Dodaj do ulubionych

Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!!

IP: *.bg.am.poznan.pl 08.07.05, 11:59
Na ul.Kraszewskiego 10 jest najkoszmarniejszy bank PKO w mieście - lubisz
stać w kolejkach? Idź tam - o każdej porze gwarantowane stanie na conajmniej
kilkanaście minut. Dawniej bank był czynny od 7.45 (też były kolejki ale to
nie to) teraz otwierają o 10-ej więc na kilka minut przed otwarciem pod
bankiem stoi cierpliwie kolejka. Dodatkową atrakcją jest usytuowany w środku
bankomat - więc przed 10-ą (i w soboty) pieniędzy na kartę nie wybierzesz! Za
to zawsze 2-3 okienka są nieczynne (po co dawać zarobić bezrobotnym). Jeśli
ktoś nie zna PRL-u lub zapomniał jak to było - polecam PKO na Kraszewskiego!
Czy zna ktoś gorszy bank?
Obserwuj wątek
    • Gość: enita 2 Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 12:17
      Podobny jest oddział na Os.Śmiałego.Obojętnie o jakiej porze kolejka
      zagwarantowana.Obsługa pozostawia też wiele do życzenia.Uciekłam z tego
      koszmaru pół roku temu.
    • Gość: bella Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 12:48
      Tak, na Kraszewskiego miałam przyjemność wątpliwą odstać kilka dni temu w
      kolejce około pół godziny. Do tego brak klimayzacji, a upał był niemiłosierny.
      czynne 2 okienka. Kobieta stojąca za mną mało nie zemdlała. Jakiś gruby koleś
      przyszedł sobie nagle do banku i omijając kolejkę podszedł do okienka, w którym
      obsługiwał pan i sobie z nim rozmawiał około 15 miniut. Mało tego - pani z
      drugiego okienka w pewnym momencie przstała obsługiwac ludzi, a dołączyła do
      rozmowy z kasjerem w sąsiednim okienku!! masakra.
      i wtedy właśnie przyszło mi do głowy, żeby zlikwidować konto w tym banku!! Bo
      mam już tego dość. Nie lepiej jest w innych oddziałach PKO> na pl. Wolności -
      koszmar, w innych miastach - koszmar (a w małych miasteczkach - po prostu PRL
      do potegi n-tej).
      A może jakąs akcję wspólnie podejmieny i np. wszyscy polikwidujemy konta w
      PKO?? :)) Kto jest za?? :)))
    • mankut400 Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! 08.07.05, 13:45
      Gość portalu: Vexillifer napisał(a):
      > Na ul.Kraszewskiego 10 jest najkoszmarniejszy bank PKO w mieście

KAŻDY Oddział PKO jest KOSZMARNY !!!!

> Idź tam - o każdej porze gwarantowane stanie na conajmniej
      > kilkanaście minut.
      Ależ to jest wzorzec szybkiej i sprawnej :/ obsługi (przynajmniej według PKO).
      Już od dawna myślę o zmianie banku. Może czas zacząć działać?
      • Gość: Alebazi Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 14:43
        Mogłabym być żywą antyreklamą tego banku choć przepracowałam tam parę
        latek.Pracownik nie ma żadnych przywilejów a nawet gorzej:za debet ok.50zl na
        koncie stanęłam u naczelnika na dywaniku i dostalam reprymende(konto
        osobiste!). Niedawno zwolnili mnie(prywatyzacja i...redukcja)ale życzę
        powodzenia,bo zostają tam starsze panie,które nie potrafią włączyć
        kompa.Mogłabym jeszcze dużo opowiedzieć-do prywatnego banku daleka
        droga.Spróbuję u konkurencji-Zyczcie mi szczęscia.Pozdrawiam!
        • Gość: Anty-PKO Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 18:35
          No fajnie - zwalniają, redukują a połowa okienek nieczynna. widać z tego, ze
          mają w tyle i pracowników i klientów.A do banku na Kraszewskiego powinny
          chodzić ekipy robiące reklamy dla innych banków - żeby pokazać jaki obciach i
          wiocha ten PKO. A szczęścia oczywiście życzymy!
    • Gość: ania Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.05, 14:35
      PKO BP - Przedpotopowa Kasa Oszczednosciowa - Bankowosc Prymitywna

Nie wiem czy wy MUSICIE
      • Gość: ania Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.05, 14:40
        PKO BP - Przedpotopowa Kasa Oszczednosciowa - Bankowosc Prymitywna

Nie wiem czy wy MUSICIE korzystac z tego kabaretu!!! Ja sie przenioslam do Banku
        Ochrony Srodowiska - na Dabrowskiego przy Wiepofamie. I taniej i nie ma kolejek,
        a bank czynny od 8.00!!!
        • Gość: bella Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 15:22
          Ania, a jak jest z bankomatami w tym banku BOŚ? Gdzie są w Poznaniu i ile ich
          jest? Bo ja jestem już na 150% pewna, że zmieniam bank, tylko musze znaleźc
          sobie jakiś sensowny, żeby znów się tak nie wkopać, jak z tą Przedpotopowa Kasą
          Prymitywną, w której rządza panie z kokiem.
          • Gość: Pio Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.net81-66-140.noos.fr 08.07.05, 22:15
            Bankowosc Prymitywna mnie rozbawila!!! niezle, niezle! hihihi! proponuje to
            rozpropagowac, to kpina z klienta a nie bank!!!
            zgadzam sie ze wielki oddzial na Smialego kolo PST moze konkurowac kolejkami z
            Kraszewskiego, zgadzam sie w 100%!
            Podobno majac konto w BOS mozna wyciagac pieniadze w kazdym bankomacie bez
            ponoszenia dodatkowych kosztow, zdaje sie ze ich "ekokonto" dostalo
            wyroznienie "Rzeczpospolitej" w jakims ostatnim rankingu...!
            Wiecej szczegolow pod adresem:
            www.bosbank.pl/i.php?i=268
          • Gość: piotraS Darmowe bankomaty w BOS w calej Polsce IP: *.icpnet.pl 08.07.05, 23:34
            Tez uzywam ROR w Banku Ochrony Srodowiska i place miesiecznie za ROR 5 zl i mam
            WSZYSTKIE bankomaty w kraju bezplatne!!! Przeniescie sie i wy, bo nie wiem jek
            moglem byc taki glupi i az 2 lata miec konto w tym syfie zwanym PKO BP.

PS. Mysle, ze dyrekcja PKO BP tkwi mentalnie jeszcze w PRL!!
    • Gość: malkontent Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:14
      Podobny syf i kolejki panują praktycznie we wszystkich oddziałach WBK,
      szczególnie w tym na Marcinie koło Sfinksa.
      • Gość: Iwona Re: Koszmarne PKO na Kraszewskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:52
        Koszmarne kolejki dzień w dzień w PKO na Orła Białego 44 i na os. Czecha również...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka