16 wyników w czasie 124 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Wizyta u specjalisty

zdrowia i upośledzenia funkcji organizmu.3 Przypisy Rzetecka-Gil A.: Ustawa o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby i macierzyństwa. Komentarz. Warszawa 2009: 127–138; a także art. 32–35 ustawy z dnia 25 czerwca 1999 r. o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia

Re: Wynajmę mieszkanie, Warszawa Grochów, 2 pok,

Dom w pięknej, podwarszawskiej miejscowości turystycznej, położony wśród domków jednorodzinnych i letniskowych. Główne atuty nieruchomości: bliskość terenów zielonych, bliskość obiektów rekreacyjnych , blisko jeziora. Nieruchomość złożona z: pokój 13,8 m.kw, pokój 12,6 m.kw, pokój 11,9 m

Problem dla matki chrześcijanki (początek wątku)

Tytuł przewrotny bo tak naprawdę to problem dla matki w ogóle.........Przedszkole a raczej co zrobić by dziecko sie do niego dostało.Mieszkamy w Warszawie a tu wiadomo jak jest z przedszkolami, brak miejsc.........Pokusa by podać dane nieprawdziwe żeby dziecko sie dostało; 1 pomysły - załatwić na

Re: przedszkola na drodze Konstancin Warszawa

Serdecznie polecam Przedszkole Świat DZiecka przy ŚCiennej 148 w Bielawie, jest swietna lokalizacja dla wszystkich jadacych w strone warzawy z konstancina, piaseczna. Budynek jest zaprojektowany i wybudowany na potrzeby przedszkola, daltego jest bardzo nowoczenie i przestronnie. Dzieci nie gniezdzą

Nie wiem jak to ktoś policzył ...

w Warszawie zakładając 8h w przedszkolu to jest płatne 3x3,51x20=210,60zł ale 8h to pracuję ja moje dziecko musi być w przedszkolu więc dłużej tylko że Randni nie uwzględnili opłaty za pół godziny więc muszę zapłacić za 10h razem będzie 210,60+2x1,8x20=282,60zł do tej pory było 138zł zatem

Re: 201 pytań. ;D 2

. 78.- 79.Małgorzata. 80.nie ma. 81.prywatne przedszkole. 82.Paweł. 83.nie ma. 84.Beck Imperial. 85.Tak. 86.Grzegorz.<3 87.28. 88. Marysia i Anna. 89. Jerzy i Stefan. 90. Izabella,Julia,Amelia.<3 91. Igor,Rafał,Piotrek,Grzesiek.< 92. Nie mam. 93. Nie mam. 94. Roberta

Re: drogie mamy...

, kto to musi płacić, więc teraz są już wyćwiczeni :) Ze strony jednego z warszawskich przedszkoli: " Opłaty stałej nie pobiera się za pobyt w przedszkolu publicznym wychowanków domu dziecka oraz dzieci umieszczonych w rodzinach zastępczych zamieszkujących na terenie m.st. Warszawy oraz za pobyt

Re: Ranking Przekroju,T-9;B-12

mieszkańców; * kwoty przeznaczane przez Narodowy Fundusz Zdrowia na opiekę długoterminową; * czas oczekiwania kobiet na wizytę u ginekologa; * liczba miejsc w żłobkach i przedszkolach; * przewlekłość postępowań przed sądami; * mapa darmowego internetu; * dostępność do basenów

dochody a państwowe przedszkole (początek wątku)

Witam Przy jakich dochodach max na os. brutto-netto dziecko ma szanse dostać się do państwowego przedszkola i czy oboje rodzice muszą mieć umowę na cały etat. Może byłyście w podobnych sytuacjach proszę piszcie z góry dziękuje dodam że chodzi mi o Warszawę

Łódzki drapacz chmur będzie miał 150m (początek wątku)

w Warszawie 19 proc., we Wrocławiu - 17 proc., a w innych dużych miastach to 13-16 proc. Mimo dużej liczby kondygnacji i wyższych cen mieszkań, zyski z drapaczy chmur będą podobne. Wysokie są ceny gruntów pod tego typu budownictwo (do 20 tys. zł za mkw. w Warszawie) i koszty budowy z