niech Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.03, 19:39 Sam zasadzilem. Co prawda nie tu, ale przyszedl ogrodnik Maas i przesadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 20:44 Wiem,wiem. Życzliwi mi donieśli. Tak swoją drogą to jedna może stać w Warszawie,ale kilka już nie. Dlaczego? Tym niemniej bardzo ładnie się tu zrobiło. Czuję sie jak w Las Palmas Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.03, 21:17 Patagonia?-las palmas coldyrieras Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.03, 22:54 Las Palmas Colourdyrieras Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.03, 22:59 Paul Younges Sal Kongressas Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 10:04 Republika. Bananowa. Bananowy Song. VOX Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 10:16 I jeszcze taka piosenka z soku z żuka, gdzie było banana i banana. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 10:39 dopisalabym cos do rymu, ale obawiam sie, ze wytna, albo Niech mi glowe zmyje. PS boje sie Niecha PS rymu nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 11:26 Ja znam parę rymów. Na przyjkład taki: Nie do rymu, nie do taktu, wsadź se dupę(?) do kontaktu. Ta dupa to oczywiście z niemożności napisania słowa na h, czy też ch. Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 12:34 j_karolak napisał: > Nie do rymu, > nie do taktu, > wsadź se (palmę?) > do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.10.03, 20:54 j_karolak napisał: > Ja znam parę rymów. Na przyjkład taki: > > Nie do rymu, > nie do taktu, > wsadź se dupę(?) > do kontaktu. > > Ta dupa to oczywiście z niemożności napisania słowa na h, czy też ch. Zawsze mialam Cie za czlowieka z odrobina oglady. A tu taki rym. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_z Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.03, 04:01 a ja myslalam, ze ta dzunga to okreslenie zawarosci forum :) o naiwnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Ale dżungla!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.03, 13:20 Dobrze myslalas. Czyzbys nie lubila dzungli? A moze wrecz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś