Dodaj do ulubionych

sikanie na przystanku

01.04.06, 22:53
Wczoraj około 19-ej przejeżdżałam ulicą Zwycięską i zobaczyłam taki oto obrazek:
na przystanku kilka osób czekało na autobus, wśród nich trzech czy czterech
chłopaków około osiemnastoletnich. Jeden z nich miał rozpięte spodnie i po
prostu załatwiał się, ku uciesze pozostałych kolegów, na jezdnię. Nic sobie
nie robił z tego, że wokół byli ludzie, przejeżdżały samochody, po prostu
świetna zabawa...
Obrzydliwość. Czy nie uważacie, że poziom degrengolady wśród ludzi, a
zwłaszcza młodzieży, sięgnął totalnego dna?
Obserwuj wątek
    • Gość: cycek [...] IP: *.os1.kn.pl 01.04.06, 23:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: cycek Co?? Admin - obrońca pedałów i cnotliwych IP: *.os1.kn.pl 02.04.06, 23:54
        pajaców! Nie można już na forum pisać, że pedał to kłamca i do jakichś głupków,
        że pewnie pierwszy raz członka widzieli?????????????
        • mmmw5 Re: Co?? Admin - obrońca pedałów i cnotliwych 03.04.06, 00:13
          Wiesz cycek to nie jest kwestia tego, że "pedały to kłamcy" lub ekscytowania się
          "członkiem na żywo". Chodzi o załatwianie swoich potrzeb fizjologicznych na
          środku ulicy w obecności innych osób. Płeć nie ma tu żadnego znaczenia. Chodzi
          po prostu o kulturę zachowania w miejscach publicznych.
          • Gość: cycek Re: Co?? Admin - obrońca pedałów i cnotliwych IP: *.os1.kn.pl 03.04.06, 00:53
            To jasne! Pełna racja. Ale czy nie mam prawa zjmować innego stanowiska -
            zwłaszcza, że jest ono lekko prowokujące? :)
            • Gość: stefano Re: Co?? Admin - obrońca pedałów i cnotliwych IP: *.wroclaw.mm.pl 03.04.06, 01:07
              czy dla Ciebie słowo prowokujące to to samo co dla mnie chamskie i obrażające ?
              Jesli są równoznaczne to zaczynasz rozumieć.
    • Gość: ziutek To napewno był PiSman IP: *.os1.kn.pl 02.04.06, 07:11
      Tak sądze.
    • Gość: barnaba Re: sikanie na przystanku IP: *.e-wro.net.pl 02.04.06, 08:52
      Trzeba było zadzwonić na policję i ukarali by ich za nieobyczajne zachowanie i
      sikanie w niedozwolonym miejscu a tak to pozostali bezkarni. Każdy zawsze liczy
      że policję wezwie kto inny i w rezultacie nikt nie wzywa i mamy to co mamy.
      • Gość: stefano do admina IP: *.wroclaw.mm.pl 02.04.06, 09:21
        więc ja reaguję i proszę o usunięcie osobnika o niku cycek .
        Równie dobrze ten cham mógł stać wśród grupy wrocławskich chamów na opisanym
        przystanku .Myślę , że tzw. PISman należy do tego samego rodzaju ludzi .
        Ludzi którzy ograniczają się do używania kilku podstawowych pojęć
        myślowych .Natomiast kiedy usłyszą słowo kultura odpowiadają ; eeee ? cooo ?
        chodzi o dyskotekowy zespół ? czy może o wódkę ?
        Kiedyś myślałem , że piosenka Lady PAnk nie będzie już młodzieży
        potrzebna "Mniej niż zero" , teraz nabrałem pewności , że warto napisać nowy
        tekst do tego tytułu .
        • Gość: cycek Re: do stefano IP: *.os1.kn.pl 02.04.06, 15:05
          Co? Żałujesz, że cię tam nie było?? Poszukaj w necie - może znajdziesz cos
          podobnego!
          • Gość: Stefano Re: do stefano i apiać IP: *.wroclaw.mm.pl 02.04.06, 19:32
            ajajajajaj, właśnie zdałem sobie sprawę , że rozmawiam z ...Cyckiem !
            jak się okazuje cycków nie sieją , oni sami się rodzą !
            ojojojoj..
    • rw.wro sikanie na przystanku - przyszłością narodu 02.04.06, 11:03
      no comment
    • Gość: 666 Re: sikanie na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:14
      srajmy i sikajmy gdzie popadnie. w końcu jesteśmy polakami.
      • Gość: Ojciec Ridzyk Re: sikanie na przystanku IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.04.06, 19:46
        Popieram
      • Gość: TTT Re: sikanie na przystanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:03
        Rozpierd++ić wszystko co stoi na drodze.
        Zażygać, porysować ,w osteczności jeno napluć.

No i duuuużo wódki i piwka. To podstawa dobrej
        zabawy.

• Gość: Oburzona Re: sikanie na przystanku IP: *.os1.kn.pl 02.04.06, 21:00
          Dzisiaj widziałam taki sam obrazek na Mińskiej. Plaga jakaś, czy co?
          Chamstwo nie zna granic. Stoi taki i leje ..., obrzydliwość!
      • Gość: walery Re: sikanie na przystanku IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.04.06, 21:49
        bardzo trafna uwaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka