baba_potwor 26.11.17, 17:59 To i ja się włączę w ogólny trend: z okazji andrzejek wyciągnę każdemu chętnemu kartę Ukrytych Królestw, kocią, przesłanie anielskie albo cygańską. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Bronxi 29.11.17, 22:10 Marzenia. Są bardzo ważne, bo nadają życiu sens i kierunek. Zastanów się, czego naprawdę chcesz od życia. Im wyraźniejsze są twoje marzenia, tym łatwiej je zrealizować. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 30.11.17, 07:12 O tak mam jedno marzenie Bardzo dziękuję i pozdrawiam zimowo Odpowiedz Link
caro-caro Re: Karta do wyboru 26.11.17, 18:46 Ustawiam się w kolejce. Babo, też bardzo proszę 😊, z Ukrytych Królestw Odpowiedz Link
baba_potwor caro-caro 29.11.17, 22:23 Tancerze Słońca. Spodziewaj się tego, co najlepsze, i wychwalaj to zawczasu. Wytworzona w ten sposób energia przyciąga okoliczności, dzięki którym spełnią się twoje marzenia. Zachowaj pogodę ducha, a czas pozostaw Bogu. Teraz wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link
caro-caro Re: caro-caro 30.11.17, 19:04 Wierzę, że się spełni. Piękny przekaz, tylko marzyć i marzyć... Ogromnie Ci dziękuję ☺ Odpowiedz Link
baba_potwor niki.ix 29.11.17, 22:26 Pani Pioruna. Przynosi ogromne zmiany. Mogą one zaowocować wielką życiową szansą. Może się całkowicie zmienić twoja życiowa sytuacja. Może się pojawić osoba, dzięki której zrealizujesz swoje zamiary. Zmiany te mogą też wiązać się z trudnościami. Wtedy po prostu je przeczekaj i pamiętaj, że świat po burzy jest piękniejszy niż przed nią. Odpowiedz Link
algaria Re: Karta do wyboru 26.11.17, 18:58 Ja poproszą może kocią - ostatnio stałam się kociarą. Odpowiedz Link
baba_potwor Algaria 29.11.17, 22:13 Rozglądaj się. Otworzy się przed tobą nowa możliwość, ale musisz być czujna, żeby ją dostrzec. Im szybciej ją schwytasz, tym lepiej ją wykorzystasz. Miej oczy i uszy otwarte. Odpowiedz Link
baba_potwor nagietek123 29.11.17, 22:37 Zasmucenie. Nie taka zła karta jak się wydaje. Niespodziewane wiadomości odmienią życie na lepsze. Starzy przyjaciele powrócą i pomogą w realizacji marzeń. Chronią cię siły wyższe. Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Karta do wyboru 30.11.17, 09:46 Bardzo dziękuję, w pierwszej chwili sie ciut zmartwiłam, ale przeczytałam to: Pozycja prosta: Dokonywanie rozrachunku z własnymi przeżyciami. Głęboko refleksyjna natura, namysł, rozwaga i zachowanie równowagi zewnętrznej. Życie obok świata realnego, ucieczka w marzenia. Przygotowanie się do dokonania zmian we własnym życiu. Osoba o bogatym życiu wewnętrznym. Mądra, dobra i uczciwa. W działaniu swoim opiera się zarówno na wiedzy, jak i na uczuciach. Doskonałe zespolenie między światem umysłu i duszą. Ogromna wiedza i zasób informacji nie uchroni przed krzywdą ze strony innych osób. Przestroga przed popełnieniem błędu. Unikać pochopnych decyzji, chronić siebie przed złymi ludźmi. Niespodziewane wiadomości odmienią życie na lepsze. Powrót miłości, radości i chęci powrotu do świata realnego. Należy obmyślić plan pokonania przeszkód na drodze do szczęścia. Wykorzystanie uczuć, energii i altruizmu dla odbudowy własnego szczęścia. Powrót wielkiej miłości, utrwalenie szczęścia. Zwycięstwo, sukces i radość. Wyjaśnienie nieporozumień. Odnalezienie drogi do prawdy. Spolaryzowanie przeciwieństw. Powrót przyjaciół i ich pomoc w zrealizowaniu marzeń. Propozycja małżeństwa. Opieka Sił Wyższych. Odrobinę iluzji upiększa uczucia i daje nadzieję na wieczność. Źródło: Helena Żuk, „Karty cygańskie” Odpowiedz Link
baba_potwor joanna9969 29.11.17, 22:38 Tak samo jak nagietek123 - Zasmucenie. Niespodziewane wiadomości odmienią życie na lepsze. Starzy przyjaciele powrócą i pomogą w realizacji marzeń. Chronią cię siły wyższe. Odpowiedz Link
meda08 Re: Karta do wyboru 26.11.17, 20:48 To ja również poproszę, wybór karty-zdaję się na Ciebie Odpowiedz Link
baba_potwor babowa 29.11.17, 22:17 (Kocia) Wątpliwość. Czasem do naszych myśli wkradają się wątpliwości, żebyśmy zastanowili się nad swoimi decyzjami i wyborami. Przemyśl swoje pomysły i przekonania. To cię jeszcze lepiej ukierunkuje w życiu. Odpowiedz Link
