2 456 wyników w czasie 84 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

wrześniowe in vitro 2014 (początek wątku)

Cześć Dziewczyny!!! Widzę, że nie ma jeszcze wrześniowego in vitro, więc zakładam to forum. Piszcie, która podchodzi we wrześniu do in vitro, zawsze razem raźniej:) Krótko o mnie: Stwierdzona endometrioza, guz torbielowy w lewym jajniku, II nieudane podejścia in vitro. We wrześniu podchodzę

Re: wrześniowe in vitro 2014

Czyli wszystkie mamy jakieś powody do orzymania prezentów :-) Mam nadzieję, że dzidzie się domyślą , że ich rodzice bardzo na nie liczą !!! Trzymam kciuki Kazawka i Cordelia 23. !!!!

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

myślę że jak będziecie mieli Dzidziusia to nic poza tym Szczęściem nie będzie miało znaczenia. Mam znajomych którzy adoptowali Dzidziusia...dziś są najszczęśliwszymi 100% rodzicami...i nic poza tym się nie liczy poza tym ich Cudem.Każdy ma swoja drogę do szczęścia:-)

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014

agałodz to widzisz dlatego mozesz szybciej testowac... bo masz 5 dniowe... ja mam podany w 3 dobie...

Re: 2014 Konkurs wrześniowy: Wiszace ogrody

Miałam ci ja problem z tymi "wiszącymi"! Coś jednak znalazłam! 1. Kordoba 2.Grecja 3. Nagasaki -- http://emotikona.pl/gify/ https://emotikona.pl/gify/pic/diablica.gif

Re: 2014 Konkurs wrześniowy: Wiszace ogrody

jolantas1955 napisała: > Miałam ci ja problem z tymi "wiszącymi"! Coś jednak znalazłam! A ja myślałam, że to taki łatwy temat! :) Cieszę się, że jednak coś znalazlaś!

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014 cz.2

A to nie jest tak że jak już jestem zakwalifikowana i mam mieć kolejną próbę to mam jakby zapewnione???

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014 cz.2

Dziewczyny mam problem... Za kilka dni mamy wizytę w klinice i musimy podjąć decyzję co dalej. Opłaconą mam jeszcze jedną próbę in vitro i zamrożone 3 zarodki. Nie wiem co mam zrobić - czy zdecydować się na cała procedurę od nowa (stymulacja, punkcja, transfer) czy podejść bezpośrednio do

Re: Podręczniki promocje 2014

Za rok 1 klasy gimnazjalne i 4 klasy SP mają dostać podręczniki że szkoły. Przynajmniej takie są plany ale skoro wrześniowe pierwszaki dostają elementarz to pewnie i tak będzie.

Re: in vitro lipiec 2014łp

wątek sierpniowo/wrześniowy a może nawet październikowy (jest już?) ;) 3mam kciuki za świeżo upieczone mamuśki i za staraczki :)

Re: in vitro lipiec 2014

. Przynajmniej ja tak mam- niestety... Mam nadzieję, że tym razem się uda!

Re: Mam książki do sprzedania...

książeczki kontrastowe 3M+ sprzedam:) -- Moje Szczęście Kacperek (25.09.2007r.) wrześniowe szczęście Moje Szczęście Natek (04.05.2014r.) majowe

październikowe in vitro 2014 (początek wątku)

Dziewczyny, Zaczynam wątek październikowy :) A nóź widelec któraś z Was ma już termin ustalony... Ja zaczynam stymulację w cyklu który mi się zacznie w połowie września, więc jeszcze nie wiem czy transfer będzie wrześniowy czy październikowy ;) Czy macie już plany na październik? Oczywiście

Re: starania rok 2014

podobnie do mnie zrobić sobie stopkę, jest czytelniej. Szczególne pozdrowienia dla moich znajomych ;) z wątku szczecińskiego oraz wrześniowego. 3mam za Was kciuki pozdrawiam monruper -- Vitrolive Sz-n. jedną nogą już w to weszłam teraz kolej na drugą 10.2013 IVF (-). Nadzieja jest jak cukier w

Re: starania rok 2014

Aga - trzymaj się i wierz w sukces. Mam te same obawy, trzecie podejście refundowane przede mną i czuję presję "ostatniego razu", ale musimy wierzyć, że więcej prób nie będzie potrzebnych Utropku - gratuluję i kibicuję ci niezmiennie. Wypatruję wieści od ciebie również na "sierpniowo/wrześniowym

Re: In vitro listopad 2014

Cześć wszystkim listopadowym :) Ja jestem po sierpniowo-wrześniowym, a teraz w listopadzie wracam po pierwszego pingwinka. W sumie mam je 3 i liczę na to, że któryś zechce z nami zostać ;) -- walka od września 2011, 34 lata, niedoczynność tarczycy, słaba ruchliwość plemników, ciąża

1 2 3 4 5 6