wyszukiwanie zaawansowane
101 wyników w czasie 86 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Ceny... Jak żyć?

Są też szyje indycze, takie długaśne różowe koszmarki. Ale one to chyba tylko na zupę?

Re: Ceny... Jak żyć?

Lubię lidla, ale mam za daleko na codzienne zakupy. Choć mięso rzadko tam kupowałam, mam blisko dwie masarnie i jakoś większe zaufanie, że mają świeżo.

Re: Jak płacicie za sprzątanie?

A ile u was wygląda stawka za całość? I co w tej całości się mieści?

Jak płacicie za sprzątanie? (początek wątku)

Czy z nową osobą lepiej umówić się na cenę za całość, czy ustalić stawkę za godzinę i liczyć, że pani nie będzie rozciągać tego na maksa w czasie albo co chwilę wychodzić na fajkę lub zadzwonić? Ostatni raz kogoś zatrudniałam do sprzątania z 8 lat temu, doświadczenia mam średnie, ale też nigdy nie

Re: Kot, a urlop

Do 2 pełnych dni kot zostaje sam w domu, rozkładam mu po różnych pomieszczeniach miski z wodą i karmą. Nalezy do kotów, których kuweta nie musi być zawsze czyściutka. Powyżej 2 dni jedzie do domu mojej mamy. Nie lubi jazdy autem, ale u mojej mamy bardzo lubi mieszkać.

Re: Kot, a urlop

u mnie też kilka misek z suchym. Jak wracam, to część nadal nie jest zjedzona.

Re: Ukraińcy z sąsiedniego domu - co można zrobić

Sama ma psa, pewnie kupuje online dla obu. Ale nie pytałam o to, zgaduję, bo sama kupuję online karmę dla zwierzów.

Re: Ukraińcy z sąsiedniego domu - co można zrobić

Dzięki.

Re: Facet nie kończy, co z takim fantem zrobić? &

Chyba rozsądnie, 4 razy w tygodniu po 2 godz.

Re: Facet nie kończy, co z takim fantem zrobić? &

Pewnie nie :) Ale mną nie do końca kieruje troska i uczucie szczere, bardziej ciekawość i w sumie irytacja. To młody związek, nie jestem jeszcze/już jakoś wybitnie zaangażowana uczuciowo i uważam, że na dłuższą metę to nie będzie hulać. Przede wszystkim z powodu tych niedomówień, jego debilnych teks

Re: Opryszczka psia jego mać

Kup heviran w tabletkach i bierz po 4 dziennie, do tego plasterek na opryszczkę, taki przezroczysty z substancją czynną działającą miejscowo. Ratuję się tym zestawem od lat.

Re: Opryszczka psia jego mać

No nie wiem, mnie ratuje przed najgorszym, czyli wielką opuchlizną. W przeszłości zdarzało mi się mieć nawet 7 (!!!) pęcherzyków na wardze i dziób na 20 cm do przodu, wyglądałam wtedy jak ofiara medycyny estetycznej. Odkąd nakładam plasterek na pierwsze uczucie szczypania w wardze, jakoś mi się to n

Re: 3-latek wypadł z okna, partnerka z zarzutami

Skąd wiesz, że w tym przypadku miała je w nosie? Bo na podstawie skąpych informacji prasowych na razie wiadomo, że była w łazience, gdy ojciec wyszedł z mieszkania. Nie musiał jej o tym w ogóle informować, jeśli wyszedł na chwilę do sąsiada. A nawet gdyby wiedziała, że zostaje na 5 minut sama z dz

Re: 3-latek wypadł z okna, partnerka z zarzutami

Ale w takim wypadku możliwe by było scedowanie opieki nad własnym dzieckiem na kogokolwiek i wrabianie go w odpowiedzialność. Głupi przykład: jestem w domu sama z 3-latkiem, przychodzi listonosz a ja mu mówię "no szlag, zostawiłam portfel u sąsiada, pan rzuci okiem na syna" i lecę piętro wyżej. W ty

Re: DEJ! Na zepstute auto bo te ukraińcy złe!!!

Nie mogę doczytać, co jej zepsuło auto, Ukrainiec jej się w bok wbił swoją furrrrą? Ciekawe, czy ktoś wpłaci :P

Re: DEJ! Na zepstute auto bo te ukraińcy złe!!!

odbyty

Re: Ukarał mnie...

Za rok o tej porze i tak już z nim nie będziesz, więc zaoszczędź sobie kłopotów i rzuć go już teraz, a na wakacje jedź sama.

Re: Seks w towarzystwie

Albo odwrotnie.

Re: Seks w towarzystwie

Ja myślę, że on po każdym wpisie w tym wątku "ślini się".

1 2 3 4 5