baba_potwor kashaa_35 29.11.17, 22:15 W grupie siła. Jeżeli czujesz się słaba albo masz jakieś obawy, poproś przyjaciela o pomoc. Razem pokonacie trudności. Odpowiedz Link
baba_potwor meda08 29.11.17, 22:41 Cygańska. Nadzieja. Rozstanie i smutek skończą się radością i powrotem uczuć. Miej nadzieję i ufaj opatrzności. Realizacja planów okaże się łatwiejsza niż się wydawało. Odpowiedz Link
baba_potwor re.ne 29.11.17, 23:00 Czakra Serca. Miłość jest najważniejsza. Otwierając na nią serce, jesteś bezpieczna, bo anioły cię chronią i prowadzą. Odpowiedz Link
baba_potwor leda-is-one 29.11.17, 22:43 Tobie też wyszła Nadzieja. Nadzieja. Rozstanie i smutek skończą się radością i powrotem uczuć. Miej nadzieję i ufaj opatrzności. Realizacja planów okaże się łatwiejsza niż się wydawało. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: leda-is-one 01.12.17, 06:14 Dziękuję za Nadzieję i serdecznię Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: Karta do wyboru 27.11.17, 17:45 Poproszę o wyciągnięcie karty cygańskiej Dziękuję Odpowiedz Link
baba_potwor pannanikt_1 29.11.17, 22:47 Oficer. Trudne sprawy zostaną załatwione pozytywnie, a plany zostaną zrealizowane zgodnie z zamierzeniami. Przy tasowaniu wypadła też Choroba, więc na wszelki wypadek zrób badania okresowe. Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: pannanikt_1 30.11.17, 17:45 Bardzo dziękuję za kartę, mam nadzieję, że stanie się tak jak napisałaś i wszystko się ułoży pomyślnie dla mnie. Zastanawia mnie ta karta choroby, czy ona musi dotyczyć mnie czy może kogoś z mojej rodziny? Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link
baba_potwor Re: pannanikt_1 30.11.17, 20:25 Kartę ciągnęłam dla ciebie, więc raczej ciebie. Ale nie znaczy to absolutnie, że zachorujesz. Oficer w pobliżu Choroby oznacza lekarza, więc po prostu zadbaj o swoje zdrowie. Może to oznaczać, jak pisałam wcześniej, badania okresowe albo na przykład pójście do lekarza z czymś, na co do tej pory brałaś tylko przeciwbóle. Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: pannanikt_1 30.11.17, 20:48 Dziękuję. Tak się składa, że w połowie przyszłego tygodnia mam badania więc zobaczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
baba_potwor lola583 29.11.17, 22:31 Książę Tęczy. Nawet podczas życiowych burz nie przestawaj patrzeć w niebo. Tam pojawi się tęcza, a na jej końcu dzban pełen złota. Podążaj w jego kierunku. Wytrwałość zostanie nagrodzona. Pamiętaj też, że kiedy dajesz coś innym, zasługujesz na rekompensatę. Pozwól im, żeby ci ją dali i nie wzbraniaj się przed braniem. Odpowiedz Link
lola583 Re: lola583 29.11.17, 23:56 Właśnie tak czuję, a karta to potwierdza, dziękuję Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Karta do wyboru 27.11.17, 20:12 Witam Babo, poproszę o cygańską. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
baba_potwor inguszetia_2006 29.11.17, 22:51 Miłość. Zmiany na lepsze w każdej dziedzinie. Nowy znajomy stanie się ważną częścią twojego życia. Niewykluczony nieoczekiwany romans. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: inguszetia_2006 30.11.17, 11:24 Witam Babo, dzięki piękne, super karta, oby się spełniło. Poprawiłaś mi nastrój Pzdr. Ing Odpowiedz Link
baba_potwor malamiss79 29.11.17, 22:54 Nieoczekiwana Radość. Nieoczekiwana zmiana na lepsze. Poprawa sytuacji finansowej, pomyślne załatwienie spraw finansowych, udana transakcja, korzystny zakup. Możliwa propozycja wyjazdu zarobkowego albo przeprowadzka. Sukces zawodowy, realizacja planów. Odpowiedz Link
baba_potwor gosia44114 29.11.17, 22:57 Dom. Spokój i równowaga w rodzinie, dobre relacje z otoczeniem. Stabilizacja i sukces we wszystkich dziedzinach. Spełnienie marzeń. Odpowiedz Link
baba_potwor ala1450 29.11.17, 22:19 Wątpliwość. Czasem do naszych myśli wkradają się wątpliwości, żebyśmy zastanowili się nad swoimi decyzjami i wyborami. Przemyśl swoje pomysły i przekonania. To cię jeszcze lepiej ukierunkuje w życiu. Odpowiedz Link
maseratiii Re: Karta do wyboru 01.12.17, 15:25 bardzo prosze o cyganska na miłośćbede wdzieczna! Odpowiedz Link