ulotki dołączone do opakowania nie zawierają żadnej informacji na temat ich sposobu działania czyniąc ją jednocześnie niedostępną dla użytkowniczki: Gravistat 125 (Jenapharm), Microgynon (Bayer), Ministon (Jenapharm), Logest (Schering), Yasmin (Schering), Jeanine (Schering), Evra (Janssen Cilag
Trochę mnie dziwi taka zmiana. Gravistat to bardzo duża ilość hormonów i jak widać bardzo Ci służy, a tu nagle Yasmin. Po co zmieniać, skoro są dobrze dobrane?
To jest jakaś plaga. Już kolejny raz czytam o tym, że tabsy anty powodują cellulitu. Ja też je biore (na szczęście nie te wymienione, tylko Gravistat 125) od wielu lat, ale chyba cellulitu od nich mi się nie powiększył. Oczywiście go mam, jest na maksa irytujący. Kremy to w ogóle można od
preparat, można wykorzystać zwykłe dwuskładnikowe tabletki antykoncepcyjne dostępne na naszym rynku. Należy jak najwcześniej po stosunku (jednak nie później niż 72 godziny) przyjąć 2 tabletki preparatu Gravistat 250 lub 4 tabletki jednego z poniżej wymienionych preparatów: * Gravistat 125
Witam i od razu zaznaczam, że moje pytanie może wydać się Wam naiwne...ale cóż, myślę sobie kto pyta nie błądzi a gdzie najlepiej się zwrócić? Przeczytałam tu tyle kompetentnych odpowiedzi... Zaczęłam brać Gravistat 125 nie tyle w celach antykoncepcyjnych co leczniczych. W ulotce napisali
Mycrogynon -2lata, zaczęły się lekkie plamienia i lekarz zmienił na Milvane. Po dwóch latach znowu plamienia a potem krwawienia pod koniec cyklu i lekarz zmienił na Triquilar, brałam go dwa miesiące i cały czas były krwawienia, chwilami nawet silne. Zowu zmiana na Gravistat 125, narazie
obniżenie głosu i intensywne owłosienie nóg oraz twarzy; jednofazowe Microgynon 21, Minisiston, Rigevidon, Restovar, Stediril 30, Gravistat 125, Gravistat 250, Loveston; dwufazowy Anteovin; trójfazowe Tri Novum, Trinordiol, Triquilar, Tri Regol, Trisiston III generacja progestagen = gestoden lub
Cześć dziewczyny! Kobiety z epi moga przyjmować tabletki anty ale nie wszystkie. Ja brałam gravistat 125 i dobrze sie czułam.Z tego co sie orientuje to nie może byc za duzo estrogenów,bo moze dojść do napadu.Trzeba znależć dobrego lekarza,który sie na tym zna,co nie jest łatwe.Może jakas
, Gravistat 125, Gravistat 250, Loveston dwufazowe - Anteovin trójfazowe - Tri Novum, Trinordiol, Triquilar, Tri Regol, Trisiston III generacja: preparaty selektywne, wybiórczo pobudzające receptory progesteronowe, minimalnie działają na receptory androgenowe. Nazwy leków
Biore od dłuższego czasu Gravistat 125, nie mam żadnych skutków ubocznych oprócz jednego i chyba najważniejszego nie mam ochoty na sex, nic mnie nie podnieca, jestem "sucha" i nie wiem co mam zrobić! Czy mogę tak poprostu przestac je brać i zmienić od razu na inne??Pleaska dziewuszki