Przemyśl jeszcze swoje preferencje wyborcze. Jak Ziobro ich pozamyka, to nie będzie z kim gadać. -- Spieszmy się czytać posty, tak szybko znikają...
igor14141 napisał: > ja śpię spokojnie, dlatego że z moich podatków utrzymuję trzech > lekarzy! Mam nadzieję, że masz świadomość, iż ten stan to jest dziwoląg , obecny jedynie w nielicznych, źle zorganizowanych społeczeństwach. Regułą jest, że to lekarz swoimi podatkami, utrzymuje
igor14141 napisał: > Kryjemy błędy kolegów,,bo jutro mogą przytrafić się nam. > Skąd my to znamy..jednomyślność panowie--prawda? Jeśli chodzi o mnie, to z pewnością uchodzę tutaj na forum raczej za tropiciela błędów lekarskich, niż za ich kamuflarza. Co do cavitramina, to
Igor 14141 - jakby dla zilustrowania tego co pisałeś oby.watel uraczył nas klasycznym przykładem jak kogoś obrażać nie używając wulgaryzmów: > Ponieważ poziomami nie przystajemy do siebie mam propozycję - omijaj moje posty > i ich nie komentuj. Ja na Twoje też zignoruję. Jakby Cie
igor14141 napisał: > Tak 0.9% i to właśnie jest klasa Wybacz,ale to tylko pozór kultury.Z klasa nie ma to totalnie nic wspolnego.
igor14141 napisał: > HEJ-trzymilionowy,Ty masz coś do mnie ? bo ja tutaj pierwszy raz. Hej igor14141, jeżeli używasz również nicka: pokemon4, to tak, a jeżeli nie, to po prostu witam.
igor14141 napisał: > Kto odpowie?-pewnie znowu lekarze.przecież zawsze winni są lekarze. Nie, nie zawsze. Różnie bywa i różni są lekarze. Tytuł wątku jest ironiczny, nie zauważyłeś?
igor14141 napisał: > Jestem Twoim pracodawcom w realu. Dyrektorem szpitala?
igor14141 napisał: > Kornel Morawiecki-nie- będzie znowu kruszył styropian/ > Dlaczego znowu, kruszył kiedyś? -- ... dym coraz gęstszy ...
igor14141 napisał: > grand-bleu-zacytowałaś wspomnienia J Chmielowskiej związane z aresztowaniem K > Morawieckiego...;oni byli desydentami, my wrogami.Oni mieli wizję innego komunizmu,my niepodległosci Polski..Zostaliśmy skazani na > wegetacje i milczenie > ;Czy
igor14141 napisał: > już czas! > > Jednej paskudnej baby wsród lekarzy mniej! Zacznie być normalnie? Igor ... lubię Cię!!! wiem wiem ,nie zalezy Ci ,jednak pozwól mi na to wyznanie !
igor14141 napisał: > i egzekwować obietnice wyborcze! Oczekuję mądrej odpowiedzi na pytanie jak w temacie. Nie przesadzam?
igor14141 napisał: Dalej stagnacja , > w > dalszym ciągu lekarze zarabiają nic nie robiąc!!!!! Więc to tutaj cię losy ojczyzny bolą :-) "Nie chciało się nosić teczki-trzeba nosić woreczki!" -- "If you can fake sincerity, you can fake pretty much anything." Odi profanum
igor14141 napisał: > Do wysłuchania: > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88721,10225786,Stan_zdrowia_Walesy_poprawia_si 404
igor14141 napisał: > Poprzednia strona działa , mowi to dr Dąbrowski. > > Tu masz drugi tekst. No i jest błąd frazeologiczny. I co w związku z tym?
igor14141 napisał: > Ile lat temu było to 1400 zł? Teraz tak jest. Lekarz stażysta zarabia 2007 zł brutto.
andrzejekk napisał: > igor14141 napisał: > > > Ile lat temu było to 1400 zł? > > Teraz tak jest. Lekarz stażysta zarabia 2007 zł brutto. ...i to głównie na papierze,zakładając że szpital nie szachrai /tak,to też się zdarza/,wypłaty nieregularne,zdarza się że w