187 wyników w czasie 153 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

joanna9969

Pan Słowa. Używa tylko pozytywnych słów, wychwala wszystko, co widzi, przypomina, że kiedy błogosławisz świat, sama jesteś błogosławiona. Gdy wypowiadasz afirmujące słowa, niosą one ze sobą energię, która powraca do Ciebie w materialnej postaci. Pamiętaj, że każde słowo ma moc manifestowania się w n

Re: joanna9969

Dziekuje bardzo , wpisuje się to z przesłaniem od mistrza , tylko pozytywne myślenie ! Dziekuje i życzę szczęśliwego nowego roku !! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.

joanna9969

Królowa Łabędzi. Pojawia się, kiedy nadchodzi czas, żebyś zwróciła się ku swojemu wnętrzu i przestałą wątpić w swój wewnętrzny głos. Odpowiedzi szukaj w sobie, nie na zewnątrz. To odpowiednia chwila na medytację i prośbę o wizję. Nie bój się zmiany, bo kurczowe trzymanie się przeszłości zniekształca

Dziekuje I szczesliwego nowego roku ! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.

joanna9969

Tak samo jak nagietek123 - Zasmucenie. Niespodziewane wiadomości odmienią życie na lepsze. Starzy przyjaciele powrócą i pomogą w realizacji marzeń. Chronią cię siły wyższe. -- Felicità è un bicchiere di vino con un panino.

Dziekuje ! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.

joanna9969 jedyny zywiciel rodziny

no nie wiem, moja mama pracowala, moje babcite tez. Ten model jest mi dzis malo znany. co to jest prawdziwy mezczyzna? -- ’Cause I told you once / And then I told you twice / And now I told you three times / And at the risk of repeating myself I’m gonna say it again: I wanna be your

Re: joanna9969 jedyny zywiciel rodziny

to taki, który jako jedyny w związku pracuje, więc wydziela pieniądze, więc wszystko od niego zależy, więc może jawnie dominować nad kobietą i nawet dać w mordę gdy zupa jest za słona, a ona go za to nie zostawi, bo nie ma od wielu lat pracy/albo nigdy nie miała i nie będzie miała gdzie mieszkać i z

Re: do joanna9969 - Niejasna sytuacja

Jeśli chodzi tutaj o Artura, to 26 października 2015 r. w "ABC Tarota", moje karty pokazały Rydwan+ Wisielec. Proszę przeczytaj, bo to się chyba dzieje. :( -- "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl

Re: do joanna9969 - Niejasna sytuacja

Dziekuje , nie wiem czy to jest to bo sytuacja sie zacznie zmienila , wczoraj sie dogadalismy , Co bedzie dalej zobaczymy -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.

Re: dla joanna9969 - przeprowadzka ,nowa praca

Wiec chyba warto rzucic sie na gleboka wode I zaryzykowac . Dziekuje -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.

Re: dla joanna9969 - przeprowadzka ,nowa praca

Karty pokazały: 1/ sytuacja po przeprowadzce : Śmierć + 6 kielichów + Paz buław - wszystko co do tej pory było zakończy się i zacznie się od nowa, a wiec nowe miejsce, nowa praca, nowe zwyczaje, nowa szkolą, język itp. to sprowadzi cie trochę na poziom dziecka, które się zaczyna uczyć życia jest

Re: do joanna9969 - trudny zwiazek - prosba o wro

Punkt pierwszy sie zgadza troche znaczy praca nad zwiazkiem. Niestety prawda sie taka ze na dzien dzisiejszy wszysko sklada sie do rozpadu tego zwiazku przynajmniej na razie , i to nawet nie ze my , bo my chcemy , jest uczucie ale to przeznaczenie lub los sprawia ze na dzien dzisiejszy nie mozemy by

Re: do joanna9969 - trudny zwiazek - prosba o wroz

Karty pokazały coś odmiennego i to mnie ciekawi "dlaczego?" Podaje rozkład mimo, że pkt. 1 nie zgadza się z tym co napisałaś. 1/ co się dzieje w związku: 10 kielichów + 8 monet - karty pokazują harmonie, szczęście, zgodę, dogranie się, budowanie związku, wytrwała praca nad związkiem, zaangaż

Re: Dziekuje za odpowiedzi.

joanna9969 napisała: > Dziecko to jego rodzina Nie da się zaprzeczyć, jednak... joanna9969 napisała: > a propo serca , jesli ktos nie rozumie ze milosc do rodzicow , rodziny , dzieci ... -- 'Szczęście polega na tym, że pozwala się, by zdarzyło się wszystko, co ma

Re: Dziekuje za odpowiedzi.

joanna9969 napisała: > Nie wiem ile masz lat , nie chce ci tu nic umniejszac Na tyle dużo, by niektóre rzeczy wiedzieć i na tyle mało by o niektórych pamiętać;) Pozdrawiam:) -- 'Szczęście polega na tym, że pozwala się, by zdarzyło się wszystko, co ma się zdarzyć' - Barry

Re: No to masz niesłychany fart, kobieto!

joanna9969 napisała: > pozatym jest dziecko Ale On zgwałcił też dziecko.

Re: nieobiektywnie

joanna9969 napisała: > i ze > pare meskich spodni to trzeba trzymac przy sobie jak najdrozszy skarb warty> kazdego poswiecenia a kobiety samotne sa zle i zgorzkniale. O ile ten skarb jest warty naszego poświęcenia...

Re: Najgłupsze rozstanie życia (?)

joanna9969 napisała: > (...) daj jej wolnosc jesli ma byc twoja wroci do ciebie Powiało przeznaczeniem...

Re: Najgłupsze rozstanie życia (?)

joanna9969 napisała: ona musi troche dojrzec , na razie daj jej wolnosc jesli ma byc twoja wroci do ciebie Pod warunkiem, że Pan jeszcze będzie zainteresowany. :D Jeżeli chociaż w połowie jest taki jakim się przedstawia to bez trudu znajdzie następczynię i dla panieny drzwi już będą

1 2 3 4 5 6