Dodaj do ulubionych

Czy macie paprochy w pępku ?

IP: 217.153.67.* 22.02.05, 16:21
Heh.. Czy ktoś z Was zauważył u siebie wieczorem paprochy w pępku, które się
zebrały w ciągu dnia ?

Mając na myśli paprochy mówię o drobinkach z koszuli, jakby meszek zwinięty w
kłębek o średnicy do 1 cm.

Śmiejemy się z moją dziewczyną, że niedługo zamienię się w odkurzacz ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: depilatordupy Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.devs.futuro.pl 22.02.05, 16:51
      ja mam :) mam nadzieje, ze to nic groznego :) myje sie regularnie, wiec nie
      wiem, skad sie biora :)
    • Gość: joasienka Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.h.pppool.de 22.02.05, 18:53
      moja polowka :) tez ma takie zbieranko paproszkow, myje sie tez regularnie. ale
      co wieczor pepek jest zfuzelkowany :)) nie jestem chora ale takie to rozkoszne
      dla mnie jest!!
      • Gość: bezrobotny Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: 213.201.244.* 22.02.05, 19:14
        Moja kobita czycha zawsze na zdejmowanie podkoszulka. Jak mam recy w gorze,
        zwiazane rekawkami, wyjmuje mi skarba-paproszka z pepka.Materac bedzie z tego
        robic, bo w starym gory i doliny.
        • Gość: *** Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.ds.ae.wroc.pl 22.02.05, 21:57
          Moj miły tez ma takie codziennie:P
          Co te paproszki tak do facetow lgna...
          hehe
          • Gość: Preslaw Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.05, 22:05
            Wyznam szczerze, że nie przypuszczałem, że można na temat paprochów w pępku
            założyć wątek, i to na forum Wrocław. Jestem zafascynowany.
            • Gość: kto to Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.05, 22:41
              a u mnie zjada te paprochy pies :)
              • Gość: kucio Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.05, 23:09
                A ja mam kiełbie we łbie. A wy?
              • Gość: pucio Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.05, 23:10
                Ja mam kiełbie we łbie. A wy?
            • Gość: zwirowany cieszę się, że nie jestem osamotniony IP: 217.153.67.* 23.02.05, 14:34
              Sam nie wiedziałem, gdzie ten wątek założyć. Żadne kategorie nie pasują, a że
              mieszkam we Wrocku, to wybór padł na forum dolnośląskie.

Tak poza tym cieszę się, że nie jestem osamotniony.
              Zastanawiam się teraz, czy panie również paproszki mają, bo jak wynika z
              wpisów, to bardziej jest to udziałem facetów, hmmm...
              • Gość: zwirowany Re: cieszę się, że nie jestem osamotniony IP: 217.153.67.* 23.02.05, 14:39
                Czy ktoś zna uzasadnienie fizyczne, medyczne lub filozoficzne powstawania
                paproszków-kręcioszków ? :)

Czyżby pępek nie był wcale taki szczelny ?
                Na pewno na kolor zwitków ma wpływ noszona koszulka. Jeżeli mam koszulkę np.
                fioletową, to kolor paprochów ma odcień fioletowy.
                • Gość: depilatordupy Re: cieszę się, że nie jestem osamotniony IP: *.devs.futuro.pl 23.02.05, 14:48
                  tak, zgadzam sie. Kolor zalezy od koloru koszuli.
                  Dziewczyny nie maja takich paprochow. Tzn - moja dziewczyna nie ma :P:P
                  • Gość: buba Re: cieszę się, że nie jestem osamotniony IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 23.02.05, 20:04
                    bo nie nosi bawełanianych podkoszulek
    • Gość: *** Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.ds.ae.wroc.pl 23.02.05, 14:48
      Zawsze mogles na forum hobby:)
      Dziewczyny nie maja paprochów
      • Gość: mądry bo nie mają zarostu na brzuchu IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 17:42

zazwyczaj:)

ot,i całe wytłumaczenie:)
        • Gość: bezrobotny Re: bo nie mają zarostu na brzuchu IP: *.block.alestra.net.mx 23.02.05, 17:49
          Moja kobita ma.:((
          • Gość: mądry Re: bo nie mają zarostu na brzuchu IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 18:01
            Gość portalu: bezrobotny napisał(a):

> Moja kobita ma.:((

zatem
            muszą jej się zbierać fafołki w pępku
            nie ma zmiłuj
            :)
          • Gość: *** Re: bo nie mają zarostu na brzuchu IP: *.ds.ae.wroc.pl 23.02.05, 19:01
            powiedzialabym...dobry powod do depresji...
            w zasadzie wiosna idzie...czas na depresje wiosenna...
            Ordnung must sein
            A obowiazki trzeba wypełniac
    • Gość: kóba Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.02.05, 19:27
      Ja mam! ale gdy przechowuje je kilka dni bez wyciągania... zamieniają się w
      kolorowe żelki :\
      • tomek854 Re: Czy macie paprochy w pępku ? 23.02.05, 19:42
        Widziałem kiedyś stronę internetową facet, który to zbiera.
        Ale nie pamietam gdzie ;-)

Ma juz kilka duzych sloikow...
    • Gość: johnny de bravo boś brudas?????????????? ? IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.02.05, 19:53
      jak sie człowiek myje te 2 razy dziennie, czyli wieczorem i RANO - to się nie
      klei i brud mu sie nie zbiera w pępku :))))))))))

pozdrawiam brudasów, zwłaszcza tych co śmierdzą w autobusach, bo się myją tylko
      w niedzielę przed kościołem :))))))))))))))
      • tomek854 Re: boś brudas?????????????? ? 23.02.05, 19:56
        brud sie nei zbiera bo sie klei. Tylko od tarcia bawelnianej koszulki o cialo wytwarzaja sie klaczki, ktore sie zbieraja w pepku, bo tak jest akurat wglebienie i juz :-)
        • Gość: dżeki Re: boś brudas?????????????? ? IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.02.05, 20:05
          no to proponuję nie kupować koszulek za 3,50 na bazarze, to się nic nie będzie z
          nich ździerało :) a jak kogoś nie stać na inne, to niech nie narzeka :)

• Gość: bezrobotny Re: boś brudas?????????????? ? IP: *.block.alestra.net.mx 23.02.05, 21:51
            Ja kupuje koszuli w najlepszym gatunku.Zagraniczne, choc na wage.A mimo to
            wydajnosc 1pimpuszek/pepek/12h utrzymuje sie.

"Zabrania sie uzywania podczas postoju.{PKP}
    • Gość: Gościu Re: Czy macie paprochy w pępku ? IP: *.magma-net.pl 27.02.05, 17:35
      Mam pępek z wybrzuszeniem w środku i fafołki się nie trzymaja tylko spadają :(.
      Dołożyc do tego luźną gumę w gatkach i... konfetti w buszu gotowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka