założyciel: aaapsik2.ominix
(10506)
Forum dla żon,matek i kochanek marynarzy :)
"[...]co Alicja odpowiedziała kiedyś zapytana zgryźliwie przez zawistną koleżankę, czy ona naprawdę wierzy, że jej rybak jest wierny przez te wszystkie długie miesiące : "moja droga, oczywiście ,że jest mi wierny. Ale mimo to się martwię.Bo jak pomyślę,że jakaś k...a bierze mu go do ust i robi to nie tak, jak on to lubi, to po prostu jako normalna kobieta się wściekam[...]"
cyt. J.L. Wiśniewski
...tekst wybitnie hardkorowy....idealny na niedzielny obiadek z wścibskimi ciotkami:)))).....myślę,że nikt już by nie powtórzył po raz drugi naszego ulubionego pytania o dziewczynę w każdym porcie po takiej odpowiedzi :)
cyt. joas.r
Drogie forumki!
proszę traktować forum jak miejsce wzajemnej wymiany myśli i wrażeń,osoby ,które będą traktować forum jednostronnie, czyli jak czytelnię będą sukcesywnie usuwane,
dodatkowo nowo wpuszczane osoby uprasza się o zamieszczanie wątku powitalnego, w którym prosimy o kilka słów o sobie.
Wysyłające zgłoszenie napisz coś o sobie,puste zgłoszenia są kasowane!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
DO NOWO PRZYJĘTYCH!!!! :
jeśli po wejściu na forum nie zamieścisz wątku powitalnego zostajesz automatycznie
w_y_k_a_s_o_w_a_n_a
z listy uczestników(nie jesteśmy czytelnią)!
Do Wszystkich !
jeśli przez miesiąc nie masz nic do powiedzenia,a czytasz nas - zostajesz
w_y_k_a_s_o_w_a_n_a
z listy uczestników.
BARDZO PROSZĘ nie słać maili pt."proszę mnie znowu dopuścić do forum" nasza odpowiedź :
MÓWIMY STANOWCZE N_I_E !
znikam na jakiś czas-zostaw wiadomość
adminki
aaapsik2.ominix
ppolkaa