Cześć Dziewczyny!!! Widzę, że nie ma jeszcze wrześniowego in vitro, więc zakładam to forum. Piszcie, która podchodzi we wrześniu do in vitro, zawsze razem raźniej:) Krótko o mnie: Stwierdzona endometrioza, guz torbielowy w lewym jajniku, II nieudane podejścia in vitro. We wrześniu podchodzę
Czyli wszystkie mamy jakieś powody do orzymania prezentów :-) Mam nadzieję, że dzidzie się domyślą , że ich rodzice bardzo na nie liczą !!! Trzymam kciuki Kazawka i Cordelia 23. !!!!
myślę że jak będziecie mieli Dzidziusia to nic poza tym Szczęściem nie będzie miało znaczenia. Mam znajomych którzy adoptowali Dzidziusia...dziś są najszczęśliwszymi 100% rodzicami...i nic poza tym się nie liczy poza tym ich Cudem.Każdy ma swoja drogę do szczęścia:-)
agałodz to widzisz dlatego mozesz szybciej testowac... bo masz 5 dniowe... ja mam podany w 3 dobie...
Miałam ci ja problem z tymi "wiszącymi"! Coś jednak znalazłam! 1. Kordoba 2.Grecja 3. Nagasaki -- http://emotikona.pl/gify/ https://emotikona.pl/gify/pic/diablica.gif
jolantas1955 napisała: > Miałam ci ja problem z tymi "wiszącymi"! Coś jednak znalazłam! A ja myślałam, że to taki łatwy temat! :) Cieszę się, że jednak coś znalazlaś!
A to nie jest tak że jak już jestem zakwalifikowana i mam mieć kolejną próbę to mam jakby zapewnione???
Dziewczyny mam problem... Za kilka dni mamy wizytę w klinice i musimy podjąć decyzję co dalej. Opłaconą mam jeszcze jedną próbę in vitro i zamrożone 3 zarodki. Nie wiem co mam zrobić - czy zdecydować się na cała procedurę od nowa (stymulacja, punkcja, transfer) czy podejść bezpośrednio do
Za rok 1 klasy gimnazjalne i 4 klasy SP mają dostać podręczniki że szkoły. Przynajmniej takie są plany ale skoro wrześniowe pierwszaki dostają elementarz to pewnie i tak będzie.
wątek sierpniowo/wrześniowy a może nawet październikowy (jest już?) ;) 3mam kciuki za świeżo upieczone mamuśki i za staraczki :)
. Przynajmniej ja tak mam- niestety... Mam nadzieję, że tym razem się uda!
książeczki kontrastowe 3M+ sprzedam:) -- Moje Szczęście Kacperek (25.09.2007r.) wrześniowe szczęście Moje Szczęście Natek (04.05.2014r.) majowe
Dziewczyny, Zaczynam wątek październikowy :) A nóź widelec któraś z Was ma już termin ustalony... Ja zaczynam stymulację w cyklu który mi się zacznie w połowie września, więc jeszcze nie wiem czy transfer będzie wrześniowy czy październikowy ;) Czy macie już plany na październik? Oczywiście
podobnie do mnie zrobić sobie stopkę, jest czytelniej. Szczególne pozdrowienia dla moich znajomych ;) z wątku szczecińskiego oraz wrześniowego. 3mam za Was kciuki pozdrawiam monruper -- Vitrolive Sz-n. jedną nogą już w to weszłam teraz kolej na drugą 10.2013 IVF (-). Nadzieja jest jak cukier w
Aga - trzymaj się i wierz w sukces. Mam te same obawy, trzecie podejście refundowane przede mną i czuję presję "ostatniego razu", ale musimy wierzyć, że więcej prób nie będzie potrzebnych Utropku - gratuluję i kibicuję ci niezmiennie. Wypatruję wieści od ciebie również na "sierpniowo/wrześniowym
Cześć wszystkim listopadowym :) Ja jestem po sierpniowo-wrześniowym, a teraz w listopadzie wracam po pierwszego pingwinka. W sumie mam je 3 i liczę na to, że któryś zechce z nami zostać ;) -- walka od września 2011, 34 lata, niedoczynność tarczycy, słaba ruchliwość plemników, ciąża