advanced48 napisał(a): > I oczekiwałaś twoich ulubionych sportów w szkole, na WF? A dlaczego nie? Szkolny wf powinien zachęcać do ruchu, a nie być wychwytywaniem przyszłej kadry olimpijskiej. Po uja komuś w normalnym życiu skok w dal albo wzwyż? Po co mam przebiec 100m w jakimś tam
, przynajmniej tak mówi a ja mu widzę, natomiast były to spotkania wieczorami i sam na sam. Później gdy kategorycznie zagrażając rozstaniem powiedziałam że albo zakończy te spotkania, co zbiegło się z wykazem koleżanki na kilka miesięcy więc i tak by się w sumie zakończyło, zapisał sie do szkoły gdzie ma zmienne
: zaję > ć sportowych, zajęć rekreacyjno-zdrowotnych, zajęć TANECZNYCH lub aktywnej tury > styki." > W tym zakresie uczniowie klas maturalnych wybierają zajęcia taneczne. No właśnie: do wyboru. Ja nie twierdzę, że mam rację w 100%, ale wybiórczośc nauczycieli wf mnie rozwala. I niestety
– szewskich– krawieckich– pralniczych– gastronomicznych polegających wyłącznie na przygotowywaniu i podawa-niu żywności na wynos lub na przygotowy-waniu i dostarczaniu żywności.We wszystkich czynnych sklepach w sobotę zmieniły się dopuszczalne limity liczby klientów.W sklepach o powierzchni do 100
ośrodki kolonijne), nie jestem pewna na 100%, ale chyba jedynie nie wolno uprawiać sportu kontaktowego i który przewiduje skupiska (np. córka chodzi już na tenisa, ale nie może uczęszczać na tańce ze względu na to, że mają różne układy taneczne, gdzie jest kontakt między osobami). Na dzień dzisiejszy
będzie chciała jechać. No wiem na 100%. Ale i tak ją wyślę (ze znanymi opiekunami, np. ze szkołą taneczną). Nie będę brała pod uwagę słowa "nie". Natomiast jeśli po dwóch dniach zadzwoni w spazmach, że chce wracać, to spakuję się w 5 minut i po nią pojadę. I co? Jestem wyrodną matką?
Z doświadczenia małego miasta na pomorzu wygląda to tak,że faktycznie zapisy do pałacu młodzieży bywają utrudnione,bo pierwszeństwo mają dzieci ,które uczęszczał na nie rok wcześniej. Do tego są w maju. Ale wynika to z tego,że te zajęcia są bardzo tanie - 100zl za rok za plastyczne i 200zl za rok
Tuż przed Sylwestrem przenieś się na kilka dni na słoneczne Karaiby! Szkoła Tańców Karaibskich SalsHallOrtodox mieszcząca się na warszawskich Bielanach zaprasza na Świąteczne Warsztaty Taneczne. Od 27 do 30 grudnia zaplanowali całe dnie atrakcji. Będą to 4 niezwykłe dni wypełnione m. in
Na długie jesienne wieczory można świętować i świętować .. szkoły niech atrakcyjnie przygotują spotkania slowno muzyczne albo teatralne I WIECZORKIEM TANECZNYM z obowiązkowym Polonezem A WIEM,ŻE tak moje wnuczki będą imprezować a wtskakiwanie w ostatniej chwili w zorganizowaniu tego
Oki. Byl tez drugi raz :> na studiach mialam przystapic do egzaminu ale z kolezanka zwialysmy i poszlysmy oddac krew by miec zwolnienie :D Jednego roku bedac w gimnazjum mialam 100% frekwencje (ksiazke mam nawet w nagrode). Niby kazdego dnia w szkole ale... nie zawsze bywalam. Zdarzalo mi sie