiągacie.

> A Ty perla, ile to lat już na forach piszesz? 5? 6? Ile to postów
                  musiałeś
                  > przeczytać? Ile czasu na czytaniu spędzić? Ile postów napisałeś?
                  perla, zastanó
                  > w
                  > się. Warto? No powiedz perla, czy warto tracić ogrom czasu na to.
                  Tyle książek
                  > nie przeczytanych, tyle filmów nie obejrzanych. Dzieci zaniedbane,
                  żona z
                  > "przyjacielem". To realny efekt Twego forumowania jest właśnie.

no tak, ale jakby do tego aesowanie dorzucić to już zupełne szambo
                  by było właśnie.
                • bartoszcze Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 21:46
                  najper55 napisał:

> To nie jest fakt, tylko fałsz. Nie da się usunąć 90 postów z wątku jednym
                  > ruchem. Trzeba co najmniej 91 ruchów.

To jest fałsz. Nie wiem, jak tam bieżące instrumetarium aesów, ale na prywatnych
                  w niektórych przypadkach wystarczą i 3 ruchy (a zdziwiłbym się, gdyby jedno
                  cenne narzędzie aesom zabrano). Więc na pewno nie "co najmniej 91".
                  • snajper55 Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 23:32
                    bartoszcze napisał:

> To jest fałsz. Nie wiem, jak tam bieżące instrumetarium aesów, ale na
                    > prywatnych w niektórych przypadkach wystarczą i 3 ruchy (a zdziwiłbym
                    > się, gdyby jedno cenne narzędzie aesom zabrano). Więc na pewno nie "co
                    najmniej 91".

Zgadza się. To też fałsz. Rzadko używam opcji Operacja na całej gałęzi i
                    przypomniałem sobie o niej po wysłaniu postu.

Ale i tak jednym ruchem się nie da. :)

S.
          • siwa Re: teraz to ja Ciebie siwa przetestuję 22.09.08, 11:26
            4. Masaj ;)

Pozdrawiam ;)
    • wanilinowa ciekawe również 20.09.08, 13:13
      kto umieszcza takie treści:
      wyborcza.pl/1,87648,5702592,Wspoltworca_Kiepskich_wyemigrowal_z_Polski.html

i to nie w ciemnej alejce dzikiego forum ale na głównej stronie portalu
      • giwi Re: ciekawe również 20.09.08, 14:04
        A co to ma wspólnego z moderacją? Jak Ci się nie podoba, to na dole strony jest link do zgłaszania uwag, tam napisz.
        • wanilinowa Re: ciekawe również 20.09.08, 14:10
          giwi odpocznij od tego komputera w końcu. Twoje poszczekiwania zwykle nie wnoszą
          zbyt wiele do tematu ale odpowiadam:
          to nie ma nic wspólnego z moderacją, dlatego nie zakładam oddzielnego wątku.
          chciałam pokazać pozarskiemu analogiczny przykład, dlatego wpisałam się w jego
          wątku, czy ta odpowiedź satysfakcjonuje szanownego Cerbera?
          • vicky17 Re: ciekawe również 20.09.08, 16:15
            wanilinowa napisała:

> giwi odpocznij od tego komputera w końcu. Twoje poszczekiwania zwykle nie wnosz
            > ą
            > zbyt wiele do tematu ale odpowiadam:
            > to nie ma nic wspólnego z moderacją, dlatego nie zakładam oddzielnego wątku.
            > chciałam pokazać pozarskiemu analogiczny przykład, dlatego wpisałam się w jego
            > wątku, czy ta odpowiedź satysfakcjonuje szanownego Cerbera?
            >

