18 wyników w czasie 86 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Invitro-czerwiec/lipiec 2015

, wynik negatywny ale to chyba nikogo nie dziwi. IUI miałam w marcu. Po nieudanym zabiegu lekarz zlecił dodatkowe badania hormonów, wyszedł za wysoki kortyzol, 17 OH progesteron, FSH i prolakyna. Na wizycie kontrolnej po badaniach dostałam leki Euthyrox 25 i Dexamethason i po dwóch cyklach miałam

Re: Invitro-czerwiec/lipiec 2015

. Poród na 29 lutego/1 marca 2016 r. wpisał mi w kartę. Założyli mi kartę ciąży i zlecili badania mocz, morfologia, glukoza. Pobrali krew do progesteronu. I mówił że wszystko jest jak najbardziej ok, kolejna wizyta za 2 tyg ;) widać było jak to serduszko 2 mm miga, tzn tak bije. na tym monitorku

Re: In vitro / transfer zarodków 2015 cz. 4

Ja jak narazie jestem w martwym punkcie mieliśmy w marcu zacząć całą procedure in-vitro ale zmieniliśmy zdanie chcemy zmienić życie sprzedać gospodarstwo rolne kupic dom lub mieszkanie i zacząć in-vitro w styczniu na spokojnie bez stresu żeby skupić sie tylko i wyłącznie na in-vitro

Re: marzec 2015 in vitro

powinno od razu robic, przed tym calym in-vitro, no ale wszystkiego sie z czasem ucze, niestety moj lekarz nie wykazal jak do tej pory inicjatywy w tym kierunku! Jestem taka zła! Jezeli sie okaze cos z tych badan, to bedzie znaczylo ze to wszystko do tej pory bylo na darmo, ten czas, pieniadze, łzy, juz

Re: marzec 2015 in vitro

Dziewczyny bardzo mi przykro jak czytam o niepowodzeniach :( Najpierw nadzieja że invitro to lekarstwo wreszcie na szczęście. Potem bolesne rozczarowania. Mi właśnie minął rok od kiedy trafiliśmy do kliniki niepłodności z wielką nadzieją że tu nam pomogą a tu nadal na horyzoncie nie ma upragnionego

Re: In vitro Luty 2015

No w takiej sytuacji to rozumie :D więc dla ciebie szczęśliwy będzie marzec :) -- I podejście In-vitro IMSI ,klinika Invimed Wrocław, Nieudane... :-( Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1 "Jeśli potrudzisz się jak należy, będziesz miał wszystko..." ... a teraz wszystko od nowa...

Re: In vitro Luty 2015

Monika Dlaczego czekasz z transferem aż do marca?? -- I podejście In-vitro IMSI ,klinika Invimed Wrocław, Nieudane... :-( Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1 "Jeśli potrudzisz się jak należy, będziesz miał wszystko..." ... a teraz wszystko od nowa...

Re: in vitro marzec 2014 klinika bocian

Natalka sama histeroskopia to zabieg diagnostyczny ale jeżeli jest wykonywana miesiąc przed przewidywanym transferem to wtedy robią ze scretchingiem. Niekiedy kobiety robią histeroskopia nie tylko przy invitro ale również z różnych innych powodów. Scretching to nic innego jak "zeskrobanie" sluzowki