1905

(3 wyniki)
  • Witam skoro są korki na 1905 roku może by tak odkorkować Waryńskiego bo korek aż od 25 czerwca do Traugutta .Jadąc w kierunku dworca od Narutowicza samochody stoją przed światłami przed Waryńskiego . Na prawym pasie bo z prawego można prosto i w prawo i oczywiście prosto sie nie da więc stoją przed światłami a co sie zrobi wolne na Waryńskiego to samochody jadące z dworca skręcają w prawo i znów brak gdzie wjechać bo światło sie zmieni. Proponuję zrobić z Waryńskiego na ...
  • Nowa propozycja trasy linii 101 Proponowana trasa: Poniatowskiego, Dowkonta, 1905 Roku, Limanowskiego, Wierzbicka, Czarnoleska, Sycyńska, Wierzbicka, Łukasika, 1905 Roku, Dowkonta, (aleja Grzecznarowskiego, Jana Pawła II, aleja Grzecznarowskiego), Poniatowskiego, plac Dworcowy, Traugutta, Żeromskiego, Malczewskiego, Kelles-Krauza, Struga, 11 Listopada, Zbrowskiego, Paderewskiego, Daszyńskiego, Chrobrego, Mieszka I, Królowej Jadwigi, Mieszka I, Chrobrego, Kusocińskiego, Żwirki i Wi...
  • Na początku były ustawione tylko od ul.ks. Łukasika. Teraz są na całym placu CPN przy ul. 1905 Roku. Jeżdżę tą trasą codziennie i widzę jak ich przybywa. Rzeźby wykonane z konarów drzew, korzeni itp. Nie wiem kto jest autorem tej wystawy, ale jestem pełna dla niego uznania za jego pracę, pomysł i odwagę, że zechciał się swoim dziełem pochwalić. Kto jest tym artystą - nie wiem. Może ktoś mi podpowie? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się