86 wyników w czasie 117 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Masowy pomór rosyjskich generałów i admirałów. (początek wątku)

w głowie. Kolejno od kuli ginie generał-lejtnant Szebarszin (były szef Putina w KGB), a były minister obrony generał Graczow umiera w 2012 r. na nieznaną chorobę lub zostaje otruty. Następnie – aż do inwazji na Krym – mamy dwa lata względnego spokoju – powiesił się tylko we własnej łazience szef

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

mamy, ale jakos tu mi razniej i bardziej swojsko ;) -- 2011 start starań, słabe nasienie 2014.07 pierwsza stymulacja do ICSI, 31.07 punkcja, 02.08 transfer, beta 12dpt 75, 16dpt 270 :)

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

. Ale opinie sa rozne niektore babeczki pisza, ze wystarczy oliwka. Zaczelam podczytywac forum rowiesnicze - kwietniowe mamuski 2015 czy jakos tak. Ale poki co nie udzielam sie tam. Moze zaczne po tej najblizszej wizycie, jak w koncu na 100% uwierze, ze bedziemy mieli dziecko ;) -- 2011 start starań

Zjawisko zwane Neymar....

w trzeciorzędnych klubikach. Jak Kerlon – to wersja uboższa, powszechniejsza – który miał zrewolucjonizować sztukę dryblingu (mijał rywali z piłką przyklejoną do głowy, stąd przydomek „Foczka”), a ostatnio błąka się po trzeciej lidze japońskiej. Neymar – też

Re: KWIETNIOWE DZIECKO- spacerówka czy gondola

-deszczowe dni. przesiadł się do spacerówki w listopadzie, ale była bardzo osłonięta i miałam super śpiworek. polecam gondolę! -- Szczypior - 3.2010 Pączek - 8.2011

LOT - kiedy bankructwo - podaj datę -ja 2013.11.23 (początek wątku)

obsługa jest mniej kosztowna dzięki umowom wynegocjowanym z bankami. Zdaniem właściciela przewoźnika — Ministerstwa Skarbu Państwa restrukturyzacja postępuje zbyt wolno. — Chętnie bym ją przyspieszył, skoro mam przyzwolenie, ale nie mam za co — powiedział „Rz” Sebastian

Re: Rzeszów wchłonie lotnisko? Misterny plan Fere

palcach jednej ręki… - Trzeba faktycznie ważyć potrzeby – wspiera go sąsiad. – Mamy pięć drużyn piłkarskich. Stary stadion „dusi się”. Nad brzegiem Czarnej nie można stawiać domów, ale spokojnie można urządzić nowy wiejski stadion… - Analizujemy ten wniosek

Re: Nie ma czegoś takiego jak "Płockie powązki"

ciąg. Na starym cmentarzu ma być przeprowadzona wizja lokalna.”….. 7.11.1994r. Tragi śmieszna była ta wizja . Sąd sam sobie przeczył. Było straszno , jak mnie, kiedy to 16 czerwca 2011e., Sad Rejonowy , wypędził mnie z Sali Rozpraw w procesie odwoławczym

Re: Wynocha ofiara spełniona

, że liczba żołnierzy zawodowych zmalała o 3/4? z 400 do 100 tysięcy. I znów w odpowiedzi nie usłyszeliśmy o stalinowskich zapędach i walce z Kościołem, tylko o tym, że ordynariat przecież z własnej inicjatywy się zmniejsza. Do końca 2011 r. odeszło na emeryturę 8 kapelanów, a w tym roku już 5

Re: Wyniki po miesiącu na zmniejszonej dawce

maj 2012: ferrytyna 50.37% vit. b12 45.89% w porównaniu z wrześniem 2011 wzrosty o 10 procent. Dziś wzięłam dawkę kwietniową, tzn euth 50 i novo 75, czyli euth zwiększyłam o 25 (mam tabletki 100, więc na 6 części(37,5), nawet gilotynką, nie daję rady). Boję się, że to był rzut i żeby mi

Grabarze Rudzkiego Sportu: (początek wątku)

W temacie o flagach narodowych na aucie jako forma patriotyzmu użytkownik skalar2011 umieścił następujący tekst dotyczący upadku Zgody, oraz braku pomocy dla klubu przez Panią Prezydent. Pozwolę sobie tekst powielić, dlaczego będzie za chwilę. Fakt I Jesienią 2010 roku, podczas kampanii

1 2 3 4 5 6 7