faktycznie giwi od tych godzin spedzonych spolecznie przed kompem od lat 10 z
            plusem..nie zalapuje sie na najbardziej proste teksty. wam dziewczynkom
            przydalby sie urlop z psychologiem,bo z tego co widze uzaleznilyscie sie gorzej
            od kompa niz wasze nie mniej chore psiapsioleczki.
    • lucyna_n Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 12:34
      przeczytalam ten dłuugaśny bezsensowny i w calości nie na temat wątek, w nadziei
      że gdzieś się ukryła odpowiedź na pytanie zadane w temacie, kto konkretnie
      wysyla te durnowate testy, aes czy płatny zabojca, ale się nie dowiedzialam,
      mimo kilku wpisów na pomarańczowo.
      Brawo,szanowna siwa administracjo to się nazywa trzymać się tematu, brawo!
      czy może ktoś jednak udzieli tej jakże tajnej informacji?? bo jak na razie to
      jeden zwala na drugiego, ten nie banuje, ten nie wycina, ten nie zgłasza a
      wszyscy razem chowają się za koszem.

jak znam życie zaraz dostanę test i bana za śmiałość wypowiedzenia się
      gdziekolwiek indziej niż na prywatnym gettcie do którego zepchnięto użytkownikow
      forum depresja:)) ale z góry uprzedzam jestem do tego banowania przyzwyczajona,
      nastawiona psychicznie i w zasadzie pogodzona z losem.
      • lucyna_n Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 15:08
        anietę już dzisiaj dostalam, ale odpowiedzi znowu nie.
        czy mam pisać zapytania do czerwonego kosza? czy jeszcze nie?
      • siwa Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 15:36
        Jak poznasz historię forum, którego ta dyskusja dotyczy, będzie Ci łatwiej
        zrozumieć.
        Osoby wypowiadające się w tym wątku świetnie wiedzą jaka jest odpowiedź na to
        pytanie
        • lucyna_n Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 15:40
          a co mnie to obchodzi co wiedzą inni użytkownicy? nie mam obowiązku znać
          historii forum, biorąc z ciebie przykład niczego doczytywać nie zamierzam i
          wgryzać się w to kto tu swój a kto ..nie swój.
          z twojej wypowiedzi zrozumiałam że to użytkownicy wysyłają do innych
          użytkownikow test do rozwiązania.
          czy to jest prawidłowa odpowiedź na to pytanie?
          • siwa Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 15:50
            To przeczytaj ze zrozumieniem pierwszy post w wątku w którym się wypowiadasz.
            A ja zrozumiałam pytanie o:
            "kolejny watek dotyczacy Zydow osiagnal
            pokazna liczbe postow, wiekszosc, jak zwykle, brutalnie
            antysemickich, daloby sie powiedzec,wrecz nazistowskich w tonie,ale
            to ja, ktory z tym smieciem i swinstwem walcze,dostaje taki tekscik."

A porządny pożarski dostaje teścik.
            Teściku nikt nie wkleja, dostajesz go jak jesteś cięta. Wklejane są teksty,
            które, jak pożarski zapewne słusznie uważa, powinny zniknąć.
            Czeka kosz i forum@agora.pl
            • lucyna_n Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 22.09.08, 16:06
              mam gdzieś pożarskiego i jego antysemityzm oraz cały ten chłam z auanetu na
              którym jako żywo nigdy nie byłam.
              a odpowiedź wydłubałam sobie z innego wątku:P bo ty nie potrafisz prostym
              zdaniem na proste pytanie odpowiedzieć.
        • pozarski Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 24.09.08, 09:47
          siwa napisała:

> Dopóki obie frakcje z FA (doczytaj czym się różnią) wieszają na
          mnie psy --
          > znaczy obiektywizm w normie.
          >
          No, to jest ciekawostka. Obie frakcje, czyli Zydzi i antysemici.
          Obiektywizm w normie,czyli wszystko gra.;)
          • snajper55 Re: Ciekawi mnie, kto decyduje o wklejaniu tych t 24.09.08, 13:43
            pozarski napisał:

> siwa napisała:
            >
            > > Dopóki obie frakcje z FA (doczytaj czym się różnią) wieszają na
            > > mnie psy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka