może lekki przest > ój czy niewielkie obniżenie cen, W 2013 kupiłem 100 m w apartamentowcu od deva ze zniżką 33% od ceny katalogowej. Polowałem na ten obiekt od 2009 , kiedy rozpoczęto sprzedaż, więc zaręczam, że zniżka nie była ściemą. Zresztą zaraz jak kupiłem podnieśli wyraźnie ceny na
>Brałam kredyt w 2013 Już ceny mieszkań w Warszawie w 2008 roku były kosmiczne (10 tys za metr) a ty tu z 2013 startujesz, kiedy po Euro 2012 wyskoczyły ceny mieszkań na wynajem i tych do zakupu.W 2022 roku średnia cena mieszkania w Warszawie to 11.800 za metr. Mieszkanie w Polsce to był
ponad 2 razy więcej niż w 2013, ale poprzez wysokie stopy procentowe i ceny mieszkań - w mojej dzielnicy nowe są po 14-15 kPLN/m2 zakup podobnego metrażu byłby dla mnie bardzo mocno obciążający finansowo. Streszczając: współczuje młodym obecnej sytuacji.
winogron WIARA.PL publikacja 30.12.2013 22:24 Ludzie wierzyli, że papież św. Sylwester w roku 317 zamknął w podziemiach Watykanu smoka. Zgodnie ze starą przepowiednią, smok miał się wydostać na wolność w rocznicę śmierci świętego i zniszczyć świat, gdy rozpocznie się rok tysięczny. 31 grudnia 999 r
runny.babbit napisał(a): > Pod przykrywką pomocy > ubogim rozwalili cały kraj i nakradli tyle, co nikt wcześniej. Już nie przesadzajmy, że jak nikt wcześniej. Kasia Tusk, jako 25 latka, w 2013 roku kupiła za gotówkę 130 metrowe mieszkanie na Saskiej Kępie oraz nowego Mercedesa
shellyanna napisała: > Uhmmm… pamietam jak w 2008 taniały… załamanie rynku nastąpiło jak dobrze pamiętam pod koniec września '08 > Korekta była minimalna w 2010-2013 i później ciągły wzrost. Wzrost zaczął się w połowie/pod koniec 2015. Jeszcze na początku 2016 można było
magdallenac napisała: > Od 2008 wszyscy mi mówią, że ceny nieruchomości wkrótce zaczną spadać i żeby je > szcze trochę poczekać skoro mi się nie spieszy. 😀 Był okres mniejszych lub większych spadków 2009-2013 oraz stagnacji 2014-2015. Dopiero od 2016 systematycznie w górę
Morawieckim kupili w 2002 roku za 700 tysięcy złotych - wynika z aktu notarialnego, do którego dotarły TVN24 i tvn24.pl. Dwa lata temu żona premiera obiecywała, że jeśli miasto będzie chciało wybudować na tym gruncie drogę, odsprzeda potrzebną część po cenie zakupu wynikającej z aktów notarialnych z
lat temu. Facet z wielkim zacięciem sprawnego intelektualisty brandzlował się tezą o nieuchronnym spadku cen mieszkań, płodząc kilometrowe analizy oparte na gigantycznej ilości danych statystycznych. Zaczął się rozkręcać w mieszkaniowym dołku cenowym 2013 r. i dość zabawnie było patrzeć, jak
To zależy co porównujesz. Kiedyś robiłam porównanie wyjazdu na narty - skipassy cena podobna tu i tu, ale infrastruktura nie do porównania. Za to ceny mieszkań u nas z kosmosu. W Austrii wynajmowałam na dwa tygodnie apartament 3 pokojowy. Płaciłam n w 2013 ok 3500 zł ( przez interhome ), a u nas za